bi el atın kızlar :(

100 lira bütçeye en uygun hediyenin pijama olduğunu düşünüyorum. Notu da yapıştırırsın geceleri beni hatırla diye :confused: askerde de zaten :KK19:
Romantizm desen var, erotizm desen var, sevgi desen var. Çok güzel hediye.
İleride bütçeniz düzelirse akıllı saat, ps, güzel kaliteli btlu bir kulaklık garanti hediyeler olabilir.

Kendi sac tellerinizden bileklik yada yüzük yaptirabilirsiniz :)) yada klasik olacak ama saat olabilir yada güzel bi çerçeve içinde ikinizin resmi :))

selam kk nın güzel hanımlarıı ☺️
3 aydır biriyle beraberim, öncesinde de 5-6 aylık flört dönemimiz olmuştu ki zaten tee üniversite zamanından tanırız birbirimizi arkadaş olarak..
neyse lafı uzatmadan asıl derdime geliyim😀 ekimde erkek arkadaşımın doğum günü, normalde aynı şehirde yaşamıyoruz maalesef, haftaya görüşcez ama☺️ hediye almak istiyorum ona çünkü doğum gününde ayrı olcaz, o eğitimde olcak bir araya gelmemiz imkansız yani.
biz sevgili değilken flört dönemimizde doğum günümü kutlamıştı çoook tatlı bi hediyeyle, çok şaşırmıştım sürpriz oldu.
ben de ona güzel bi hediye almak istiyorum ama özel bi ilgi alanı yok, erkeğe hediye seçmek çook zor 🥺
gömlek mi alsam diyorum çok klasik olur ama, parfüme hiiç girmiyorum sürekli kullandığı bi kokusu var zaten, internette mors alfabesiyle yazılmış bileklikler gördüm hem kadın hem erkek için, o da çok liseli işi geldi sanki 🙄
ne alsam bilemedim.. kıyafet alsam da eğitimde giyemeyecek zaten en az 3-4 ay. haftasonu bile dışarı çıkamicak çünkü. hem özel olsun hem beğensin istiyorum..
eşinize sevgilinize aldığınız hediyeleri paylaşsanız keşkee ☺️ çünkü daha kısa zamandır birlikteyiz ve birbirimize özel bi hediye yok, o yüzden normal arkadaşıma hediye alıyomuşum gibi olcak 🥺
Kitap

Bu da olur bence.
CBCB7685-B239-433C-A68E-079E292BBE33.webp

Kol saati olabilir. Eğer kullanıyorsa gümüş yüzükler olabilir çok güzel doğal taşlı yüzükler var erkekler için.
Kendiniz okuyup beğendiğiniz bir kitabı da ona hediye edebilirsiniz sevdiğiniz bir kısmının altını çizerek. O da çok hoş olabilir.

selam kk nın güzel hanımlarıı ☺
3 aydır biriyle beraberim, öncesinde de 5-6 aylık flört dönemimiz olmuştu ki zaten tee üniversite zamanından tanırız birbirimizi arkadaş olarak..
neyse lafı uzatmadan asıl derdime geliyim😀 ekimde erkek arkadaşımın doğum günü, normalde aynı şehirde yaşamıyoruz maalesef, haftaya görüşcez ama☺ hediye almak istiyorum ona çünkü doğum gününde ayrı olcaz, o eğitimde olcak bir araya gelmemiz imkansız yani.
biz sevgili değilken flört dönemimizde doğum günümü kutlamıştı çoook tatlı bi hediyeyle, çok şaşırmıştım sürpriz oldu.
ben de ona güzel bi hediye almak istiyorum ama özel bi ilgi alanı yok, erkeğe hediye seçmek çook zor 🥺
gömlek mi alsam diyorum çok klasik olur ama, parfüme hiiç girmiyorum sürekli kullandığı bi kokusu var zaten, internette mors alfabesiyle yazılmış bileklikler gördüm hem kadın hem erkek için, o da çok liseli işi geldi sanki 🙄
ne alsam bilemedim.. kıyafet alsam da eğitimde giyemeyecek zaten en az 3-4 ay. haftasonu bile dışarı çıkamicak çünkü. hem özel olsun hem beğensin istiyorum..
eşinize sevgilinize aldığınız hediyeleri paylaşsanız keşkee ☺ çünkü daha kısa zamandır birlikteyiz ve birbirimize özel bi hediye yok, o yüzden normal arkadaşıma hediye alıyomuşum gibi olcak 🥺
Hangi takımı tutuyor. Eğer fanatikse tuttuğu takımın urunlerinden alın. Çok mutlu olur

Erkeklerin çoğu futbol delisi. Tuttuğu takımın tişörtünü alabilirsin mağazasından, eşofman takımını falan.

neyse lafı uzatmadan asıl derdime geliyim😀 ekimde erkek arkadaşımın doğum günü, normalde aynı şehirde yaşamıyoruz maalesef, haftaya görüşcez ama☺ hediye almak istiyorum ona çünkü doğum gününde ayrı olcaz, o eğitimde olcak bir araya gelmemiz imkansız yani.
eşinize sevgilinize aldığınız hediyeleri paylaşsanız keşkee ☺ çünkü daha kısa zamandır birlikteyiz ve birbirimize özel bi hediye yok, o yüzden normal arkadaşıma hediye alıyomuşum gibi olcak 🥺
Sevgiliniz hangi burç
ilgilendiği bi enstrüman var mı
Bildiğiniz bi ilgi alanı ya da hobisi var mı b
Bi de kaç yaşında ona göre öneri verebilirim

kitap her zaman is gorur.

ya da deri bileklik, gumus kolye gibi butceyi sarsmayacak hos bir aksesuar olabilir.

ben genelde bu tarz takiliyorum hem de esime, cimriyim azicik :olamaz: bu sene bir degisiklik yapip butceyi artiracagim bakalim:anneadayı:

kitap her zaman is gorur.

ya da deri bileklik, gumus kolye gibi butceyi sarsmayacak hos bir aksesuar olabilir.

ben genelde bu tarz takiliyorum hem de esime, cimriyim azicik :olamaz: bu sene bir degisiklik yapip butceyi artiracagim bakalim:anneadayı:

Katıldım

Madem kitap sever ve bütçe kısıtlı

Kitap alın içine de varsa ikinizin fotoğrafı olan ayraç yapın ya da yaptırın yani fotonun dışını kimlik kaplamacısına kaplatsanız dahi olur

Katıldım

Madem kitap sever ve bütçe kısıtlı

Kitap alın içine de varsa ikinizin fotoğrafı olan ayraç yapın ya da yaptırın yani fotonun dışını kimlik kaplamacısına kaplatsanız dahi olur

bir erkek arkadasim esine bileklik aldi, hani su uclari ayri satilanlardan,
sonra da her ozel gunde bir uc alirim dedi, kendince ucuza getirdi, sunlardan bak:

pandora-bracelet-charms-travel-selective-600w-556488616.jpg

ben de bu sene e-kitap okuyucu alayim diyorum, sonra her ozel gunde e-kitap alirim :KK53:

Eşime kiyafet hariç hicbisey alamiyorum, hatta her kiyafeti alamiyorum gomlek ve pantolon gibi şeyleri illa denemesi lazim almadan. En son isim ve soyisim baş harflerinin işlendiği gümüş kol düğmesi almiştim, kullandı baya. İlgi alanı elektronik cihazlar ama illa kendi gorup inceleyip almaya karar verince alir zaten.

Ben de sendenim yani cidden erkeğe ne alinir ki? Okuyacagim yorumlari. 😬

Daha bugün ikimize de kol saati aldım yıl dönümümüz için. Çok pahalıya kaçmadan verilebilecek sıradan ama en güzel hediyelerden biri bence.

Back
X