bi derdim var

bu gibi şeyleri evleneceğiniz kişiyle bile paylaşmanız anlamsız kıme ne getırısı olacak hee içim rahat değil sorumluluk hıssedıyorum dıuyorsanızda zamanında yapmasaydınız

El ele tutuşma, gezme, öpüşme
Aman Tanrıııımmmm ! Ne büyük şeyler yaşamışsınız :KK57:

İşin şakası bir yana 21. yüzyıldayız hanımefendi. Eğer sevgilinizle el ele gezip öpüşüyorsanız sonrasında bunları bir başkasının duymasına karşı pişmanlık yaşamayacaksınız. Yeni sevgiliniz bunun neresine tepki verecek? Kendisi başka kızlarla el ele gezip başka kızları hiç mi öpmedi yani? Tepki veriyorsa da sizin geçmişinize saygı duymadığı ve size gerekli değeri vermediği anlamına gelir.

Korkulacak bir şey göremedim.

Valla kendine sıkıntı arıyorsun.adamın tepki vereceği yoksada,sen böyle bahsedersen vermesi gerektiğini düşünecek. Cezamı kes der gibi.neden bilsin bunları ne gerek var.opustugunuzu bildiği zaman ne değişecek iliskinizde. Zaten anlar o merak etme öpüşmeyi bildiginizi Ve oradanda daha önce bi ilişkimiz olduğunu.

ne saçma. detaylı olarak adama onunla elele tutuştum falan mı diyeceksiniz?
senden önce bi sevgilim oldu der geçersiniz.
ya lütfen kadınları bu kadar metalaştırmayın. sayenizde öpüşen kadın bile fahişe sayılacak. ay lütfen cidden ya.

Sonra o da sana anlatsın kımın neresıne bakmıs kımı nasıl öpmüş fln. Daha önce bi birlikteliğim oldu deyip geçsen olmuyomu. Töbe yareppim töbeee!!! Verecegı tepkı ne demek hem biraz büyük düşünün geliştirin kafayı lütfen:KK66:

madem gecmısınden bahsetmek zorunda hıssedıyorsun kendını o zaman gecmısınle alakalı temız sayfaların olsunkı ( bundan sonrası ıcın )muallakta kalmayasın

• Beğen
Reactions: KJH
Ne var yasadiysan nolmuş? ?
Kirlendin mi? Günahkar mi oldun ?
Bi eşya gibi ikinci el mi oldun ?
Sen yaşadın ya senin duyguların senin bedenin kimi ne ilgilendirir ?
Sen kendine dahi saygı duymazken karsindakinin ne düşüncesini düşünüyosun

ya yeni sevgiline ne ki senin geçmişte yaşadığın şaka mı yapıyorsunuz ciddi mi yazıyorsunuz anlamıyorum ben hakikatten.

fazla bir sey yasamamissiniz yani bence olgun iki insan icin bunu soyleseniz nolur soylemeseniz nolur gerek yok.Daha onceden sevgilin oldu mu derse oldu dersin olur biter

senden önce bir sevgilim oldu desen zaten adam tahmin eder yaşadıklarını anlatmana gerek yok

sonuçta yaşadıkların sevgilisi olan çoğu insanın yaşadığı şeyler bu devirde

el ele tutuşmak filan, ama daha ilerisini yaşadıysan (cinsellik)söyleyebilirsin ciddiyseniz

X