bi defter?

sel

🦁🧚‍♀️
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
9.980
1.381
698
bişey dicem, eee yada bi konu hakkında size danışmak istedim desem daha doğruda olabilir yani.

şimdii herkes hayatında ve ilişkilerinde zaman zaman inişler ve çıkışlar yaşar. olumsuz şeyler mutlaka vardır. bende dönem döenm ilişkimde olumsuz şeyler yaşıyorum. tartışmalar, kavgalar, dargınlıklar, anlaşmazlıklar, aileler... vs.

biraz da ben ilgiye çok alışık çok duygusal biri olduğumu düşünüyorum ve en küçük bi davranışın altında derin bir ima seziyorum. iyi bişey olmadığının farkındayım ama ne yapayım engelleyemiyorum.

bu gün otururken aklıma bişi geldi. küçük bi defter alsam, ajanda gibi bişey.
ve ona yaşadığım en küçük mutluluğu ve mutsuzluğumu yazsam ilişkime dair ama. bunalrı böyle evlenene kadar hergün yazsam. bu gün şunu yaptı mutsuz oldum, bu gün bunu yaptı çok sevindim, çok şaşırdım gibi...
ve evlenmeden bir kaç gün önce bu defteri ona versem, daha iyi tanısa beni nasıl olur?
ne düşünüyorsunuz bu fikrim hakkında yapmalı mıyım? ya da yapmamalı mıyım? zayıf yönlerimi mi çözmüş olur dersiniz.

yorumlarınızı bekliyorumŞeniz

uzun oldu galiba biraz.:utangac:

canim fikir cok guzel de bence gelistirmen lazim... insan ilerde bi kizi neden mutsuz ettigini okumak ister mi istemez bence.. hem evliliginize yakin bu riskli birseydir.. bana kalirsa sadece mutlu olduklarinizi yazin ki evlenceksiniz mutsuz olaylari bence sen de hatirlamak istemezsin ve evlendigin gece oturun acin birlikte okuyun.. muhtesem bir supruz olur.. benden soylemesi..

evet güzel bir fikir...
umarım defterinin her sayfası mutluluklarla dolu olur...
karşı tarafın anlamasıda çok önemli..

Sel, çok duygusalsın. Umarın nişanlında senin kadar duygusaldır

Erkeklerden çok şey bekleme, sadece olduğu gibi kabul et edebilirsen.
Sakın ola değiştirmeğe kalkma tatlım.

Sen planlar yapıyorsun haklı olarak, onu iyi tanıdıysan planlarını hoş görecekse ne istersen yap. Hoş görmeyecekse ki onu sen daha iyi tanıyorsun, vazgeç.

Ama gerçekten onu çok iyi tanımanı öneririm

görür ablacım. aslında çok ince fikirli ve romantiktir en ummadık yerden çiçekler falan yollar bana.
anlayışlıdır yani. ama galiba sadece mutluluklarımı yazsam daha iyi mi olur. ama bu sefer nelere kırıldığımın farkına varamaz ki... :uhm:

görür ablacım. aslında çok ince fikirli ve romantiktir en ummadık yerden çiçekler falan yollar bana.
anlayışlıdır yani. ama galiba sadece mutluluklarımı yazsam daha iyi mi olur. ama bu sefer nelere kırıldığımın farkına varamaz ki... :uhm:

canım bu sekılde gecmıs meselelerı gunyuzune cıkartırsın
benden sana tavsıye kırıldıgın seylerı konusarak haller mutlu oldugun seylerı yazarak hatırla hatırlat =)

Ayy ay gençliğim geldi aklıma..:delphin:
Kaç defterler bitirdim,kaç sayfalar sararttım ben..
Gün geldi sahibine kırmızı kurdele ile teslim ettim,tüm gözyaşlarımı kahkahalarımı..
Aslında benim amacım ona vermek değildi,ama şartlarımız onu gerektiyordu o zaman..
İçinden geliyorsa elbette yaz,bıkmadan usanmadan,yorulmadan.. Ama verme konusunu iyi düşün derim ben.. Ben zaman zaman kokusunu bile özlüyorum hayatımın her yaprağını..:1closedeyes:

tatLım eğer sürpriz adına bişise bu düşündüğün mutLu oLduğun şeyLeri yaz ve hediye et,değişik oLabiLir..
ama anaLize dairse kastettiğin böLe bi defter yapma bence.. yaşayarak öğrenmeLisiniz birbirinizi.. yazı kaLır güzeLdir hoştur ama böLe tanımak anLamak adına az kaLır biraz,en iyisi birLikte yaşayarak zamanLa görmektir..

düğünden önce verirsen düğüne kavgalı girmeyin sakın:)) okurmuş defteri dermiş insan buna mutsuz olurmu hiç bilmemne diye:)

şaka biyana çok güzel bi fikirmiş cidden.

ıllakı yazmak ıstıyorum dıyorsan bekle derım ben..
ınan gun gelecek yazarak anlatma ıhtıyacın hıc bıtmeyecek şu gunlerın tadını cıkar ılerıde duşun duşunduklerını... saglıkla,sevgıyle mutlulukla kal:)

sel zamaninda benimde böyle birsey gelmisti aklima sonra vazgectim...
ama gercekten cok iyi geliyor insana yazmak...
hele benim gibi bütün firtinalari icinde koparan ve herseyi icinde yasayanlar icin cok güzel bi fikir bu...

evet hepiniz haklısınız.

mutluluk olsun ki tüm konu oda okurken mutlu olsun.
çok güzel yorumlar yapmışsınız çok teşekkür ederim Şeniz

canım soz ucar yazı kalır derler ya yazıda ne varsa o kalır kırgınlıklar ders almak ve unutulmak ıcın varlar bence kırgınlıklarından cok mutluluklarını yaz kı ılerde ben bu adamda ne bulmusum dersen acar bakarsın =)

canım soz ucar yazı kalır derler ya yazıda ne varsa o kalır kırgınlıklar ders almak ve unutulmak ıcın varlar bence kırgınlıklarından cok mutluluklarını yaz kı ılerde ben bu adamda ne bulmusum dersen acar bakarsın =)

evet bu çok mantıklı.
sende mi öle yaptın yoksam hihoyyyt

Back
X