- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
- Konu Sahibi gelecekzaman66
-
Siz içinizde ukte kalmasa bu kadar düşünmezdiniz sanırım 3 aylık bir şeyi. Birbirinize uymadığınız özellikleriniz varsa bunu düşünün, yani en azından onun şu huyu kötüydü iyi ki de olmadı gibilerinden. Aklıma başka telkin yöntemi gelmiyor yani, dediğim gibi zaman geçtikçe hafifleyeceksiniz. İnşallah daha kısa sürede atlatırsınız.Nefret ettirecek bir sebep yok bazen diyorum keşke öyle bir şey olsaydı en azından daha kolay soğurdum..evlilik durumunda başka şehirde yaşama durumundan dolayı devam edemedik
Bu konularda mantığı daha önde tutmak lazım sanırım..
Siz içinizde ukte kalmasa bu kadar düşünmezdiniz sanırım 3 aylık bir şeyi. Birbirinize uymadığınız özellikleriniz varsa bunu düşünün, yani en azından onun şu huyu kötüydü iyi ki de olmadı gibilerinden. Aklıma başka telkin yöntemi gelmiyor yani, dediğim gibi zaman geçtikçe hafifleyeceksiniz. İnşallah daha kısa sürede atlatırsınız.
Evet Bilişsel Davranışçı teknikleri kullanıyorum ben hep hayatımda
Mutluysan mesele yok velvette
Demek ki sizdeki o his sende güçlü olsa da onda değilmiş diye de düşünülebilir evet. Kendinize biraz zaman tanıyın, acınız hafidledikçe karşınıza yeni birileri çıktıkça bu sefer onlar için kalbiniz atmaya başlayacak. 3 ay değil de 3 senelik İlişkiniz olup daha kötü bir şekilde ayrılabilirdiniz öyle düşünün. İyiki zaman daha fazla geçmemiş, 3 ayla kalmış.Aynen o ukte düşündürüyor
Dediğini yapmaya çalışıyorum kimse mükemmel değil bazı olumsuz şeylerini düşünüyorum soğumak için..
Böyle durumlarda insan inadına güzel anlarını birlikte güldüğü zamanları hatırlıyor ama şunuda düşünüyorum bazı insanlar ayrılamıyor mesela ne zorluklar yaşarsa yaşasın demekki onlardaki o his daha güçlü kopamıyolar kopanlarda bir şey eksik belkide
Sen de yap, yapabilirsin
Önceden ben de aa ayrıldım şimdi üzülmek gerekiyor sanırım düşüncesiyle hareket ediyordum
Şimdi üzülmeyeceğim işte diyorum
Cidden, duygularımız ve beynimizin kontrolü bizde
Demek ki sizdeki o his sende güçlü olsa da onda değilmiş diye de düşünülebilir evet. Kendinize biraz zaman tanıyın, acınız hafidledikçe karşınıza yeni birileri çıktıkça bu sefer onlar için kalbiniz atmaya başlayacak. 3 ay değil de 3 senelik İlişkiniz olup daha kötü bir şekilde ayrılabilirdiniz öyle düşünün. İyiki zaman daha fazla geçmemiş, 3 ayla kalmış.
Belki de kotu ayrilmadiginizdan boylesinizdir. Heran kararini degistirip gelmesi umidini yasiyorsunuzdur belki de, bilemedim.
Hemen olmaz zaten illaki zaman biraz geçecek. Yeni insanlar tanıdıkça fikriniz değişir zamanla. Valla yerinizde olsam çoktan unutmuştum zira uzun ilişkisi olup terkedilen insanım, inanın uzun süre birbirine ümit verip aptal yerine konmak daha zor ve katlanılmaz bir şey. O yüzden şükredin bir şeylerin erken fark edilip yollarınızın ayrıldığına.Teşekkür ederim :) çok uzak geliyor ama ya tekrar tanışmak iyi birine denk gelmek filan
Hemen olmaz zaten illaki zaman biraz geçecek. Yeni insanlar tanıdıkça fikriniz değişir zamanla. Valla yerinizde olsam çoktan unutmuştum zira uzun ilişkisi olup terkedilen insanım, inanın uzun süre birbirine ümit verip aptal yerine konmak daha zor ve katlanılmaz bir şey. O yüzden şükredin bir şeylerin erken fark edilip yollarınızın ayrıldığına.
Hala yıpranıyorum,nefretim geçmiyor. Artıyor aksine gün geçtikçe. Keşke hiç tanımasaydım diyorum bazen ama tabi ki hayat devam ediyor. O yüzden şükredin yani, kısmetinizde kim varsa er ya da geç çıkacaktır, onunla daha mutlu olacağınız günler de gelir bir gün. Hakkınızda hayırlısı olsun :)Kesinlikle anlıyorum çok zor kim bilir ne kadar yıprandınız.
Aynen herseyin ilaci zaman.evet insanlara bu kadar anlam yuklemeyin diyecegim maalesef en kotu gununuz en buyuk derdinz sevdigini unutamamak olsun hayatta allah baska dert vermesin. Neler yasiyoruz hayatta donup bir sorun kendinizeİyi akşamlar arkadaşlar..Düşüncelerime engel olamadığım bi derdim var.
Şimdi şey diyenler olacaktır haklısınızda bu kadar anlam yüklememek gerek biliyorum kısa süreli bi ilişki yaşadınız diyelim 3 ay kadar ama olmadı ikimizde belli bi yaşa gelmiş insanlarız olmadı ama bitti..
Bir aydan fazla oldu biteli unutmuş olmak lazımdı çoktan ben aklıma hiç gelmesin istiyorum bitmiş gitmiş düşünmemem lazım başkalarına geldim mi böyle konularda ahkam kesiyordum..3 aylık bir şeyi unutmak için 3 ay mı geçmesi lazım yoksa başka biri mi hayatıma girmesi gerekiyorki aklımdan çıksın..tekrar biri olabilme fikride okadar uzak geliyoki..
Boş zamanımda yok her türlü aklıma geliyor takıntı mı yaptım diye düşünüyorum
Sizler hayatınızdan çıkanları nasıl unuttunuz özellikle o insana hoşlantının ötesinde şeyler hissettiyseniz farklı bi güven ve huzur hissettiyseniz aklınıza gelmesine nasıl engel oldunuz..whatsapta çevrimiçi anını yakalamaya çalışmak filan çocuk gibi
Okuyan herkese teşekkürler her şey gönlünüzce olsun..
Hala yıpranıyorum,nefretim geçmiyor. Artıyor aksine gün geçtikçe. Keşke hiç tanımasaydım diyorum bazen ama tabi ki hayat devam ediyor. O yüzden şükredin yani, kısmetinizde kim varsa er ya da geç çıkacaktır, onunla daha mutlu olacağınız günler de gelir bir gün. Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Aynen herseyin ilaci zaman.evet insanlara bu kadar anlam yuklemeyin diyecegim maalesef en kotu gununuz en buyuk derdinz sevdigini unutamamak olsun hayatta allah baska dert vermesin. Neler yasiyoruz hayatta donup bir sorun kendinize
Ozgur muyum
Hayatta miyim
Sevdiklerim ailem yanimda mi
Aşktan oncr dusunecek sukredecek o kdr sey var ki
Sakin yanls anlasilmasin hafife aldigimdan degil cikis yolu gostermeye calisiyorum
Zamaninda olmadklara cok anlam yuklemisiz. Ancak tek dostun aALLAH oldugunu unutup . Derdini veren de o alacak olan da o. O yuzden dert etmeyin dua edin
Zor bir hayat yasayip ask aciisi size peynir ekmek gelmeli kuzumÇok haklısınız şükredecek okadar çok şey varki değerini kıymetini bilemediğimiz..
Çok daha zorlu bi hayat yaşayıp onların üstesinden gelince insan böyle daha kolay şeylerde tökezleyebiliyor
Zor bir hayat yasayip ask aciisi size peynir ekmek gelmeli kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?