bi genç kızın hayatı için lütfen cevap verin

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.500
54
118
35
İstanbul
arkadaşımın bir sorunu var,interneti ve üyeliği olmadığı için ben aracı oldum,lütfen yardımcı olun,bundan sonrasını ona bırakıyorum onun ağzından dinlemeniz daha doğru.

""
sevgilim olcak pislikle başım dertte.peşimi bırakmıyor tehtidler hakaretler şiddet her türlü pisliği olan biri.ayrıldığım zaman kötü şeylerle karşılaştım.ailemle paylaşırsam bunu ailem hem beni herşeyden men eder (üniversite okuyorum),hem de çocuğa zarar verir çocuğun ailesi altta kalmaz olaylar büyür,kötü şeyler olmasından korkuyorum.

ona karşı hukuken bişeyler yapmak istiyorum,darp raporu alıp,şikayet edip yada dava açıp çocuğu korkutmak istiyorum.ama nasıl yapacağımı bilmiyorum,hem avukata verecek param yok,hem ailem öğrensin istemiyorum.bana hukuken yaklaşamasın istiyorum.

ayrıca delil de topluyorum,ses kayıtları mesajlar,görgü tanıkları var,kamera kayıtları (bunlara henüz ulaşamadım ama)..

onun psikolojisi de normal değil,tedavi falan görmüş daha önceden,kendimi güvende hissetmiyorum,bana zarar verir diye ayrılamıyorumda"

bundan sonrası için ne önerirsiniz?

canım aynı sorun bende de var ailemin desteğini gördüm kuzenlerim konuştu onlarda tehdit ettilerde biraz sindi gibi şuan asker ordan bile artıo gelince bittin sen falan diye öle darp raporu alıncak bir şiddet görmedim ama hakaretler tehditler seni çok ama çok iyi anlıyorum nerden bulaştım bu pisliğee. Allah yardımcın olsun seninde. arkadaşlarım bana hep deli deliden korkarmış der. ondan korktuğunu belli etme sölediklerinin altında kalma. en azından şimdlik savcılığa vermesen bile telefonlarının dinlendiğini söle. sana gelecek en ufak bir zararda ondan bilinceğini falan söle. sende tehdit et. altta kalma gözünü korkut biraz. ben öle sindiriyorum. çünkü mahkemeydi davaydı deyince hayatı mahfolur diye düşünüor geri adım atıo benimki. belki sendede etkili olur

arkadaşımın bir sorunu var,interneti ve üyeliği olmadığı için ben aracı oldum,lütfen yardımcı olun,bundan sonrasını ona bırakıyorum onun ağzından dinlemeniz daha doğru.

""
sevgilim olcak pislikle başım dertte.peşimi bırakmıyor tehtidler hakaretler şiddet her türlü pisliği olan biri.ayrıldığım zaman kötü şeylerle karşılaştım.ailemle paylaşırsam bunu ailem hem beni herşeyden men eder (üniversite okuyorum),hem de çocuğa zarar verir çocuğun ailesi altta kalmaz olaylar büyür,kötü şeyler olmasından korkuyorum.

ona karşı hukuken bişeyler yapmak istiyorum,darp raporu alıp,şikayet edip yada dava açıp çocuğu korkutmak istiyorum.ama nasıl yapacağımı bilmiyorum,hem avukata verecek param yok,hem ailem öğrensin istemiyorum.bana hukuken yaklaşamasın istiyorum.

ayrıca delil de topluyorum,ses kayıtları mesajlar,görgü tanıkları var,kamera kayıtları (bunlara henüz ulaşamadım ama)..

onun psikolojisi de normal değil,tedavi falan görmüş daha önceden,kendimi güvende hissetmiyorum,bana zarar verir diye ayrılamıyorumda"

öncelikle durumu ailenle paylaşmanı öneriyorum. Sana şiddet uyguluyorsa bununla tek başına başa çıkman mümkün görünmüyor.
Ailen belki başlangıçta tepki gösterse de sonuçta destek verecektir. Erkek arkadaşın tarafından darp ve tehdit edilmektense ailenin yardımını tercih etmelisin.Kimse şiddet görmeyi hak etmez.Buna acilen son vermelisin.
Çocuk ile de ilişkini kesmeni öneriyorum
delil toplama konusuna gelince;
gizli çekim ile kaydedilen video ve ses kaydı suçtur bu sebeple de herhangi bir davada kullanılamaz.
Sana şiddet uyguladığında darp raporu alıp polise ve savcılığa suç duyurusunda bulunmanı öneriyorum.
cep telefonu mesajları ve epostaları delil olarak kullanabilirsin
tanıkla da ispat mümkün

""

Ona karşı hukuken bişeyler yapmak istiyorum,darp raporu alıp,şikayet edip yada dava açıp çocuğu korkutmak istiyorum.ama nasıl yapacağımı bilmiyorum,hem avukata verecek param yok,hem ailem öğrensin istemiyorum.bana hukuken yaklaşamasın istiyorum.

Ayrıca delil de topluyorum,ses kayıtları mesajlar,görgü tanıkları var,kamera kayıtları (bunlara henüz ulaşamadım ama)..

Onun psikolojisi de normal değil,tedavi falan görmüş daha önceden,kendimi güvende hissetmiyorum,bana zarar verir diye ayrılamıyorumda"

yanında aılen olmadan hiç bi seysin bunu unutma... Hatta hiç bi sey yapamazsın...

arkadaşım ben yeni gördüm konuyu. Hukuk fakültesinde okuyorum bunu hocalarıma danışıcam. Ombudsmanlık geliyor bu hukuk sürecinin masrafsız ve kısa olması için ama 2012 de yürürlüğe girecek:97:

Back
X