Bi erkeğe kadını mutlu etmeyi öğretmenin yolları?

anonimmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
10
2
1
32
Merhabalar. Ben 24 yaşındayım 1.bucuk yıldır nişanlıyım. kuzenimle nişanlandım.Mantık evliliği diyelim :KK70: Nişanlanmadan önce gelip giderdi sürekli az da olsa işlerin yoğunluğundan zaman ayırırdı.A ama artık çok az görüşüyoruz 2mizde yoguu çalışıyoruz telefonla görüşmeye dahi zamanımız akşam dışında hiç olmuyor. Zamanla çok monotonlaşan ilişkimiz son 6 ay da bana belki de manasız da olsa göz yaşına dönüşüyo. Ben iligi sevgi ve süprizlerden hoşlanan bi insanım.Doğum günü ve yıl dönümümüzde sadece kuru bi mesaj ve en son bana sevgililer gününde hediye aldı. Buna sizde olsanız üzülür müsünüz ? Ben monotonlaşan ilişkim hakkında sürekli konuşuyorum eksiklilkleri dile getirmekten çekinmezken ve ağlarken hep benimkiler kuruntu oluyor. İlgi azaldı, sevmediğini bile hissediyorum ve hiç beni mutlu edecek birşey yapmıyor. Mesela çicek istiyorum ve sürekli diyorum hiç almıyorsun vs. diye şehir dışında ama insan sevdiği için yapamaz mı ? evet çok yoğun ama biz bir birimizi seviyoruz ben sevgisinden süphe etmiyorum ama benim için bişey yapmasını istiyorum .Artık o kadar doldumki seni seviyorum diye telefonumu kapattığımda karşılık vermediğinde durmaksızın ağlıyorum . Çözüm bulamıyorum sizce ne yapmalıyım ? ben şuan çalışıyorum ve onun için maddi manevi herşeyi yapmaya çalışıyorum neden bi erkek KADINI için bişey yapmakta bu kadar diretir. her zaman ben böyleyim ben odunum romantik seyler bana gore degil anlamam ben öyle şeylerden diyerek sıyrılıyor ama bu şekilde olmadığını ona ispatlamam lazım . Yardımlarınızı bekliyorum.

Okuyan ve yorum yapan herkese teşekür ederim

Ben böyle odunum yapamam diyorsa o onun kişiliğidir canım. Erkekler maalesef değişmiyor. Allah yardımcın olsun. Umarım düzelir ama bence ilişkini bir gözden geçir.

İyi de bu Ada'm kuzenin huyunu suyunu yapısını biliyorsun

Ada'm sen istiyorsun diye Çiçek almaz

Beklentin o Ada'mın yapabileceği şeylere dair olsun ya da ayır yolunu zira o sana hediye almayacak

Ne kadar da erkeğin kadını bir üye :KK50:

mantık evliliği demissiniz,benim bildiğim mantık evliliği kişiler birbirine uygunsa yapılır. Siz uyusmuyorsunuz belliki ,sizin beklentinizi karsilamiyorsa çok uzatmayın derim. Evlenince hiç yapmaz,şimdi yapmiyorsa :anneadayı:

Herkes ne kadar olumsuz ben sadece bu monotonlugu ortadan kaldırmak için onerilerinizi bekliyorum.

Anlayamadığım kuzenle mantık evliliği yapıcaz dediğinize göre ailelerin isteğiyle oluyor galiba,siz ufaklıktan beri bu düşüncelerle kuzene sevgi beslemişiniz ama kuzen sizi sevmiyor belki de ailesi istediği için nişanlı olabilir mi

Bu ifadeler birbiriyle çelişmiyor mu? Hislerinizden emin değilsiniz.

İçinde yoksa yapmaz, çok zor bunu ona öğretmeniz alışkanlık haline getirtmeniz.
Hissetmek ve bilmek farklı değilmi? Kadınlar sevildiğini bilir ama onu icten hissetmek istemezmi?

Mantık evliliğinden aşk, heyecan,romantizm beklentisi zaten olmaz mantığa uygun olması beklentisi olur.

Belli ki adam sevmiyor ailesi istediği için evleniyor. Bunun monotonlukla bir alakası yok sevmiyorsa sevmiyordur bu işler zorlamayla olmuyor.

Öte yandan kuzenle evlenmenin mantığa zaten uygun bir tarafı yok, çocuklarınızın pekçok sağlık sorunuyla doğması olası. Kraliyet ailesi falan değilseniz kuzenden mantık evliliği olmaz. İnsanın kendi kardeşinden aşk mesajı beklemesi ayrıca iğrenç buradan bahsetmiyorum bile.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın eğer böyleyse sonradan değişmez. İlgisiz erkeklerin yanında ilgili erkekler de çok. Onları böyle kabul etmek zorunda değiliz. Siz de o insanla olmak zorunda değilsiniz.

Back
X