Bi erkek bukadar düşebilirmi ?

busram16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
208
17
38
İstanbul
Eski sevgilimle defalarca ayrıldıktan sonra yine bi araya geldik ben tabi yine bulutların üstündeyim çok mutluyum beni bırakmaz havasındayım felan ve yine ilk darbeyi yedim seninle birlikte olmak istiyorum dedi ciddiye almadım olmaz felan dedim uzatmaz sandım ama o sırf kabul etmedim diye beni terketti ikimizin görüşleri istedikleri farklıymış birlikte yapamıyomuşuz felan onu deli gibi seviyorum ama istediği şeyi asla yapamam çok yanlış bunun dönüşü yok zaten gerçekten sevseydi bunu istemezdi okadar sinirliyimki ona napıcağımı şaşırdım delirdim resmen ağlamaya bile halim kalmadı artık bu nasıl bişey ya bi insan bunu nasıl yapabilir bunu bana nası yaptı aklım almıyo ben gerizekalının tekiyim tabi aradım beni bırakma diye ağladım yalvardım umrunda olmadı kendimi çok salak hissediyorum onu hayatımdan tamamen çıkartıp unutmak istiyorum ama yine yapamıycam sanırım

senden istediği şey anladığım kadarıyla seninle cinsel temas ama canım bak sende farkındasın azınla sölüosun sevse yapmaz die onu allaha havale et ve bu işin peşini bırak yoksa pişmanlıklarınla yıkıldığınla kalırsın öle yada böle kalırsın en azından bırak kendine saygın varken bu acıyı çek inan herşey unutuluo zamanla hepimiz ne acılar çektik bi bilsen aşk acısı unutulmaz ama kalbinin bi köşesinde bi anı olarak kalır mantığını devre dışı bırakma allah yardımcın olsun

sevse bunu senden istemezdi değil.sevse bunun için seni terketmezdi.cinsellik seven iki kişi arasında yaşanabilcek istenebilcek bişey.herkesin tercihi farklı tabiki.seven bunu yaşamak istemiyosun diye seni terketmez.onun amacı ilişkiymiş sanırım.sevilmeye değer birisi değil malesef.

Son düzenleme:

kesin kararlıyım zaten yapmıycam istediğini unutucam

ama insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz ona zarar vericek bişeyi yapmak istemezki

ama insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz ona zarar vericek bişeyi yapmak istemezki

o zaman cinsellik yaşayan erkekler eşlerini sevmiyo olurlar.zarar vericek bişey değil çünkü bu.asıl insan sevdiğine dokunmak ister.
cinsellik sen yaşamak istemezsen sana zarar verir.sen yaşamak istemediğin için sana dokunmaya kıyamamalı.sevgisizlikle bi alakası yok yani bunu istemesinin.

ama senin karşındaki kişi seni sevmeyen cinsellik peşinde olan birisi bence.dokunmak istemesinde bi sakınca yok ama sen istemediğin halde seni zorlarsa yada sırf istemediğin için seni terkederse ben sevmiyo diye düşünürüm.sadece cinsel ilişki peşinde ki bu durumda seni terkediyo.

bu arada yaşınızı hesaba katmadım ama eğer yetişken değilseniz tabiki asla böyle bişeyin konusunu açmasına bile izin vermemen gerek.o yaşta bunlar konuşulmamalı.

Son düzenleme:
bence de amacı cinsellik miş seni kullanmaya çalışmış sen izin vermeyince de çekmiş gitmiş... yoksa seni sevse sen izin vermesen bile beklerdi evlilik vs. arayıp yalvarmakla cidden salaklık etmişsin sana gelip ilişki teklif ediyo sonra sen kabul etmeyınce cekip gidiyo şerefsiz yaa sende deseydin ya çok meraklıysan parası benden git genel evinde hallet işini diyeee töbe töbe... aman diyim uzak dur kabul etseydin istedigini alıp yıne bırakcaktı niyeti bozuk bi kere...

unutucam söz verdim kendime

Daha önce de ayrılmamak için onu aradığını yazmışsın, duygusal biri olduğunu anlıyorum. . Muhtemelen verdiğin sözü tutmakta da zorlanacaksın o an geldiğinde teklifi kabul ettiğin halde seni terk etmiş olması ihtimalini, yaşayacağın pişmanlığı düşün.. yeterince şans tanımışsın artık mantık zamanı..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah erkekler ! Senı sevmeyen bırısını unutmakdan başka caren yok guzelım . Ben seven ınsan sevdıgıne dokunmaya kıyamaz mantığında degılım bencede bı arkadaşımızın yazdığı gıbı seven ınsan sevdıgı ıstemedıgı zaman onu ıncıtmemek ıcın dokunmaz . senın durumun daha farklı resmen onunla bırlıkde olmadığın ıcın terk edılmıssın yanı bu sevmek degıl bence . bu yüzden unutmalısın . gerı donuşu olmamalı bu ılıskının .

unutmanın ilacı zamandır zamanla unutucaksın kendine saygın olsun biraz onun iğrenç teklifine karşılık ağlayıp yalvarman çok acizce güçlü ol biraz ilerde pişman olucaksın ağladığına iyiki kurtulmuşum diyeceksin tecrübe konuşuyor ne kadar acıtırsa acıtsın istersen intiharın eşiğine gel yemek yeme aradan 2 3 ay 5 ay geçince ne salakmışım Allahım şükür diyeceksin.

Birakk sunuuuu asla unutamam dedigimiz insanlari oyle bi unutuyoruz ki gecee buda takma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…