selam kk nın güzel hanımlarıı

3 aydır biriyle beraberim, öncesinde de 5-6 aylık flört dönemimiz olmuştu ki zaten tee üniversite zamanından tanırız birbirimizi arkadaş olarak..
neyse lafı uzatmadan asıl derdime geliyim

ekimde erkek arkadaşımın doğum günü, normalde aynı şehirde yaşamıyoruz maalesef, haftaya görüşcez ama

hediye almak istiyorum ona çünkü doğum gününde ayrı olcaz, o eğitimde olcak bir araya gelmemiz imkansız yani.
biz sevgili değilken flört dönemimizde doğum günümü kutlamıştı çoook tatlı bi hediyeyle, çok şaşırmıştım sürpriz oldu.
ben de ona güzel bi hediye almak istiyorum ama özel bi ilgi alanı yok, erkeğe hediye seçmek çook zor
gömlek mi alsam diyorum çok klasik olur ama, parfüme hiiç girmiyorum sürekli kullandığı bi kokusu var zaten, internette mors alfabesiyle yazılmış bileklikler gördüm hem kadın hem erkek için, o da çok liseli işi geldi sanki

ne alsam bilemedim.. kıyafet alsam da eğitimde giyemeyecek zaten en az 3-4 ay. haftasonu bile dışarı çıkamicak çünkü. hem özel olsun hem beğensin istiyorum..
eşinize sevgilinize aldığınız hediyeleri paylaşsanız keşkee

çünkü daha kısa zamandır birlikteyiz ve birbirimize özel bi hediye yok, o yüzden normal arkadaşıma hediye alıyomuşum gibi olcak