bi grubun dışına cıkma.. ve iki yuzluluk

mmmerrrvvve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
939
4
0
İzmir
Su an üniversite birdeyim. Finalleri oluyoruz. Bitmek üzere yani sene. Sene basinda ilk haftada grup yaptık beş kisi. Mayısa kadar öyle geldi bu durum. 5kişilik bi gruptuk. Bi kız vardi aramızda. Yalnız kalmamak için bizle takildigini söylerdi. Aslında yaşadığı yerde çok farklı ortamı varmış falan filan. Ağzında bi suru yalan ve devamlı bizi küçümseme tavrında. Ama anlatamam şizofrenik derecede yalan soyluyodu ve hic biseyinin ispatı yoktu hep bizi ezmeye calisiyodu.biz diğer kizlarla bu durumu konuştuk iste hepsi arkasından demediğini bırakmadı. Ben artik kızdan cok rahatsız olmaya başladım. Devamlı benle sevgilimle falan dalga geçmeler kendini övmeler yalanlar falan. Ufak bi sorun oldu bu bana aksam mesaj attı ben de o sorunu bahane edip patladim herşeyi soyledim utancından hiç cevap veremedi ertesi gün okula gelmedi. Kızlar da bana çok iyi yapmışsın falan bi sürü sey dediler. sonraki gün kiz okula geldi inanir misiniz hiç bisey olmamış gibi davrandılar o an onlardan o kadar tiksindim ki. Ve bu kız benim arkamdan herkese yalan söylemiş sorununuz ne diyenlere bi sürü sey uydurmuş bizim diger kızlarda hiç tik Yok. ben biraz onlardan uzaklaştım. Başkalarıyla takıldım ama o kızın arkamdan yaptıklarını ve bizim kızların da onunla samimiyetini görünce bi kaç kere konu actim hiç biri konuşmak istemedi haklısın ama yapacak bişey yok gibilerinden konuştular ve ben onlara mesafe koydum diye su an hiç biri benimle konuşmuyor ben bunlarla senelerce napcam sizce kızlar bu iki yuzlu utanmaz insanları gördükçe nasıl tahammül edicem

Back