herkese merhaba,
çok sevdiğim bir arkadaşımın derdini paylaşmak istiyorum sizinle biz çaresiz kaldık bir de size akıl soralım dedik
arkadaşım gayet aklı başında cicibici bir kızdır. geçenlerde bir arkadaşının vasıtasıyla biriyle tanışmış. hemen kaynaşmışlar (seviyeli bir şekilde tabii)
gelecek hayalleri, meslek, fizik, aile yapısı vs açısından %100 uyumlular ve ikisi de çok mutlu, telefon gün boyu ellerinde ikisi de uçuyor mutluluktan.
daha doğrusu uçuyordu...
takii çocuğun ailesi öğrenene kadar. o kadar eften püften bahaneler olmaması için ortaya inanamazsınız. kızın herşeyine bahane bulmuşlar ama herşeyine.
çocuk karşı gelmiş, direnmiş mücadele etmiş ve evlerinde çok ama çok büyük bir kavga çıkmış.
tabii benim arkadaşa açıp durumu izah etmiş ve görüşmeyi keselim yoksa sen çok üzüleceksin dayanamam demiş. kızın hali perişan ağlayıp duruyor susturamıyorum
çocuk aracı olan arkadaşı aramış ve durumu anlatmış aynen şöyle demiş
"ben bir eşeğim, hayatımda beni mutlu edecek tek insanı ailem yüzünden hayatımdan çıkardım, ben bir daha bu kadar ısınamam mutlu da olamam. ne yapacağımı bilmiyorum günüm gecem karıştı ama aileyle de başa çıkmıyorum ama hemen pes ettiğim için çok pişmanım" demiş vs vs tabii yeniden aramızı bul dememiş
bir de kıza mesaj yazacağım ama yüzüm yok elim kolum bağlı çaresizim filan demiş.
ey kk'nın güzel kadınları yapın yorumlarınızı ve bu işin çıkar tarafı var mı söyleyiverin
çocuk başta ailesinden etkilenmiş. demek ki fikirleri önemli. ayrıca sadece bir kişi değil aile karşı çıkmış. arkadasından daha iyi tanıdıkları için ikna olacağı noktaları iyi bilirler. arkadasına olan olur yine. çok uzatmadan bitirsin bence. ne kendini ne de çocuğu yıpratsın. ayrıca tanımadan böyle yorum yapmaları çok tuhaf.
bitirdiler zaten ama kız burada çocuk o yanda perişan ne yapmalı bilemedim
Bu kadar kısa sürede kara sevdayamı tutulmuşlar?
ailesiyle sorunlu bir aileyse kısa sürede ailesine bahsetmesine sevinmeli bence... daha çok uzasaydı bu mesele kızda ailesiyle tanıstırsaydı o süreçte her şey daha kötü olurdu. yine çok sanslıyms...
ya tabii ki kara sevda değil ama ikisi de biraz utangaç yapıda öyle kolay uyuşamıyorlarmış kimseye şimdi bu frekansı tutturmuşken tüm fikirler örtüşüyorken şu duruma gelmek acıtıyor tabii ki
zaten mevzu çocukla kızın kara sevdaya tutlmuş olup olmaması değil mevzu ailenin yaptığı haksızlık
çok başları ağrır arkadaşınız o aileye gelin gidecek sonuçta en başta eviydi eşyasıydı gelinliğiydi düğünüydü yani en güzel günlerinde o tatlı heyecanı yaşamak varken hep bir buruk olur hep bir laf sokmalar sataşmalar da olabilir hiçbir şey içine sinmeyebilir her şey baştan savma yapılabilir bunlar olasılık tabi... hem insanlar sadece birbirleriyle değil aileyle de evleniyorlar bence huzur muzur bırakmazlar insanda. bunları göze alabilecek misiniz? eğer iyi kötü her türlü muameleye razıyım yeter ki sevdiğim yanımda olsun derse arkadaşınız bir kez daha deneyebilirler. Fakat aile neleri eleştirmiş asıl sorun neymiş onları bir öğrenseniz sorunun temeline inmiş olursunuz. olur ya belki kızda bi yanlış görmemişlerdir de oğullarına başka bir kızı düşünmüşlerdir bu nedenle bahaneler uydurmuş olabilirler. ya da gerçekten arkadaşınızı uygun görmemişlerdir eğer böyleyse hangi yönü buna sebep bunu öğrenmek lazım. bunları öğrenirseniz daha sağlam yorumlar yapılabilir.
ailenin tek çocuğu ve bir süre önce çok istedikleri bir kızla evlendirmek istemişler ama çocuk uyuşamamış ve reddetmiş aile buna nispet olarak mı yapıyor bilemedim
bence bastan cocuk birakmissa bir daha gelsede yine ayni sekilde olur...
aileyi kiramiyorsa mecbur kizi kirar..böyle hayirlisymis demek ki
ben de bunu soruyordum yazmışsınız siz. nispet değil daha sonra olur gözüyle bakıyorlar. biz bu kızı kaçırmazyız oğlumuza diretiriz gül gibi kız sevilmeyecek neyi var falan fistan geçiyordur ailesiniz aklından. o beğendikleri kızla kesinlikle olmayacağı belirtilmemiş demekki
muhtemelen öyle bir şey
ne diyorsunuz kalbine taş basıp vaz mı geçsin
bence vazgeçmesin eğer sebep buysa fazla zor olmasa gerek. görüşmeye devam etsinler ama bir süre gizli tutulsun sular durulunca tekrar konu edilir ama karşı tarafın ailesiyle konuşması lazım biraz pasif mi acaba düşüncelerini tam ifade edemiyor mu anlayamadım o kısmı ama ilişkisine sahip çıktığı sürece aile de arkadaşınızı tanımak isteyecektir. arkadaşınız da çok cicibici bir şeymiş zaten aileyle tanışmaya gelebilirse iş hiç korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?