bi günlük sevgili gibi olmak

mutsuz19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
33
5
29
merhaba ;
özetle konuyu anlatıcam ben eskı sevgılımle mezhep farkında yuzun den ayrılmak zorunda kaldık.
ben aleviyim o kürt hali ile dogacak sorunlar ortada.
sımdı kendısı ile ara ara konusuyoruz .
sadece bi gün yanımda sürekli dursun sevgiliymiş gibi olalım ıstıyorum yarın yasıyacagımızın garantisi yok .
sizce boyle bi gün gecirmelimiyim onla ?
sadece bi gün tek bi gün

çok saçma.
ayrılmak istemiyorsanız barışın, böyle bir şeyi teklif ederseniz sevgiliniz barışmak istediğinizi ama bahane bulduğunuzu söyleyecek, ki haklı.
doğrudan söylemek çok daha mantıklı, böyle oyunlara gerek yok

çok saçma.
ayrılmak istemiyorsanız barışın, böyle bir şeyi teklif ederseniz sevgiliniz barışmak istediğinizi ama bahane bulduğunuzu söyleyecek, ki haklı.
doğrudan söylemek çok daha mantıklı, böyle oyunlara gerek yok

sürekli gel gitler oluyo ama

Çok anlamsız olur bence. O bir günü geçirmen ilişki yaşamaya yönelik duygularını tetikler. Madem ilişkiniz imkansız hiç bulaşma daha iyi.

sürekli gel gitler oluyo ama

gelgit derken??
barışmak istiyor musunuz istemiyor musunuz?
bir gün boyunca hiç ayrılmamış gibi davranacaksınız, sarılacaksınız , öpüşeceksiniz...vs
ertesi gün adamın ben seni unutamadım deyip aramasını bekleyeceksiniz? öyle değil mi?
sonra o yalvaracak ben unutamamışım, çok seviyorum vs vs
bence çok uzun hikaye

gelgit derken??
barışmak istiyor musunuz istemiyor musunuz?
bir gün boyunca hiç ayrılmamış gibi davranacaksınız, sarılacaksınız , öpüşeceksiniz...vs
ertesi gün adamın ben seni unutamadım deyip aramasını bekleyeceksiniz? öyle değil mi?
sonra o yalvaracak ben unutamamışım, çok seviyorum vs vs
bence çok uzun hikaye

yok hic de oyle olmıyacak . bi gün sonra hersey bitcek zaten kendısı de benimle barışmak ıstıyo ama sevgili olunca hersy bozuluyo

O gün dibine vurun aşkın sevginin sevgililigin.. sonrada pişman olup mahvolun.
Bu hikaye bitmez öyle. Noktayı koyup devam edin hayatınıza. Kimse aşk acısından ölmedi şimdiye kadar sizde ölmezsiniz. Çok sert gelebilir msjim ama bir bilirkişi edasıyla yazıyorum emin olun. umarım atlatırsıniz.

yok hic de oyle olmıyacak . bi gün sonra hersey bitcek zaten kendısı de benimle barışmak ıstıyo ama sevgili olunca hersy bozuluyo

X