Bi erkeğe kadını mutlu etmeyi öğretmenin yolları?

İçinde yoksa yapmaz diyenlerdenim ben de... benimki flört dönemi çiçeksiz gelmezdi, şimdi yılda 3 e falan düştü. Özel günlerde alır(bazısında), işe yeni başladığımda yollar, büyük bir tartışma olmuşsa eve gelirken gönlümü almak için alır. Yine iyi alıyormuş düşününce :D ama süpriz konusunda benimki de genel türk erkeği gibi çok kötü. Evlilik teklifinde bile şak diye anladım o kadar ki belli etti :-)

Özel günler için en son olarak hediyeyi kaldırıp birlikte güzel vakit geçirme kararı almıştık kiii şehir dışına gitti eşim , hem doğum günüm hem tanışma yıldönümü hem sevgililer günü güme gidecek:KK51:

Kuzeninizle mantık evliliği yapmayı düşündüğünüze o kadar şok oldum ki konuya yorum yapamıyorum ya

ay gece gece mahalle inledi kahkahamdan.

konu sahibi kuzen evliliğini doğru bulmuyorum, çocuklarınızda genetik ve metabolik hastalık çıkma riski çok yüksek.

bana göre kuzen kardeştir. nokta.

ay gece gece mahalle inledi kahkahamdan.

konu sahibi kuzen evliliğini doğru bulmuyorum, çocuklarınızda genetik ve metabolik hastalık çıkma riski çok yüksek.

bana göre kuzen kardeştir. nokta.

Kuzen diyor,mantık evliliği diyor beynim error verdi o an doğal olarak:KK48:

Kınama kınama başımıza gelirmiş öyle diyor konu sahibi:kusmuk:

Yarın iş var asabım bozuldu uyuyamıyorum.Biri diyo kuzenimle mantık evliliği yapıcam bana süpriz yapsın ilgilensin, diğeri sevgilimin ailesiyle kültürümüz çatışıyo, tanışmaya ekmekle, fasulyeyle geldiler.Bacılar siz geçenlerde haberlere çıkan güney koreli doktor ablayı görmediniz mi ? Hakkarili bi gençle evlenmiş, karın üstüne muşambadan tente germişler halay çekiyodu.Ne mantığı ne kültürü Allah aşkına. Sizi zorlamayla, öğretmeyle mutlu edicek adamlarla evlenmeyin.

Beklentinizi azaltin En iyisi.

Kardeş annesi ve babasi ayni veya ikisinden biri ayni olana denir. Bu durumda kuzen kardeş değildir.
Kuzenleriyle iç içe büyüyenler Kardeş GİBİ görebilir.Benimde kardeş gibi gördüğüm kuzenlerim var.
Ama bencede kuzenle evlenmek dogru değil ciftler arasinda bir sorun olduğunda butun aile birbirine girebilir...

E kuzeninle mantık evliliği yaparsan çok da birşey beklememen lazım etrafda adam yoktu demek ki.
Geçen gene birini kınıyorum... :deli:

Son düzenleme:
Ogretmenin yolu yok arkadasim, icinde varsa yapar yoksa yapmaz. Ornegin biseyi sen istedin soyledin ya da biri fisildadi diye 1 yapar 2 yapar snra yine unutur bosverir. O biraz yapi meselesi malesef.

Valla kardeş belki biraz genelleme olacak ama.. Kendi düşüncem böyle .. AKRABADAN KOCA OLMAZ ..

Nedeni kuzeniniz olması bence.
Yani insan bebekliğini bildiği, beraber büyüdüğü kardeş gibi büyüdüğü birine sonradan nasıl romantik duygular besler ki?
Mantık evliliği yapıyorsanız beklentiniz mantıklı olmalı, romantizm değil.

Merhabalar. Ben 24 yaşındayım 1.bucuk yıldır nişanlıyım. kuzenimle nişanlandım.Mantık evliliği diyelim :KK70: Nişanlanmadan önce gelip giderdi sürekli az da olsa işlerin yoğunluğundan zaman ayırırdı.A ama artık çok az görüşüyoruz 2mizde yoguu çalışıyoruz telefonla görüşmeye dahi zamanımız akşam dışında hiç olmuyor. Zamanla çok monotonlaşan ilişkimiz son 6 ay da bana belki de manasız da olsa göz yaşına dönüşüyo. Ben iligi sevgi ve süprizlerden hoşlanan bi insanım.Doğum günü ve yıl dönümümüzde sadece kuru bi mesaj ve en son bana sevgililer gününde hediye aldı. Buna sizde olsanız üzülür müsünüz ? Ben monotonlaşan ilişkim hakkında sürekli konuşuyorum eksiklilkleri dile getirmekten çekinmezken ve ağlarken hep benimkiler kuruntu oluyor. İlgi azaldı, sevmediğini bile hissediyorum ve hiç beni mutlu edecek birşey yapmıyor. Mesela çicek istiyorum ve sürekli diyorum hiç almıyorsun vs. diye şehir dışında ama insan sevdiği için yapamaz mı ? evet çok yoğun ama biz bir birimizi seviyoruz ben sevgisinden süphe etmiyorum ama benim için bişey yapmasını istiyorum .Artık o kadar doldumki seni seviyorum diye telefonumu kapattığımda karşılık vermediğinde durmaksızın ağlıyorum . Çözüm bulamıyorum sizce ne yapmalıyım ? ben şuan çalışıyorum ve onun için maddi manevi herşeyi yapmaya çalışıyorum neden bi erkek KADINI için bişey yapmakta bu kadar diretir. her zaman ben böyleyim ben odunum romantik seyler bana gore degil anlamam ben öyle şeylerden diyerek sıyrılıyor ama bu şekilde olmadığını ona ispatlamam lazım . Yardımlarınızı bekliyorum.

Okuyan ve yorum yapan herkese teşekür ederim
hangş çağda yasıyorsunuz
kuzenle mantık evliliği ne demek
siz kardes cocugu değil misiniz
sene 2017
bunun neresi mantık?

Kuzenle nişanlanmak ve mantık evliliği diyerek kahkahayi basmak enteresan.. Neyin kafasindasin merak ettim. Kuzenler evlilik büyük risk çiçek böcek peşine düşeceğin yere bunları düşün

Merhabalar. Ben 24 yaşındayım 1.bucuk yıldır nişanlıyım. kuzenimle nişanlandım.Mantık evliliği diyelim :KK70: Nişanlanmadan önce gelip giderdi sürekli az da olsa işlerin yoğunluğundan zaman ayırırdı.A ama artık çok az görüşüyoruz 2mizde yoguu çalışıyoruz telefonla görüşmeye dahi zamanımız akşam dışında hiç olmuyor. Zamanla çok monotonlaşan ilişkimiz son 6 ay da bana belki de manasız da olsa göz yaşına dönüşüyo. Ben iligi sevgi ve süprizlerden hoşlanan bi insanım.Doğum günü ve yıl dönümümüzde sadece kuru bi mesaj ve en son bana sevgililer gününde hediye aldı. Buna sizde olsanız üzülür müsünüz ? Ben monotonlaşan ilişkim hakkında sürekli konuşuyorum eksiklilkleri dile getirmekten çekinmezken ve ağlarken hep benimkiler kuruntu oluyor. İlgi azaldı, sevmediğini bile hissediyorum ve hiç beni mutlu edecek birşey yapmıyor. Mesela çicek istiyorum ve sürekli diyorum hiç almıyorsun vs. diye şehir dışında ama insan sevdiği için yapamaz mı ? evet çok yoğun ama biz bir birimizi seviyoruz ben sevgisinden süphe etmiyorum ama benim için bişey yapmasını istiyorum .Artık o kadar doldumki seni seviyorum diye telefonumu kapattığımda karşılık vermediğinde durmaksızın ağlıyorum . Çözüm bulamıyorum sizce ne yapmalıyım ? ben şuan çalışıyorum ve onun için maddi manevi herşeyi yapmaya çalışıyorum neden bi erkek KADINI için bişey yapmakta bu kadar diretir. her zaman ben böyleyim ben odunum romantik seyler bana gore degil anlamam ben öyle şeylerden diyerek sıyrılıyor ama bu şekilde olmadığını ona ispatlamam lazım . Yardımlarınızı bekliyorum.

Okuyan ve yorum yapan herkese teşekür ederim
Kuzeniniz ve mantık evliliği çok sey beklemeyin

Açık açık konuşacaksın erkekler imadan anlamıyolar.Ben bunları bekliyorum tabi sürekli süpriz beklemek olmaz ama arada beni mutlu edecek şeyler yapmanı bekliyorum diyebilirsin.

Back
X