bi halt ettim ::(

mamar

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
198
37
298
İstanbul
kızlar 1,5 aydan az bi süre düğünüm var. nişanlım la ayrı şehirdeyiz . o geçici bi pansiyon gibi öğrenci lerin olduğu bi yerde kalıyo.
. hep yanında birileri var. ben istiyorumki uzun uzun konuşalım . ama o gidiyo arkadaşlarıyla muhabbette. şimdi bide ramazan o da bende gece 3 e 4 e kadar ayakta. benimle az biraz konuşup kapatıyodu. dün gece yine öyle oldu. ben de sinirle girdim bi chat sayfasına ama durmadım . girdim çıktm yani. sonra arkadaşım geldi facebooka onunla konuşmaya başladım. özellikle nişanlım görsün biraz ilgilensin diye arkadaşımla chat yapıyom falan diye dalga geçtim. biliyorum çünkü giriyo çıkıy benim faceye görecek yazdığımı . ufak tan kıskandırmak istemiştim. ve beklenen son . grmüş yazıyı . ama çoooook kızdı . ben seninle her ilgilenmediğim zaman gidip sohbet mi ediceksin falan filan bir sürü şey dedi. sana çok güvendiğimden çok zoruma gitti dedi. . ağladım sızladım baya ama kalbini çok kırdım hakketen . ama bile bile isteye isteye o yazıyı oraya yazdımda diyemedim. off valla ben nerden biliyim bu kadar kızaccağını. bi halt ettim işin içinden çıkamadım..

kimle chat yaptın arkadaşlarınla yaptıysan sorun yok ama
tanımadığın adamlarla yaptıysan dua et ayrılmamış

Sinirle bişi yapmışsın ama bence nişanlınla paylaş canım yapma sebebini.
Yani "bana böyle yaptığın için seni bi şekilde sinir etmek istedim, faceye bakacağını biliyodum oraya yazdım yoksa aptalmıyım ben yapıcam edicem bi de oraya yazıcam" de..
Ve bence bu sorununu ona aktar.Benim nişanlım da çok az arar beni işinden dolayı.aradığı zaman da hep aynı şeyleri konuşuruz.ve bu yüzden çok fazla darıldık küstük.Bence en mantıklısı karşılıklı sıkıntıları dile getirmek..:42::42::42::42::42::42:

canım kızları hep bilerek yaptığı bu tür kıskançlıklar sonra başına bela oluyor. çok yanlış bi hareket onun ilgisini çekebilmek için yapacak en son şeyi yapmışın kendini affettirmeye çalış güveninin yitirmez yada oda yapmaya kalkışmaz umarım

valla çok pişamn oldum zaten. tanımadığım adamlarla chat yapmadım ya. sadece öyle bi izlenim oluşturdum .

bnce zaten bu saatten sonra bilerek yaptım derse inanmaz bide üstüne yalan söylediğini düşünür. ne yap et ve kendini affettir cidden çok kıskanç biri olsa ayrıladabilirdi

Ben olsam direk "İyi sohbetler sana" diyerek postalardım.

Herşeyin bir adabı usülü vardır senin yapman gereken karşına alıp konuşmandı başkası ile konuşup kendini haklıyken haksız durumu düşürmek değildi.

Sen olanları şimdi konuş a'dan z'ye niye yaptığını asıl amacını belirt işin zor ama ne yalan söyleyeyim.

:1::1::1: Kadin milleti iste ilgi cekmek icin elimizden be gelirse yapiyoruz sonra da aglayip sizliyoruz:1::1:

Bende aynisini yapmistim ondan gülüyorum :26: Calismiyordum nisanlimda hep erken uyuyordu benimde canim SIKILIYORdu o geceleri intenete girmemi istemezdi neyse birgün msn girdim ve yakalandim:1: Kizdi mizdi aynisini dedi sana güveniyorum ben arkami dönünce sen internete gir afferim fln sonra facemizi sildik sorun ortadan kalkti:1: Üzülme birdaha görüsünce konusursunuz unutur gider :34:

valla çok pişamn oldum zaten. tanımadığım adamlarla chat yapmadım ya. sadece öyle bi izlenim oluşturdum .

Ben yanlis bir sey yapmadim. Kimseyle de konusmadim ama sen oyle sandin. Istedigine inanmakta serbestsin de sonra da rahat birak. Sucluymussun gibi pesine dusme birak o sana gelsin.

şuan konuşuyoruz ama kırgın kızgın her ikiside. ama söylemek çok zor bilerek yaptım diye. bu sefer de bu kadar küçük oyunlar peşinde mi koşuyosun der..

Adam gibi karşına alıp hissettiklerini anlatmak varken,
böyle bizans oyunlarıyla kışkırtmak
hiç akıllıca degil, bilesin!

Son düzenleme:
kızlar 1,5 aydan az bi süre düğünüm var. nişanlım la ayrı şehirdeyiz . o geçici bi pansiyon gibi öğrenci lerin olduğu bi yerde kalıyo.
. hep yanında birileri var. ben istiyorumki uzun uzun konuşalım . ama o gidiyo arkadaşlarıyla muhabbette. şimdi bide ramazan o da bende gece 3 e 4 e kadar ayakta. benimle az biraz konuşup kapatıyodu. dün gece yine öyle oldu. ben de sinirle girdim bi chat sayfasına ama durmadım . girdim çıktm yani. sonra arkadaşım geldi facebooka onunla konuşmaya başladım. özellikle nişanlım görsün biraz ilgilensin diye arkadaşımla chat yapıyom falan diye dalga geçtim. biliyorum çünkü giriyo çıkıy benim faceye görecek yazdığımı . ufak tan kıskandırmak istemiştim. ve beklenen son . grmüş yazıyı . ama çoooook kızdı . ben seninle her ilgilenmediğim zaman gidip sohbet mi ediceksin falan filan bir sürü şey dedi. sana çok güvendiğimden çok zoruma gitti dedi. . ağladım sızladım baya ama kalbini çok kırdım hakketen . ama bile bile isteye isteye o yazıyı oraya yazdımda diyemedim. off valla ben nerden biliyim bu kadar kızaccağını. bi halt ettim işin içinden çıkamadım..

erkekleri kıskandırmanın en manasız yolu bu olsa gerek..
sonuçlarına da katlanmak zorundasın..güvenini yitirmeyecek şeyler yapsaydın bari..
ne bileyim kız arkadaşlarınla sabaha kadar takılsaydın belki amacına ulaşırdın..

şuan konuşuyoruz ama kırgın kızgın her ikiside. ama söylemek çok zor bilerek yaptım diye. bu sefer de bu kadar küçük oyunlar peşinde mi koşuyosun der..

ya en azından dürüst olcaksın ve başkalarıyla konuştuğunu düşünmeyecek eğer inanırsa bence söyle gerçeği

durduk yere başına iş almışsın en iyi çözüm gerçekleri anlatmak
başkalarıyla konuştuğunu düşüneceğine oyun oynadığını bilsin daha iyi

Adam gibi karşına alıp hissettiklerini anlatmak varken,
böyle bizans oyunlarıyla kışkırtmak
hiç akıllıca degil, bilesin!

daha evvel kaç defa konuştuk . niye aramıyosun etmiyosun diye. napiyim başkalrı var onların yanında mı arıyım diyip duruyo. ben olsam bahçeye çıkar yine arardım .aslında arıy ama kısa kısa konuşup kapatyoruz . arkadaşları ile gır gır şamata yapmak hoşuna gidiyo. onlar orda eğlenirken ooo nasıl bağlıyım adamı kendime :1: ben de böyle saçma bişi yaptım işte

ah kızlarr çoğunuzda yapılcak en son şeyi yapmışsın gibisinden demişsiniz.bence bunda hiçbişey yok arkadaşça bi erkekle nbr nasıl gidiyo vs. vs. konuşmakta ne var? sevgili yada nişanlı olunca karşı cins tüm kişilerle irtibatı kes farklı bi dünya oluştur o dünyada kızlardan başka kimse oluşmasın:) canm ben senin yerinde olsam evet öyle hal hatır sorduk konuştuk bunda bi kötülükmü görüyosun anlamadım? bi art niyet bişey sezsem ben zaten bu konuşmaları silerdim senin okumana meyil vermezdim.nasıl böyle bişey düşünürsün sana inanamıyorum çok kırdın beni derdim.hayır ağlamak sızlamak neden böyle bişey yaptınki? duyanda nişanlını aldattın o adamla beraber oldun sanır:S

ah kızlarr çoğunuzda yapılcak en son şeyi yapmışsın gibisinden demişsiniz.bence bunda hiçbişey yok arkadaşça bi erkekle nbr nasıl gidiyo vs. vs. konuşmakta ne var? sevgili yada nişanlı olunca karşı cins tüm kişilerle irtibatı kes farklı bi dünya oluştur o dünyada kızlardan başka kimse oluşmasın:) canm ben senin yerinde olsam evet öyle hal hatır sorduk konuştuk bunda bi kötülükmü görüyosun anlamadım? bi art niyet bişey sezsem ben zaten bu konuşmaları silerdim senin okumana meyil vermezdim.nasıl böyle bişey düşünürsün sana inanamıyorum çok kırdın beni derdim.hayır ağlamak sızlamak neden böyle bişey yaptınki? duyanda nişanlını aldattın o adamla beraber oldun sanır:S

ama benim konuştuğum izlenimi verdiğim yer arkadaşlarımın olduğu bi yer değil. bildiğin sohebt odası . ordakilerin bi çoğu sapık.
erkek arkadaşlarla konuşmama bişey demez yoksa

facetemi sohbet odası anlamadım:S alttaki sohbette arkların vardır onu görmüş olabilir diye düşündüm:S facete başka chat sayfalarımı var anlamadım.ordakileri nasıl bilipte oralara girip yazdıklarını okucak anlayamadım orasını

Son düzenleme:
Back
X