Bi Gelin Kızlar, Soğan Kürü Kullanmıştım.

gulayse6378

Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
877
507
23
31
Evet evet kullandım ama bugün regl olmam lazımdı olmadım var mı kullanıpta adeti geçiken. Sadece sabah olucak gibi oldum fakat olmadım. Neden ben yani herkesin mis gibi adetini düzenlerken neden yine ben

Evet evet kullandım ama bugün regl olmam lazımdı olmadım var mı kullanıpta adeti geçiken. Sadece sabah olucak gibi oldum fakat olmadım. Neden ben yani herkesin mis gibi adetini düzenlerken neden yine ben

ne oldu sonuç inşallah güzel haberler almışsındır

Merhaba soğan kürüyle mi hamile kaldın Allah kucağına almayı nasip etsin

gulayse6378 tebrik ederim. me kadardır bebek istiyordunuz bilgi alabilir miyim. birde nasıl yaptınız ne zaman başladınız nasıl içtiniz fln tam yazabilir misiniz ?

gulayse6378 tebrik ederim. me kadardır bebek istiyordunuz bilgi alabilir miyim. birde nasıl yaptınız ne zaman başladınız nasıl içtiniz fln tam yazabilir misiniz ?
Merhaba canım. 1 sene üstüne hamile kaldım. Adetim bitti ikinci günü başladım. Günde iki defa 15 gün boyunca içtim tarife göre yaptım. Çok şükür vesile oldu hamile kaldım. :)

Merhaba canım. 1 sene üstüne hamile kaldım. Adetim bitti ikinci günü başladım. Günde iki defa 15 gün boyunca içtim tarife göre yaptım. Çok şükür vesile oldu hamile kaldım. :)
Yaaa süpermiş, bana da umut oldunuz benim de 6 günüm, inşallah derdime çare olur. Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Sabah akşam aç karınla yapılıyor canım. Bir orta boy soğanı 1.5 bardak hlorsuz suda 5dk. Kaynat. Sonra ılınmasını bekle ve iç. Adet 7 günü başla 15 gün kullan

Çok teşekkürler bu ay bitsin denemek istiyorum bende ALLAH razı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…