Bi içgüveysi eksikti

Malesef beraber Yaşıcaz yani altlı üstlü ben kayınvalidemin üstünde yaşıcam onlarda muhtemelen KVnin evinde bi odada
Kayınvalde kızına evini açmış, yardımcı olmaya çalışmış kendini onların yerine koy ne yapsaydı sırtını dönse çok mu mutlu olacaktın. Ayrıca eviniz ayrı kapınız ayrı kayınvalideye gelen giden seni ilgilendirmez bence

Nedense bana itici geldin..
Kv ile altlı üstülü oturmak şuan "sorunum yok yaşar gideriz" gibi gelse de, yaşamaya gelince inan hiç öyle olmuyor. Sen evlen, diyeceksin ki en olmayacak şeyi dert etmişim kendime.. Çünkü damada gelene kadar ooooo, neler var.

Diğer açıdan, nasıl ki kv oğluna bir daire tahsis etmiş, yanina almış, kızını da aynı şekilde muhafaza eder. Sonuçta hepsi çocukları. Kime ne vereceğine gelin dahil kimse müdahale edemez. Tesbihte hata olmaz ama dağdan gelip bagdakini istememek bu.
Ben olsam,gelinin,çarsıda ki evimiz dediği eve de,kızımı oturturdum.

O kadar caniniz sıkılacaksa ordan tasinin zaten kapiniz bacaniz ayri olacak evlerine kimi aldiklari sizi ilgilendirmez ki. Yemeginizi falan da evinizde yersiniz gidip gelmezsiniz alt katla.

Ailesiyle aranız iyi değilse ve yakın oturacaksaniz , cehenneme döner hayatınız.
Esinizden de çok çekersiniz.

Yakında oturmasalae bile , gelip gideceksiniz , toplanacaksiniz v.s.

Nişanlımın üstüne canım o
Bütün yorumlari okuyorsun ama ev mevzusuna gelince nisanlimin evi o gelirsem sacinizi basinizi yolarim tarzina bagliyorsun.

Şaka gibisin. Valla ben o 3 görümcenin biri olsam senin agzinin payini verir haddini bildirirdim.

Tek derdinin mal mulk para oldugu da bu mesajindan belli oldu. Elin kazancina göz dikene ortak olmaya kalkana kadar git çalış da işe yara.

Vay be aynı evde yaşamak anlayışı aynı aprtmana kadar indi. Sizin bu yaptığınız tamamen başka kıskançlık bile diyemem art niyet.

Yorumlardan ağzınızın payını almışsınızdır sanırım :KK48:
Siz kendinizi ne sanıyorsunuz acaba? Kim oluyorsunuzda kv nin evinde kimin yaşayacağına yada kimi işe alacaklarına karışma cürretini gösteriyorsunuz? İstediğini yapar siz karışamaz hiçbirşey yapamazsınız. Beğenmiyorsanız çeker gider başka iş başka ev bulursunuz. Kimse sizin keyfinize göre yaşayacak değil. Orası görümcenizin babasının evi. Siz ise el kızısınız. Size mi soracak babasının evinde yaşamak için? Kimsinizki siz? Dış kapının dış mandalı. Haddinizi ve yerinizi bilmiyorsunuz. Benim kardeşimin karısı benim babamın evinde kalmama karışacak saçını başını yolar eline verirdim. Dua edinde sizin bu aptalca düşüncelerinizi duymasınlar. Yoksa kapının önüne siz konursunuz benden söylemesi :halay:
Şaş kaza keşke duysalar. Yol yakınken kurtulurlar

Sen neysen eniştede o ikinizde o aileye dışardan giriyorsunuz Boşanma halinde dış kapının mandalısınız. Bu ne hadsizlik bizim işimiz kendiniz çalışın Kazanın işinizi kurun görümcenizin baba malına karışmayın, daha evli bile değilsiniz ne haddinize siz evlenmeyin hiç bu para hırsıyla ..

Altlı üstlü oturcaz beraber yiyip içcez herşeyden önemlisi işimize ortak olcak göz göre göre
İş senin mi , sen de elin kızısın ne karışıyorsun? Ne yapsın adamlar sokakta mı kalsın? Kızın anası babası düşünmüş bunu uygun görmüş kızları için , damat elin adamı ise sen de elin kızı olarak tek bir kelime etme hakkına sahip değilsin. Birlikte yemeyin yemeğinizi kendinize 2 kap yemek yapmak bu kadar zor olmamalı zira hepimiz kendi yemeğimizi kendimiz yapıyoruz

Back
X