- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 31
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Evet evet kullandım ama bugün regl olmam lazımdı olmadım var mı kullanıpta adeti geçiken. Sadece sabah olucak gibi oldum fakat olmadım. Neden ben yani herkesin mis gibi adetini düzenlerken neden yine ben
Sonucum pozitiffffff :)ne oldu sonuç inşallah güzel haberler almışsındır
Çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallajmh :)ayy çok sevindimAllah tamamına erdirsin inşallah
Merhaba soğan kürüyle mi hamile kaldın Allah kucağına almayı nasip etsinEvet evet kullandım ama bugün regl olmam lazımdı olmadım var mı kullanıpta adeti geçiken. Sadece sabah olucak gibi oldum fakat olmadım. Neden ben yani herkesin mis gibi adetini düzenlerken neden yine ben
Amin canım insallah :) evet soğan kürü kullanmıştım. Takdir Allahtan ama ben vesile oldugunu düşünüyorum. Herkesede tavsiye ediyorum :)Merhaba soğan kürüyle mi hamile kaldın Allah kucağına almayı nasip etsin
Merhaba canım. 1 sene üstüne hamile kaldım. Adetim bitti ikinci günü başladım. Günde iki defa 15 gün boyunca içtim tarife göre yaptım. Çok şükür vesile oldu hamile kaldım. :)gulayse6378 tebrik ederim. me kadardır bebek istiyordunuz bilgi alabilir miyim. birde nasıl yaptınız ne zaman başladınız nasıl içtiniz fln tam yazabilir misiniz ?
Yaaa süpermiş, bana da umut oldunuz benim de 6 günüm, inşallah derdime çare olur. Allah kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba canım. 1 sene üstüne hamile kaldım. Adetim bitti ikinci günü başladım. Günde iki defa 15 gün boyunca içtim tarife göre yaptım. Çok şükür vesile oldu hamile kaldım. :)
Sabah akşam aç karınla yapılıyor canım. Bir orta boy soğanı 1.5 bardak hlorsuz suda 5dk. Kaynat. Sonra ılınmasını bekle ve iç. Adet 7 günü başla 15 gün kullantarif nasıl yardımcı olabilir misiniz ?
Sabah akşam aç karınla yapılıyor canım. Bir orta boy soğanı 1.5 bardak hlorsuz suda 5dk. Kaynat. Sonra ılınmasını bekle ve iç. Adet 7 günü başla 15 gün kullan
Inşallah şifa olur canım bende kullanıyorum, sonucu paylaşırım. Sen bebek mi istiyorsun?Çok teşekkürler bu ay bitsin denemek istiyorum bende ALLAH razı olsun .
Inşallah şifa olur canım bende kullanıyorum, sonucu paylaşırım. Sen bebek mi istiyorsun?
Inşallah canım Allah büyüktür... kimsenin kucağını boş brakmaz inşallah hepimize nasip eder annelik duygusunu tatmayı...Aynen canım 2 yıldır istiyoruz Rabbim ne zaman nasip edecek bekliyoruz. sebep olur belkim diyorum .
Inşallah canım Allah büyüktür... kimsenin kucağını boş brakmaz inşallah hepimize nasip eder annelik duygusunu tatmayı...
Evet canım, ben 6vay önce düşük yaptım, şimdi ben de soğan kürünü deniyorumamin canım inşallah . isteyen herkese nasip eder Rabbim. sende bebek için mi içiyorsun.
Evet canım, ben 6vay önce düşük yaptım, şimdi ben de soğan kürünü deniyorum
Sağol canım amin. Allah kimseye yaşatmasın çok zor atlattım ama geçti, allah bidaha aynı acıları yaşatmasınRabbim şifa versin geçmiş olsun canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?