Bi erkeğin ailesi ile tanıştırması ciddi bir adım mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
Yaklaşık bir senedir bir beraberliğim var.Altıncı ayımızda babannesinin elini öpmüştüm,geçen hafta da ailesi ile yemek yedik ailesi ile tanıştım.Zaten ailesi beni biliyordu ve ilk defa yüz yüze geldik.Güzel geçmişti sadece çok heycanlanmıştım.Bir erkeğin ailesi ile tanıştırması sizce ciddi bir adım mıdır ? (Erkeklere pek güvenemiyorum,kafamda deli sorular.)
Evet ciddi bir adım
Ama insanlar nişandan sonra da ayrilabiliyor
Öyle çok kaptirmayin kendinizi ooo süper bu iş oldu filan diye

Gözüm bir yerden ısırıyor bu üyeyi derkeeeen bu yorumu gördüm. Ama hatırlayamadım, olay neydi yav?

Bu arada bırakın akışa canım, su akar yolunu bulur. Ne zaman evleneceğiz diye soramayacağınıza göre yapacak bir şey yok. :KK53:
Git konularına bak, benim dilim varmıyor, gonuşturmayın beni.

Bu aile ile tanıştırma olayı ciddiyet alameti olmaktan en son milenyum başlangıcında kalkmamış mıydı? Bu çoook kullanıldı da. :D

Bu aile ile tanıştırma olayı ciddiyet alameti olmaktan en son milenyum başlangıcında kalkmamış mıydı? Bu çoook kullanıldı da. :KK70:
Biz çıkalım, kudra falan da yoktur inşallah....gençlere mutluluks🤲🏻

Bu aile ile tanıştırma olayı ciddiyet alameti olmaktan en son milenyum başlangıcında kalkmamış mıydı? Bu çoook kullanıldı da. :KK70:
Ha şu yemek yapamayan reis bu. Şimdi hatırladım.
Çocuklu bir sevgilisi falan varmış hatta.
Yemek yapmayı öğrendiniz mi? Bakın ailenin gözüne girmek için börek, çörek bir şeyler yapıp götürün bence.

Ha şu yemek yapamayan reis bu. Şimdi hatırladım.
Çocuklu bir sevgilisi falan varmış hatta.
Yemek yapmayı öğrendiniz mi? Bakın ailenin gözüne girmek için börek, çörek bir şeyler yapıp götürün bence.
Biz de saf saf tarif vermiştik o gece😂😂.

Biz de saf saf tarif vermiştik o gece😂😂.
Ne tatlı kadınlar vardı ya. :) Kan gövdeyi götürüyor, kenarda pilav tarifi veriliyor. :D
Büyük bir kıyım olmuştu o konuda. :)
O değil de konu sahibi olayı detaylı bilmiyorum. Valla araştıracak gücüm de yok, başkası için pek kendimi yormak istemiyorum şu an. Ama adamın gözü dışarıda diyorlar, siz de daha seviyorum diyorsunuz. İyi misiniz siz?

Aileyle tanışsan ne olur,tanismasan ne olur? Bugün prensessin,yarın 'paşa'larini üz,senden kötüsü olmaz. Ailesinin seni bilmesi ilişkiye bir gram katkı yapmayacağı gibi anca ayrilsan ailenin yeni gelin adaylarıyla kıyaslayacak bir doneleri olmasına yarar...
Ben eskiden (hiç istemeden) tüm sevgililerimin anasıyla tanışirdim. Ayrılırken de gayet rahat ayrıldım hepsiyle.
Bence önemsiz bir şey, büyütmeye değmez.
Sen yine de çok aileye griip çıkmamaya dikkat et, çok muhabbet tez dedikodu getirir Türk aile yapısında

Yaklaşık bir senedir bir beraberliğim var.Altıncı ayımızda babannesinin elini öpmüştüm,geçen hafta da ailesi ile yemek yedik ailesi ile tanıştım.Zaten ailesi beni biliyordu ve ilk defa yüz yüze geldik.Güzel geçmişti sadece çok heycanlanmıştım.Bir erkeğin ailesi ile tanıştırması sizce ciddi bir adım mıdır ? (Erkeklere pek güvenemiyorum,kafamda deli sorular.)
Hayır.. Bu arada ailelerle aileler tanışır..:(

Hayır buna göre karar veremezsin.
Senin ailenle tanışmak istemesi bir tık daha ciddi bir adım olabilir.

Aileyle tanışsan ne olur,tanismasan ne olur? Bugün prensessin,yarın 'paşa'larini üz,senden kötüsü olmaz. Ailesinin seni bilmesi ilişkiye bir gram katkı yapmayacağı gibi anca ayrilsan ailenin yeni gelin adaylarıyla kıyaslayacak bir doneleri olmasına yarar...
Ben eskiden (hiç istemeden) tüm sevgililerimin anasıyla tanışirdim. Ayrılırken de gayet rahat ayrıldım hepsiyle.
Bence önemsiz bir şey, büyütmeye değmez.
Sen yine de çok aileye griip çıkmamaya dikkat et, çok muhabbet tez dedikodu getirir Türk aile yapısında
Aynen öyle bence de.
Bazı arkadaşlarım heriflerin anneleriyle pek sıkı fıkı olurlardı. Anne diyen bile vardı. :KK53: Nereden annesi oluyorsa artık. :olamaz: Bir insanın bir tane annesi olur benim bildiğim. Oğluyla ilişkin var diye annelik mi yapmış oluyor, gıcık oluyordum. Sonra evlendi, kadın bunun ağzına etti. Gördü anneyi.

Ne tatlı kadınlar vardı ya. :) Kan gövdeyi götürüyor, kenarda pilav tarifi veriliyor. :D
Büyük bir kıyım olmuştu o konuda. :)
O değil de konu sahibi olayı detaylı bilmiyorum. Valla araştıracak gücüm de yok, başkası için pek kendimi yormak istemiyorum şu an. Ama adamın gözü dışarıda diyorlar, siz de daha seviyorum diyorsunuz. İyi misiniz siz?
Bir de en kültürlü benim,en iyi üniversitede ben okuyorum,benim diplomam sizinkileri döver gibi birşeyler söylüyordu😂.

Aynen öyle bence de.
Bazı arkadaşlarım heriflerin anneleriyle pek sıkı fıkı olurlardı. Anne diyen bile vardı. :KK53: Nereden annesi oluyorsa artık. :olamaz: Bir insanın bir tane annesi olur benim bildiğim. Oğluyla ilişkin var diye annelik mi yapmış oluyor, gıcık oluyordum. Sonra evlendi, kadın bunun ağzına etti. Gördü anneyi.
Ben kaynanama zorda kalmadıkça anne demedim. 😂 Ah bu buldumcukluk, başa bela. Onun zoruna yaptıkların evlenince zoruna gidiyor, e kayniş de diyor sen hayırdır. 😀

Bence ciddi bir adımdır. Bir erkek kolay kolay aileyle tanıştırmaz kız arkadaşını.

Aynen öyle bence de.
Bende de '🎼sen Allah'ın bir lutfusun,gözlerimin Nurusun,seni gören şifa bulur, gel de evim şifa bulsun' modunda, oğluyla küssem iş cikisima gelip aramı yapmaya çalışan, her fırsatta evine çağıran, ben gelicem diye çikolatalar şaraplar alan bir manyak vardı. Ama ben oğlunu terkedip üzünce annemi arayıp 'ne biçim kız yetiştirmissin,evimden çıkmıyor, insanda ahlak olacak' diye beni kotulemişti 😂😂
Hayatta güvenmem erkeğin annesine , neyse ki son beş yılda tüm bulduğum adamların anasıyla dil ve mesafe engelim var da,böyle şeyler yaşamıyorum bir daha. Yeminle Türk erkeklerinden tiksindirdi beni anaları 🤬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X