Bi içgüveysi eksikti

Pucitoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
127
60
98
30
Kızlar çok dertliyim çok 6 aylık nişanlıyım Allah nasip ederse ekim gibi evlencez 3 tane görümcem var hepsi bekar hepsiyle iyi anlaşamıyoruz bildiğiniz düşman gibiyiz ama zaten nişanlımın başka erkek kardeşi olmadığından evlenir giderler kafasındaydım ama gel gelelim görümcelerimin biri nişanlı ve nişanlısı fetödan dolayı işten atılmış ve bir daha işe giremez diye kayınvalidem gelsin bizle çalışsın diyor resmen içgüveysi alcaklar çıldırcam kızlar ne yapayım Allah aşkına bi yardım edin şaka gibi resmen kurtuldum derken iyice gelcek hayatıma

Ne yaparsan yap bu tarz şeylere engel olamazsın ki.

Ayrıca çekip giderler dediğin kişiler nişanlının kardeşleri...
Hayatınızın tüm evresinde olacaklar kişiler yani.
Gitmeleri birşeyi değiştirmez.

Sorun ne? evlenince sen kv ilemi oturucan ve enisteyidemi ayni eve alicaklar? Anlamadim ki.

Yada sirf onlarla calisiyo diye takiyosan takma. Ona icgüveysi denmiyo.
Malesef beraber Yaşıcaz yani altlı üstlü ben kayınvalidemin üstünde yaşıcam onlarda muhtemelen KVnin evinde bi odada

Ne yaparsan yap bu tarz şeylere engel olamazsın ki.

Ayrıca çekip giderler dediğin kişiler nişanlının kardeşleri...
Hayatınızın tüm evresinde olacaklar kişiler yani.
Gitmeleri birşeyi değiştirmez.
Nişanlımın kardeşleri evet ama tek amaçları malesef aramıza soğukluk sokmak yoksa benim ailesiyle bir derdim yok ki

Malesef beraber Yaşıcaz yani altlı üstlü ben kayınvalidemin üstünde yaşıcam onlarda muhtemelen KVnin evinde bi odada
Bu kadar nefret ediyorsaniz onlardan ya evlenmeyin ya da nisanlinizla ayri bir evde oturma durumunu ozellikle konusun. Boyle hayat gecmez cunku.

O degilde, siz kvnin alt katina tasinmayi kabul ederek basli basina bela cikarmissinz kendi basiniza.
Kv ile mutlu mesut yasayan gormedim ben hic. " iyikide kv min yakinina tasinmisim" diyen varsa one ciksin.
En son degisiklik olarak bi kk uyemiz vardi " kv cocuguma bakiyor o yuzden dublex ev alip beraber eve cikmaya karar verdik kizlar, kayinvalidem iyidir ya, anlasacagimiza inaniyorum" diye. Ben kendi dusuncemi kendime sakladim ve hayirli olsun diye bildim.
Bi kac aya kalmaz ayni uye yeni bi konu acti " kizlar keske bu fikri edinmeseydim, kvden sikayetciyim" diye.
Yani sasmadi.

Siz simdi kv riskine goz yummussunuz, ve hemende cefasini cekmeye baslamissin.
Double risk oldu.
Hadi hayirlisi.

Bu kadar nefret ediyorsaniz onlardan ya evlenmeyin ya da nisanlinizla ayri bir evde oturma durumunu ozellikle konusun. Boyle hayat gecmez cunku.
Nişanlımla ayrı eve çıkamayız çünkü nişanlım tarımla uğraşıyor kasabada oturuyoruz kayınbabamla aynı işi yapıyor kiraya çıkmayız evimiz var merkez de ama işi köyde olunca gitmek mümkün değil

O degilde, siz kvnin alt katina tasinmayi kabul ederek basli basina bela cikarmissinz kendi basiniza.
Kv ile mutlu mesut yasayan gormedim ben hic. " iyikide kv min yakinina tasinmisim" diyen varsa one ciksin.
En son degisiklik olarak bi kk uyemiz vardi " kv cocuguma bakiyor o yuzden dublex ev alip beraber eve cikmaya karar verdik kizlar, kayinvalidem iyidir ya, anlasacagimiza inaniyorum" diye. Ben kendi dusuncemi kendime sakladim ve hayirli olsun diye bildim.
Bi kac aya kalmaz ayni uye yeni bi konu acti " kizlar keske bu fikri edinmeseydim, kvden sikayetciyim" diye.
Yani sasmadi.

Siz simdi kv riskine goz yummussunuz, ve hemende cefasini cekmeye baslamissin.
Double risk oldu.
Hadi hayirlisi.
Ne desen haklısın hemde dibine kadar ama işte hep bi gün başka eve çıkarız umuduyla konuşuyoruz

Nişanlımla ayrı eve çıkamayız çünkü nişanlım tarımla uğraşıyor kasabada oturuyoruz kayınbabamla aynı işi yapıyor kiraya çıkmayız evimiz var merkez de ama işi köyde olunca gitmek mümkün değil
Anladim, o zaman benim baska onerim yok. Ama bunu cok iyi dusunun, benim gordugum erkegin ailesine yakin oturan ne kadar kadin varsa bin pisman.

Anladim, o zaman benim baska onerim yok. Ama bunu cok iyi dusunun, benim gordugum erkegin ailesine yakin oturan ne kadar kadin varsa bin pisman.
Kaynana gelen icguveysinden sana ne. Sen mi iş verip karnını doyuracaksin anlamadım?
sanane derken ben eniştemle aynı evde yaşıcam nerdeyse böyle bi saçmalık var mı biz rahat rahat kendi işimizi yapmak istiyoruz sadece kendimiz ama elin adamı gelip ortak olcak bildiğin elti gibi ne işi var eniştemin benim evimde

sanane derken ben eniştemle aynı evde yaşıcam nerdeyse böyle bi saçmalık var mı biz rahat rahat kendi işimizi yapmak istiyoruz sadece kendimiz ama elin adamı gelip ortak olcak bildiğin elti gibi ne işi var eniştemin benim evimde
Senin evinde mi yaşayacak kv evi dururken?

Back
X