Bi' çıkmazdayım.

Farklı şehirlerdeyiz ama geçen sene onun bulunduğu şehirde okumaya başladım bu sene de ailem taşınıyor oraya, belki yüz yüze paylaşım olmadığı için bir şeyler gerçekleşemedi diye düşünüyorum + zaten ben hiçbir zaman hislerimi belli etmedim aksine çok arkadaşça yaklaştım. Erkek arkadaşımın kendi için değer vermediği konularda bile ben her zaman ilgili oldum, en ufak konularda ona saygı duydum takdir ettim tabii ki de ben böyle davranırken onun bana rakibiymişim gibi davranması çok tuhaf ve arkadaşlarımda bile nadir rastladığım bir şeydi. Bu ilişkiye başladığımdan beri kendimi yetersiz, eksik gibi hissediyorum doğrusu.

Senin dediğin megaloman tabiri benim arkadaşımı da kapsıyor. Mesela ben şunu yaptım diyecek olsam yaa geçen yıl ben de yaptım der. Hep bi eziklik var sanki bunu bana da yansıtıyor, valla canım ne yalan söyliyim arkadaşken bile çekilmiyor, Allah sana sabır versin. :/

Senin dediğin megaloman tabiri benim arkadaşımı da kapsıyor. Mesela ben şunu yaptım diyecek olsam yaa geçen yıl ben de yaptım der. Hep bi eziklik var sanki bunu bana da yansıtıyor, valla canım ne yalan söyliyim arkadaşken bile çekilmiyor, Allah sana sabır versin. :/

Amin ama artık sabır da yetmiyor valla :D ortaokuldayken ufak bir yarışma kazandığımdan bahsediyorum ne dese beğenirsiniz "kaç para kazandın?" neyse 200 diyorum ben 500 kazanmıştım diyor ne alaka diyorum olsun benimki daha fazla diyor. Kaç yaşında insanlarız geçen diyaloğa bakın, artık şaka yapıyor da ben mi kompleks haline getirdim abartıyorum diye düşünüyorum ama yoook.

düşüncelerine değer vermeyen megaloman bir erkekle uğraşma bence , ALLAH korusun böylesi insanda kendine güven duygusunu alır götürür geriye kendine güvensiz posası çıkmış bir kişilik kalır
benimde samimi arkadaşım bu karşılaştrmları çok yapıyor acayip sinir olurum , birisinden bahsederken onun şuyu güzel desem hemen benimde güzel der bazen sinir olur takışırım
aslında kk da bu tarz kişilerle nasıl iletişime girebiliriz diye konu açmam lazım azıcık akıl alırdım ya neyse :9:
canım bence erkek arkadaşınla ilgili şimdi hiç birşey yapma , beyfendi sana yaptığı ukalalıkları anlayıp sana gelip özür dilesin ondan sonra ona istersen şans ver
diğer taraftaki kişiylede mutlu oluyorsan görüş şansınız zorla belki oda sana değer verdiğini anlar aranızda birşey olur , yada birşey olmza o zamanda içinde kalacağına ilerde keşke diyeceğine denedim olmadı dersin

Erkek arkadaşım özür dilemek yerine ben ona "şimdi bir şey söyleyeceğim sen onda da iyisindir" diye takıldığımda alınıyor ve beni bencillikle ve megalomanlıkla suçluyor ama kendi davranışları ona çok normal geliyor belki diğer çocukta da beni rahat hissettiren budur ne desem değer verip fikir vermeye çalışıyor erkek arkadaşımda bu yok. Artık dün ayrılma noktasına geldim ama diyemedim nasıl dile getiririm bilemedim ama 3.5 aylık bi' ilişki 4 senelik ilişki gibi yordu artık.

Erkek arkadaşım özür dilemek yerine ben ona "şimdi bir şey söyleyeceğim sen onda da iyisindir" diye takıldığımda alınıyor ve beni bencillikle ve megalomanlıkla suçluyor ama kendi davranışları ona çok normal geliyor belki diğer çocukta da beni rahat hissettiren budur ne desem değer verip fikir vermeye çalışıyor erkek arkadaşımda bu yok. Artık dün ayrılma noktasına geldim ama diyemedim nasıl dile getiririm bilemedim ama 3.5 aylık bi' ilişki 4 senelik ilişki gibi yordu artık.

bu kadar yorduysa ayrılalımda diyemiyorsan biraz zaman iste ,uzaklaşmak iyi geliyormu bakarsın
eski kişiyle sevgilinle sorunlar yaşamaya başladıktan sonramı yazıştın yoksa onunla yazıştıktan sonramı sevgilinle aranız bozulmaya başladı

bu kadar yorduysa ayrılalımda diyemiyorsan biraz zaman iste ,uzaklaşmak iyi geliyormu bakarsın
eski kişiyle sevgilinle sorunlar yaşamaya başladıktan sonramı yazıştın yoksa onunla yazıştıktan sonramı sevgilinle aranız bozulmaya başladı

O çocutkan önce sorun yaşamaya başladık zaten 4-5 gündür konuşmuyorduk ve gerçekten 4-5 günde kafamı dinledim ama dün yine problemi halletmek için konuşurken beynimi yedi beni suçlamaktan başka bildiği bir şey yok ne desem anlamıyor ama ilişkinin kötü bitmesini de istemiyorum saygıyla bitsin birbirimizin yüzüne bakabilelim.

O çocutkan önce sorun yaşamaya başladık zaten 4-5 gündür konuşmuyorduk ve gerçekten 4-5 günde kafamı dinledim ama dün yine problemi halletmek için konuşurken beynimi yedi beni suçlamaktan başka bildiği bir şey yok ne desem anlamıyor ama ilişkinin kötü bitmesini de istemiyorum saygıyla bitsin birbirimizin yüzüne bakabilelim.

seni çok sıkmış kendine yazık , en iyisi güzel bir şekilde onunla konuşurken sakin olmaya çalışarak konuş en azından zaman iste

Back
X