Bi Gelisme varrr!!! ( Esim yine bi isler ceviriyor konusu)

Internet bankaciligina giremiyorum iste sorun orda. Sifreyi esim biliyor.
Bankadanda bana dökuman vermezler herhalde kart esimin üzerine oldugu icin

Bu kadar haltı yiyip de sizden şifre saklama lüksü nasıl oluyor sorabilir miyim.?
Aç çabuk internet bankacılığı demeniz yetmeli.
Bloke oldu yok şifrem yok yok şubeye gitmek lazım numaralarını da yeme.

Mal oğlu mallar..
Kusura bakma sinir geldi.

Internet bankaciligina giremiyorum iste sorun orda. Sifreyi esim biliyor.
Bankadanda bana dökuman vermezler herhalde kart esimin üzerine oldugu icin

hımm o zaman atmdende bakabilirsiniz sanıyorum en azından kullanılabilecek bakiyeyi falan görürsünüz banka banka değişir cünkü kartin limiti ne kadardı biliyorsanız harcama yaptı mı yapmadı mı anlarsınız

Dedim zaten hemen ac internet bankaciligi diye. Tamam diyo orda sifreyi falan yaziyo sonra " uygulama kilitli" diye bi yazi geliyo. ( almanca yazdigi icin kelimeyi tam olarak dogru tercüme edememis olabilirim).

Bi is cevirdigi kesinde kanit bulup yüzüne carpmam lazim iste

O internet açılacak.
Bankaya mı gidersin, uygulamayı nasıl açarsın bilemem.
Benim sorunum değil.
Akşam onu açamayacaksan eve gelme.
Adliyeye git kapısında uyu.
Sabah ben de gelirim de.

Belli ki sizden gizli birseyler ceviriyor. Google da gormussunuz iste.

Benim telimde internet bankacili yuklu.ordan girip herseyi gorebiliyorum her girisimde anlik sifre geliyor.ancak esim kendi telinden benim banka hesabima bakmak istese benim telime gelen anlik sifreyi esime vermessem giremez.

keşke eşinize söylemeseydiniz.
eşinizin telefonunu alın internet bankacılığına üye olduktan sonra telefona şifre geliyor o şifreyi de girerek hesap hareketlerini herşeyi görebilirsiniz

Bankanın sana bilgi verecegini sanmıyorum ama. İnternetten uygulamayı indirip mesela ziraat mobil(ziraat bankasının) eşinin kart yada kimlik (hangisini isterse artık) bilgilerini girerek harcamalara limite borca filan bakabilirsin. Bende tam bilmiyorum ama

Son düzenleme:
Off kizlar. Bankaya gittim atm ye karti soktum bilgi almak icin, " bu kartla bu islem yapilamiyor" diyor. Sonra para cekmeye calistim o oldu. Acaba esim sadece internet bankaciligindan bakilsin dökumanlar diye mi ayarladi kredi kartini? Ama o zaman internet bankaciligindan girmeye calistigimda neden " giris kilitli" yaziyor?

Off delircem yaa .. Nasil ulasacam ben bu hesap hareketlerine yaa (

Ben şunu anladım kart eşinizin üstüne ise gerçekten ne olursa olsun zor. Ne sen sor ne ben söyleyeyim. Hiçbir şekilde dökümanlara ulaşamazsınız banka kişiyi istiyor. Artık bir şekilde sizin gözlerinizin önünde herşeyi gösterecek başka çaresi yok.

Kumarsa kötü.

bir fikrim var aslında ..
eşinizin adına bir erkek bankayla konuşsun sesinden eşiniz olmadığını anlamazlar
innternet şifresini unuttum desin şifre alın ve uygulamaya girin bakın

Kartı götür bankamatiğe tak hesap hareketlerine bak.

Nasıl dökümanlar yok ben mobilden girip hepsini kardeşimin dökümanlarını bile görüyorum. Hatta o dökümanların makbuzu e-posta bildirimine de gidiyor.

Öyle ama kocasının üzerine ya o görüebilir sadece buna vermex.

Bankayı aramak için pazartesiyi beklemeye gerek yok. Müşteri hizmetleri 7/24 hizmet veriyor. Ayrıca internet bankacığılını kullanırsanız hesap hareketlerinden anlarsınız.

Kredi kartlarinin dokumani tabi ki olur.hangi bankanin karti ise o bankanin cep uygulamasini yukle telefona
Hangi gun nerde ne kadar harcamis gor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…