• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi fikir soyleyin

dunyam esinim

ASKKK......
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
128
18
33
Subatin altisinda kayinvalidemin dogum gunu var ve esim dahil hepsi cok onem veriyor daha dun kayinbabam kagit uzerinde dogum gunuydu ve esimle kavga ettik cok sukur baristikda sorum ben ne hediye alicam yalai soyleyim icimden almak gelmiyo ama mecburum bı fikir vérin

Kırgınlıklarınız var anladığım kadarıyla .
Fakat ne olursa olsun karşınızda eşinizin annesi babası var
Ufak bi hediye alın veya pastayı yapın .
Böyle şeyler için eşinizle aranıza soğukluk sokmaya gerek yok bence.

Benim kendi ailemde genelde sözlü kutlama olurdu. İsteyen hediye alırdı. Eşimin ailesinde ise herşey törenle yapılıyor. Banada çok garip gelmişti ilk evlendiğimde. Eşimde mutlaka hatırlatır annemin doğumgünü vs... diye. Koca koca insanlar mum üfler. Ne yapacaksın istemesende düzene uyuyorsun sende bir süre sonra.

Benım yas pastam cok guzel olur zamaninda pastanede calismistim suslemesini felan guzel yaparim bu aileye gelin geldikten sonra bir cok kisi yaptirdi pastasini yaparim zaten

konuyu sabahın altısında k.validemin d.günü var diye okumuşum yok artık dedim

kıyafet,çanta,ayakkabı...bir çok seçenek var.

maddi durmunuz iyiyse iki günlük bir tatil ayarlayada bilirsiniz.

Benim kayınvalidem ev için hediye alınmasından nefret eder doğumgununde. Ona özel bişeyler alınmasını ister hep. Mesela ayakkabı fln alsanız?

Aynen bizimkide oyle 47 yasinda kayinvalidem ve hala pata ufluyor
Yapmayın allah aşkına, sanki çok yaşlıymış gibi. Ne güzel gencecik kayınvalideniz var, insan kanka olur. Biz geçtiğimiz yıl babamın 70. Yaşını mum üfleyerek kutladık. Kutlamanın yaşı mı olur?
Bazı aileler kutlamalara önem verir. Siz de uyum sağlayıverin. Dert etmeyin böyle şeyleri. Hem kutlama yapmak güzeldir.
English home ya da madamcoco gibi yerlerde çok güzel hediyelikler var. Fiyatları da uygun.

bir çanta alin,
makyaj yapiyorsa örnegin bir far paleti alin,
uygun fiyatlarda, bir blender alin, yada herhangi bir mutfak aleti, kullanisli ve pratik olan,
kokos bir kv'deyse, kokos hatunlarin taktigi sapkalardan alin,
fular alin yada atki eldiven kombini birseyler...
çok pahali olmayan hatta sokaklarda satilan saatlerden alin :D (sevilmeyen bir kv'ye en güzel hediye)
çok düsününce bilemedim simdi, aklima bunlar geldi :/

doğum günleri bile hala toplu kutlandığına göre birbirine çok bağlı bi aile. Güzel bi aile fotografını büyültün güzel bi çerçeveyle asabileceği şekilde alsın salonun duvarına şöööyle kocaman assın :)

yada yeni çıkan 4 5 ayrı fotografın koyulabildiği kolaj çerçeveler var onlardan atıorum eşiyle oğluyla olan fotograflar varsa torunla sizinle olan fotograflar çıkartıp yerleştirin

Back
X