Eski sevgilimle defalarca ayrıldıktan sonra yine bi araya geldik ben tabi yine bulutların üstündeyim çok mutluyum beni bırakmaz havasındayım felan ve yine ilk darbeyi yedim seninle birlikte olmak istiyorum dedi ciddiye almadım olmaz felan dedim uzatmaz sandım ama o sırf kabul etmedim diye beni terketti ikimizin görüşleri istedikleri farklıymış birlikte yapamıyomuşuz felan onu deli gibi seviyorum ama istediği şeyi asla yapamam çok yanlış bunun dönüşü yok zaten gerçekten sevseydi bunu istemezdi okadar sinirliyimki ona napıcağımı şaşırdım delirdim resmen ağlamaya bile halim kalmadı artık bu nasıl bişey ya bi insan bunu nasıl yapabilir bunu bana nası yaptı aklım almıyo ben gerizekalının tekiyim tabi aradım beni bırakma diye ağladım yalvardım umrunda olmadı kendimi çok salak hissediyorum onu hayatımdan tamamen çıkartıp unutmak istiyorum ama yine yapamıycam sanırım
senden istediği şey anladığım kadarıyla seninle cinsel temas ama canım bak sende farkındasın azınla sölüosun sevse yapmaz die onu allaha havale et ve bu işin peşini bırak yoksa pişmanlıklarınla yıkıldığınla kalırsın öle yada böle kalırsın en azından bırak kendine saygın varken bu acıyı çek inan herşey unutuluo zamanla hepimiz ne acılar çektik bi bilsen aşk acısı unutulmaz ama kalbinin bi köşesinde bi anı olarak kalır mantığını devre dışı bırakma allah yardımcın olsun
sevse bunu senden istemezdi değil.sevse bunun için seni terketmezdi.cinsellik seven iki kişi arasında yaşanabilcek istenebilcek bişey.herkesin tercihi farklı tabiki.seven bunu yaşamak istemiyosun diye seni terketmez.onun amacı ilişkiymiş sanırım.sevilmeye değer birisi değil malesef.
ama insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz ona zarar vericek bişeyi yapmak istemezki
unutucam söz verdim kendime
Eski sevgilimle defalarca ayrıldıktan sonra yine bi araya geldik ben tabi yine bulutların üstündeyim çok mutluyum beni bırakmaz havasındayım felan ve yine ilk darbeyi yedim seninle birlikte olmak istiyorum dedi ciddiye almadım olmaz felan dedim uzatmaz sandım ama o sırf kabul etmedim diye beni terketti ikimizin görüşleri istedikleri farklıymış birlikte yapamıyomuşuz felan onu deli gibi seviyorum ama istediği şeyi asla yapamam çok yanlış bunun dönüşü yok zaten gerçekten sevseydi bunu istemezdi okadar sinirliyimki ona napıcağımı şaşırdım delirdim resmen ağlamaya bile halim kalmadı artık bu nasıl bişey ya bi insan bunu nasıl yapabilir bunu bana nası yaptı aklım almıyo ben gerizekalının tekiyim tabi aradım beni bırakma diye ağladım yalvardım umrunda olmadı kendimi çok salak hissediyorum onu hayatımdan tamamen çıkartıp unutmak istiyorum ama yine yapamıycam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?