Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız adam onu bile kıymıyormuş.Ahahhaa konu niye imam nikahına geldi yav, sekiz saniyedeydik![]()
8Kız bide 9 saniye diyor hahahahahahahahaha ay Allahım sen başınıza getirme
9 u bul da öp basina koyKız bide 9 saniye diyor hahahahahahahahaha ay Allahım sen başınıza getirme
Ulan o kadar inanamamışım ki 1 saniyede kendim vermişim 9 yazmışımKız bide 9 saniye diyor hahahahahahahahaha ay Allahım sen başınıza getirme
He senin şu anki ilişkin ons'tan daha mı iyi yani?tinder denilen sitenin nasıl bir yer olduğunu duydun mu ? şaka yaptığını falan düşünüyorum tek gecelik ilişkiler için farkındasın dimi ?
Senin şu an ihtiyacın olan o olduğu için o öneriyi verdi zaten sana. Bir sevişsen rahatlayacaksın.tinder denilen sitenin nasıl bir yer olduğunu duydun mu ? şaka yaptığını falan düşünüyorum tek gecelik ilişkiler için farkındasın dimi ?
daha fazla zina yapmak istemiyorum çünküresmi ye hazır değilsin olabilir o zaman imam da kıyma yahuu.sevgili olarak kal
İmam nikahsız da free seks elde etmiş adam, neden uğraşsın ki.Kız adam onu bile kıymıyormuş.
Yurdum erkeği free seks için üstüne atlar halbuki.
Kiz istemez misin şöyle aslan gibi 20li yaslarda gencecik bir çıtır...Ben istedim imam nikahını önce ailemle tanış dedi tanıştırdı sonra da ne zaman konusunu açsam gergin oldu zaten o yüzden buraya gelip soru soruyorum da evet haklıydınız aslında içten içe hissediyordum beni sevmediğini hisler doğrudur ama bir şekilde kanıyordum
Olsun gidiş yolundan puan vermektir bu. Ağanın eli tutulmaz, yapıştır Bibi.Ulan o kadar inanamamışım ki 1 saniyede kendim vermişim 9 yazmışım![]()
Güzelcim o zina bile sayılmaz, yok hükmünde bir performansdaha fazla zina yapmak istemiyorum çünkü
tanımadığım bir adamla bir gecelik ilişki yaşayamam.Cinsel ilişki iki kişinin aşık olmasıyla yaşanmalı bana göreSenin şu an ihtiyacın olan o olduğu için o öneriyi verdi zaten sana. Bir sevişsen rahatlayacaksın.
Kim istemez kiKiz istemez misin şöyle aslan gibi 20li yaslarda gencecik bir çıtır...
Duvardan duvara vuracak, yorulmak nedir bilmeyecek, seks ufku geniş, keyifli fantezileri olan, heyecanlı, tazecik bir adam...
Napıcan bu moruğu?
Kıçındaki kıllar pişmaniyeye dönmüştür.![]()
İmam nikahının amacı bu değil yalnız.daha fazla zina yapmak istemiyorum çünkü
Tatlım gizli kapaklı yapılan da nikah olmuyor yalnız. İnsanlar sadece kendini kandırıyor orada. Erkekler bunu kullanıyor bir şekilde de seni cidden anlamadım. 8 saniye için yapma birşey zaten, töbe, töbedaha fazla zina yapmak istemiyorum çünkü
Şu adamdan iyidir be.tinder denilen sitenin nasıl bir yer olduğunu duydun mu ? şaka yaptığını falan düşünüyorum tek gecelik ilişkiler için farkındasın dimi ?
Hahahaha z diyelim biz ona z kuşağına yakışırGüzelcim o zina bile sayılmaz, yok hükmünde bir performans![]()
Yaşıtım biriyle olmuyor,hoşlanamıyorum sorun orda.Bakamıyorum bile onlaraKiz istemez misin şöyle aslan gibi 20li yaslarda gencecik bir çıtır...
Duvardan duvara vuracak, yorulmak nedir bilmeyecek, seks ufku geniş, keyifli fantezileri olan, heyecanlı, tazecik bir adam...
Napıcan bu moruğu?
Kıçındaki kıllar pişmaniyeye dönmüştür.![]()
E öyle de yaşayamıyorsun ki. Aşık olmadan daha tatmin edici olur belki.tanımadığım bir adamla bir gecelik ilişki yaşayamam.Cinsel ilişki iki kişinin aşık olmasıyla yaşanmalı bana göre