• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi garip misafir??? Akıl verir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu saatten sonra beni yoracak arkadaş kesinlikle istemiyorum. evdi esti çocuktu derken yeterince yorgunum.Bence arkadaş dinlendirmeli sohbetiyle anlayışıyla madem cihazı o kadar önemliydi.Esinizinde hasta olduğunu gördü.O zaman sabah taksiyle gidelim diyebilirdi.Esiniz hastayken bu denli trip atma hakkını nereden buluyor?yada canim yetismicek ben gideyim diyebilirdi.Bence şimdi istediği yere gidebilir hiçte vicdan yapmayin
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz.İşte ben de artık beni yoran bi insan istemiyorum.O yüzden aramama kararı aldım.

Önceligi esinize bebeginize kendi ailenize versenize? Kim saniyo kendini esiniz hasta ve hala ugrasiyo kargoliyim falan ama prenses mutsuz hala . Birakin sakin aramayin kesin ilişkinizi umutsuz vaka biri. Ha bu arada merak etmeyin o sizi arar gelir sizden iyi hizmet eden kisiler mi bulabilir? Bu zamanna kadar arkadasim vs diye çekmişsiniz bundan sonra direkt engelleyin bence
Haklısınız aramama kararı aldım.ne yaparsa yapsın

Ben iki tarafı da hatalı buldum.
Karşı tarafın hatasını arkadaşlar yazmışlar zaten konuda tekrar etmeyeceğim.

Ama siz de ya hastalığı söyleyerek baştan kabul etmeyin ya da ona göre plan yapın. Ha şimdi ya yarım saat daha uyuyayım falan diye misafiri bekletmeniz de hoş değil.
Mesela ben teknolojik ürünlerimi kargoya vermiyorum, biri bana öneri olarak ben veririm kargoya boşver yaa falan yapsa çok bozulurum. Öyle yapacak olsam direkt servise kargo yaparım çünkü.
Senede bir geliyormuş, bir iyilik yapacaksanız tam yapın bir dahakine, ya da baştan kabul etmeyin.

Arkadaşınızın yapması gereken zaten baştan kendi halletmesiymiş.

Bebeğiniz olmasa ikiniz gitseydiniz diyeceğim de eşiniz hastaymış, küçük bebeğiniz varmış keşke baştan kabul etmeseymişsiniz, düşünceli biri olsaydı siz bu durumdayken cihazım diye tutturmazdı, ben olsam bu vesileyle görüşmezdim.
Çok spontane oldu açıkcası bebeğim olduğundan beri misafir kabul etmiyorum bu arkadşaımı bile etmedim.Zaten görüşmeyeceğim aramadım haklısnız aman

Ben iki tarafı da hatalı buldum.
Karşı tarafın hatasını arkadaşlar yazmışlar zaten konuda tekrar etmeyeceğim.

Ama siz de ya hastalığı söyleyerek baştan kabul etmeyin ya da ona göre plan yapın. Ha şimdi ya yarım saat daha uyuyayım falan diye misafiri bekletmeniz de hoş değil.
Mesela ben teknolojik ürünlerimi kargoya vermiyorum, biri bana öneri olarak ben veririm kargoya boşver yaa falan yapsa çok bozulurum. Öyle yapacak olsam direkt servise kargo yaparım çünkü.
Senede bir geliyormuş, bir iyilik yapacaksanız tam yapın bir dahakine, ya da baştan kabul etmeyin.

Arkadaşınızın yapması gereken zaten baştan kendi halletmesiymiş.
Eşim sabah hastalandı.Bi anda oldu onun hastalığı.İlacını içti uyuyayım kendime gelirim dedi.arkadşaımda çok spontane oldu gelişi çon şaşırdım bu duruma

Ne makineymiş arkadaş. Bırakın gitsin hiç oralı da olmayın. Kimse kimsenin nazını cazını çekmek zorunda değil.
Hayati bir mesele olur acele eder anlarım ancak bu durum şımarıklık

Cihaz bu kadar önemliyse eşinizi beklemeyip sabah kendisi götürmeliydi. Fakat eşinizin de ben götürürüm öğleden sonra diyerek bekletmemesi gerekirdi. Hastayım siz halledin dese böyle bir sorun olmazdı diye tahmin ediyorum. Gerçek arkadaşlar pek böyle davranmaz birbirine, bence tekrar görüşmeyin.
ulaşım olarak gitmesi zor olurdu.Pek bilmiyor bi de.Bize değişiklik olur dddik.Evet başka yakın arkadaşlarım var asla ama asla böylr değilşz kimse kimseye durduk yere kırılmaz. Hiçbi şekilde aramadım banane modumdayım şu an . evimde böylr bi şey yaşandı çok şaşırdım sadece

Biri benim için bir şey yapicak mahçupluk minnet duyarım. Nasıl biri ki seni huzursuz ediyor bebeğinle . Sen naifsin ki gene onu düşünüyorsun. Gece nereye gider diye. Ne kadar düşüncesizmiş

Bu gebeş arkadaşını ararsan kocani kıracaksin ama. Böyle "arkadaş" olmaz olsun sen de biraz önceliğini ailene ver. Arama bir daha da görüşme hayatında böyle bencil birine ihtiyacın mi var?
Önceliiğim zaten evim.çocuğum olduğundan beri kabul etmiyorum misafir.Aramadım hiçbi bilgm yok kendisine dair

Biri benim için bir şey yapicak mahçupluk minnet duyarım. Nasıl biri ki seni huzursuz ediyor bebeğinle . Sen naifsin ki gene onu düşünüyorsun. Gece nereye gider diye. Ne kadar düşüncesizmiş
Kendini haklı görüyor annesiyle konuştum sonra ilk çıktığında aradım ama sonra yine niye aramamışım akşama felan. 8 defa arayıp cevap vermwyen kendisi.Sonradan siniri geçince ya kusura bakma sinirlendim ama işte ben de acele etmek zorundaydım deseydi ben yine ya bak bneim kapım açık gel derdim.Ben ayıp etmişim cihazının tamiri yetişmeyecek diye panikledi ama evimden bu şekilde gitmesiyle gerçekten ayıp etti.Çözülmeyecek bi şey değildi.Nurmaramı silmiş sosyal medyalarda çıkarmış.Çok çocukça hareketler bunlar.Yıllardır süren bi arkadaşlığı bu şekilde bitirmek bu kadar kolay mı? Ben hayatımdan kolay kolay insan çıkarmam çok çok büyük bi sorun yaşamadıkça.Ailesine nazlıdır ama ben ailesi değilim ki sürekli nazını çekeyim

Bu bahaneyle iletişimi keserdim ben.Bana saygısı olmayan ,bencil birisi için kendimi yormazdim daha fazla
İşte ben kolay kolay insanları hayatımdan çıkarmam.Daha olgunca davranışlarda bulunurum.Aslında bunun da farkında ama kendini haklı görüyor.Kendiis aşırı nazlı ve takıntılıdır.Yine de annesiyşe konuştum ilk çıktıktan aradım akşama niye aramamışım diye düşünüyormuş.Merak etmemişim.Numaramı silmiş sosyal medyadan çıkarmış.Kendisi evimden bu şekilde çekti gitti ama halen haklı o.Bilmiyorum 10 yıllık bi arkadaşlığı böyle bitirmek kolay mı? Halen çocuk.Bazı şeylerin farkında değil.

Kendini haklı görüyor annesiyle konuştum sonra ilk çıktığında aradım ama sonra yine niye aramamışım akşama felan. 8 defa arayıp cevap vermwyen kendisi.Sonradan siniri geçince ya kusura bakma sinirlendim ama işte ben de acele etmek zorundaydım deseydi ben yine ya bak bneim kapım açık gel derdim.Ben ayıp etmişim cihazının tamiri yetişmeyecek diye panikledi ama evimden bu şekilde gitmesiyle gerçekten ayıp etti.Çözülmeyecek bi şey değildi.Nurmaramı silmiş sosyal medyalarda çıkarmış.Çok çocukça hareketler bunlar.Yıllardır süren bi arkadaşlığı bu şekilde bitirmek bu kadar kolay mı? Ben hayatımdan kolay kolay insan çıkarmam çok çok büyük bi sorun yaşamadıkça.Ailesine nazlıdır ama ben ailesi değilim ki sürekli nazını çekeyim
O seni sosyal medyadan çıkarıp telefon numaranı sildiyse sen de onu hem whatsappta hem sosyal medyadan engelle sok olsun çünkü emin ol stalkliyordur

Hastaysa direkt hastayim goturemeyecegim desin arkadasta gitsin işini görsün daha iyiymiş.
Ben olsam ikide bir ertelemeye, bekletilmeye asiri sinirlenirdim ama tepki vermeden giderdim cunku esiniz goturmek zorunda degil neticede.
Bi de bu tamir sadece sizin bulundugunuz yerde mi yapiliyormus o da garip.

Hastaysa direkt hastayim goturemeyecegim desin arkadasta gitsin işini görsün daha iyiymiş.
Ben olsam ikide bir ertelemeye, bekletilmeye asiri sinirlenirdim ama tepki vermeden giderdim cunku esiniz goturmek zorunda degil neticede.
Bi de bu tamir sadece sizin bulundugunuz yerde mi yapiliyormus o da garip.
Eşim götürmem demedi ki biraz uyuyayım götüreceğim.Ertelenecek bi şey olmadı ki saat 12de halen kahvaltı yapıyorduk.Ya ben geç kalacağım önden gideyim siz de sınra gelin deseydi.Ki zaten saat 1 buçupa kadar kızım uyudu.Kızımı da uyandıramazdım.Eşim çok hızlı hazırlanır .Yani 2 de çıkacaktık.3 olmadan ordayduk .Kendi başına gitti zar zor 4 buçukta orda olmuştur.Be yine halledilirdi.Daha önceden buraya tamire göndermiş yapamamışlar o yüzden yine buraya getirdi.Eşime tamir işini geldikten sonra söylüyor bizi yarın götürürsün.Benim bu tamirattan haberim yoktu.Geldiğinde öğrendim.Spontane gelmiş zaten yine kabul etmişim.hafta sonu planımız başkaydı eşimle.Bana hafta sonu gelebilirim net değil önce sonra cuma sabahı öğlene geliyorum dedi direkt.Gelişi de gidişi de tuhaf oldı.Ben bi yere gidersem hele evli ve bebekliyse 3-4 gün önceden kesin bi haber veririm.Amnesiyşe karıştırıyor beni sanırım.Nazını niyazını çekeceğimi sanıyor şimdi sorsan ben haklıyım der.

Eşim götürmem demedi ki biraz uyuyayım götüreceğim.Ertelenecek bi şey olmadı ki saat 12de halen kahvaltı yapıyorduk.Ya ben geç kalacağım önden gideyim siz de sınra gelin deseydi.Ki zaten saat 1 buçupa kadar kızım uyudu.Kızımı da uyandıramazdım.Eşim çok hızlı hazırlanır .Yani 2 de çıkacaktık.3 olmadan ordayduk .Kendi başına gitti zar zor 4 buçukta orda olmuştur.Be yine halledilirdi.Daha önceden buraya tamire göndermiş yapamamışlar o yüzden yine buraya getirdi.Eşime tamir işini geldikten sonra söylüyor bizi yarın götürürsün.Benim bu tamirattan haberim yoktu.Geldiğinde öğrendim.Spontane gelmiş zaten yine kabul etmişim.hafta sonu planımız başkaydı eşimle.Bana hafta sonu gelebilirim net değil önce sonra cuma sabahı öğlene geliyorum dedi direkt.Gelişi de gidişi de tuhaf oldı.Ben bi yere gidersem hele evli ve bebekliyse 3-4 gün önceden kesin bi haber veririm.Amnesiyşe karıştırıyor beni sanırım.Nazını niyazını çekeceğimi sanıyor şimdi sorsan ben haklıyım der.

Ben emrivaki kimseyi eve kabul etmem bi de yatili kalacaksa asla. Ustune planiniz varmis. Iki tarafta da ayri hatalar var bana kalirsa

Merhaba hanımlar konumı doğru yere mi açtım bilmiyorum da şöyle anlatayım.ben ilçede yaşıyorum.Yakın bi arkadaşım bize misafirliğe geldi başka bi şehirden.Bugün beraber hem gezme niyetiyle hem de onun tamir ettimesi gereken elektronik cihazı için iil merkezine gidecektik.Eşim götürecekti.O da sabah hastaydı dedi ilaç içeyim biraz uyuyaım öğleden sonra gideriz.Tamir ettimesi gereken cihazı yaptırırız.Arkadaşım yok yetişmezse felan dedi yarın geri dönecek.Eşim de yetişmezse ben pazartesi alır sana kargolarım dedi.Ki öylr uzak değil.eşim uyudu tem hazırlanıyorduk ben de eşime bi kaç defa seslendim o da ben hazırlanırım siz tam hazırlanın dedi.Uyuyordu gerçekten hastaydı ateşi felan vardı.öğlen 1 buçuk gibi bu bi anda sinirlendi saat kaç oldu cihazımın tamiri yetişmeyecek ben tek gideceğim eşyalarını topladı çekti gitti.Neye uğradığımı şaşırıdım Ben yapı gereği sakinimdir.Olayları asla büyütmem hep her şeti bi yolla hallederiz modunda olup orta yolu bulmaya çalışan biriyimdir.Ben de eşim de sürekli aradık.Eşim de bu saattrn sonra aramam kimsenin anası babası değilim nazıyla uğraşamam,benim evimde bu harektlere izin vermem yaptığı çok büyük saygısızlık dedi.Bu arkadaşım normalde de aşırı nazlıdır kendi isteğine göre hareket eder.Her şeyi kendi istediği gibi olsun ister.Hatta eşim sen bunu iyi çekiyorsun diyor.Siz olsanız ne yapardınız?Yaptığı şey gerçekten ayıp değil mi sizce de yoksa bizde de suç var mı?Sizce tekrar arayayım mı burda kalacak kimsesi yok ama eşim bu hareketinden aşırı rahatsız oldu.( biraz detay vereyim küçük bebeğim var ona rağmen akşam yemeğini de kahvaltıyı tek başıma hazırladım elini atmaz bi şeye.Tam misafir gibi davranır .Rahattır bana geldiğinde Benim gözüme gelmez ama bu nazları beni yormaya başladı gezelim tozalım modunda sürekli.Yeri geliyor insan eşini annesini kardeşini çekemiyor.10 senedir felan arkadaşız. Yaşımız 30 bu arada.Evli değil insanın bebeği olunca pat diye her yere gidemiyor ona göre hareket ediyoruz zaten)
Kadın haksız o ayrı. Şu var ama eşiniz çocuk oyalar gibi siz hazırlanın beni en son çağırın falan demesi garip geldi. Hastayım iptal edelim deseymiş daha iyiymiş. Gerçi kadın normla olsa sen hastasın bişver falan derdi zaten. Neyse bu vesile ile kurtulursunuz deli mi ne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X