Bi ihtimal..?

Deliidivane

Bitse bile hayat ölüm gibi sev beni...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
2.342
4.555
133
Merhabalar. 17 aydır bebek istiyoruz. Adetim 6 gün gecikti. 7 gün once idrar testi yapmıstım negatif cıkmıstı. Icim icimi yiyo ama tekrar test yapmaya korkuyorum artık negatif gormek istemiyorum. Bu arada pco var bende. Kasıklarımda nerdeyse bi bucuk haftadır agrıyo. Karnımda şişlik var. Goguslerim de hafif hassas. Ama adet onceside boyle oluyo tabi. Adet sancılarım geliyodu ama son bi kac gundur adet sancisi azaldi kasık agrım devam ediyo. Yani hem umudum var. Hem de umutsuzum. 7 gün önce negatif cıkması benim umudumu azalttı.

Benim gibi adetten bi gun once testi negatif cıkıp hamile olan var mı?

Canım adetin baya da gecikmiş kan testi yaptırsana geç döllenme varsa idrar testinde çıkmıyor olabilir
Gec dollenme varsa kan da cıkar mı suan? Ben bu cumaya kadar beklemek istiyorum nedense. Adet olursam diye. Beklemek de beni yıpratıyo gerci ama napcam bilmiyorum.

Bencede kan verin kaybedecek biseyiniz yokki zaten en fazla acilde 1 saat beklerwiniz o olur. Guzel haberse cabuk alirsiniz fenami olur ?

E
Adetin 1 hafta gecikti doğru anladim demi?
Kanda kesin sonuç verir canım.
Evet dogru anladınız ama negatif cıkarsa diye fobim oldu resmen . Sacma biliyorum ama cumaya kadar bekleyip adet olmazsam yaptirmak istiyorum nedense icim de icimi yiyo bu arada. Garip bi kafa yasıyorum yani :))

E

Evet dogru anladınız ama negatif cıkarsa diye fobim oldu resmen . Sacma biliyorum ama cumaya kadar bekleyip adet olmazsam yaptirmak istiyorum nedense icim de icimi yiyo bu arada. Garip bi kafa yasıyorum yani :))
Adetlerin düzenli midir peki eger oyleyse hemen gidip kan testi yaptır kesin sonuç cıkacak canım:)

Suan gidemem oyle bi imkanım yok ama beni gaza getirdiniz yarın gidebilirim :)
Valla bu suphelerle hergun kendinizi yersiniz. Ben olsam 1.gun dahi gecse bi test yaparm idrar testi emin olmak adinada sonra hastaneye giderm bu kdr basit kafam agriycagina en azndan rahatlamis olur.

Valla bu suphelerle hergun kendinizi yersiniz. Ben olsam 1.gun dahi gecse bi test yaparm idrar testi emin olmak adinada sonra hastaneye giderm bu kdr basit kafam agriycagina en azndan rahatlamis olur.
Daha once bu durumu bikac kez yasayıp husranla sonuclaninca zor geliyo bana

Bugun adetimin gecmesinin 7. Gunu oldugu halde idrar testi yaptim gene negatif gene negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…