- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Canım adetin baya da gecikmiş kan testi yaptırsana geç döllenme varsa idrar testinde çıkmıyor olabilirBenim gibi adetten bi gun once testi negatif cıkıp hamile olan var mı?
Gec dollenme varsa kan da cıkar mı suan? Ben bu cumaya kadar beklemek istiyorum nedense. Adet olursam diye. Beklemek de beni yıpratıyo gerci ama napcam bilmiyorum.Canım adetin baya da gecikmiş kan testi yaptırsana geç döllenme varsa idrar testinde çıkmıyor olabilir
Adetin 1 hafta gecikti doğru anladim demi?Gec dollenme varsa kan da cıkar mı suan? Ben bu cumaya kadar beklemek istiyorum nedense. Adet olursam diye. Beklemek de beni yıpratıyo gerci ama napcam bilmiyorum.
Evet dogru anladınız ama negatif cıkarsa diye fobim oldu resmen . Sacma biliyorum ama cumaya kadar bekleyip adet olmazsam yaptirmak istiyorum nedense icim de icimi yiyo bu arada. Garip bi kafa yasıyorum yani :))Adetin 1 hafta gecikti doğru anladim demi?
Kanda kesin sonuç verir canım.
Hic fena olmaz tabiBencede kan verin kaybedecek biseyiniz yokki zaten en fazla acilde 1 saat beklerwiniz o olur. Guzel haberse cabuk alirsiniz fenami olur ?
Adetlerin düzenli midir peki eger oyleyse hemen gidip kan testi yaptır kesin sonuç cıkacak canım:)E
Evet dogru anladınız ama negatif cıkarsa diye fobim oldu resmen . Sacma biliyorum ama cumaya kadar bekleyip adet olmazsam yaptirmak istiyorum nedense icim de icimi yiyo bu arada. Garip bi kafa yasıyorum yani :))
Duzenli degil ama son bikac aydır duzenliydi. Mevsim gecisi filan diyemi gecikti diyorum kendi kendime.Adetlerin düzenli midir peki eger oyleyse hemen gidip kan testi yaptır kesin sonuç cıkacak canım:)
Aynn fena olmaz. O yuzden burada yazmak yerine hastaneye gidin hemen bizede guzel haberlerinizi verinHic fena olmaz tabi
Kan vermekle ne kaybedersin ki canım? Negatif çıkarsa yine yatırırsın :)Duzenli degil ama son bikac aydır duzenliydi. Mevsim gecisi filan diyemi gecikti diyorum kendi kendime.
Suan gidemem oyle bi imkanım yok ama beni gaza getirdiniz yarın gidebilirim :)Aynn fena olmaz. O yuzden burada yazmak yerine hastaneye gidin hemen bizede guzel haberlerinizi verin
Bakalım yarın gidebilirim devlet hastanesi yakin deil ozele gitmem gerekcek gidersem. Bunun icinde kesinlessin istiyorum aslındaKan vermekle ne kaybedersin ki canım? Negatif çıkarsa yine yatırırsın :)
Valla bu suphelerle hergun kendinizi yersiniz. Ben olsam 1.gun dahi gecse bi test yaparm idrar testi emin olmak adinada sonra hastaneye giderm bu kdr basit kafam agriycagina en azndan rahatlamis olur.Suan gidemem oyle bi imkanım yok ama beni gaza getirdiniz yarın gidebilirim :)
Daha once bu durumu bikac kez yasayıp husranla sonuclaninca zor geliyo banaValla bu suphelerle hergun kendinizi yersiniz. Ben olsam 1.gun dahi gecse bi test yaparm idrar testi emin olmak adinada sonra hastaneye giderm bu kdr basit kafam agriycagina en azndan rahatlamis olur.
Ee cocuk gene yoksa zaten eninde sonunda regl olacaksiniz.Daha once bu durumu bikac kez yasayıp husranla sonuclaninca zor geliyo bana
Diyorumya garip bi kafa yasıyorum ben bile anlamiyorum kendimiEe cocuk gene yoksa zaten eninde sonunda regl olacaksiniz.
Totem gibi bisey yaptim kendimce galibaEe cocuk gene yoksa zaten eninde sonunda regl olacaksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?