bi iliski klasigi diyelim biz buna. fikir lazim!

htcgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
23
6
86
Merhaba arkadaslar benim için büyük ama sizin için eminim ki küçük bi problemim var. Sevgilim denen şahısla 4 yıldır beraberiz. 2 yıldır da aynı evde kalıyoruz. Ama su son 6-7 aydır aramiz bi hafta iyi bi hafta kötü. Varsa yoksa arkadaşları. Benim yanımda elinden telefonunu hiç birakmiyo biri olduğu için değil tek bildiği oyun. Gece ders calisicam diye uyumuyo bi uyaniyorum elinde telefonla oyun oynuyo. Neyse dün akşam yemeğe çıktık tam ilk lokmayı aldım dedi ki gece arkadaşlarla dışarı cikicam. Bende şimdi git istersen ben eve giderim kendim dedim trip atmaya başladım. İki uç laf attı konuşalım falan diye ama ben sınır oldum artık neden diye sorucak olursanız normal insanlar gibi akşam saatlerinde cikmiyo dışarı ne varsa 12 den sonra dışarı da artık. Yemeği yedik ben kalktim hemen ben önde bu arkamda yuruyoruz, elimi tuttu ben seni nerde aldattim da böyle davraniyosun arkadaşlarımla dışarı cikicam dediğimde hep böyle yapiyosun bi sen yoksun benim hayatımda falan dedi. Bende iyice sinirlendim. Kızdı oda tabi elimi bıraktı eve geldik. Hala konuşmuyoruz. Sizce bizim sonumuz var mi? Ya da ben napmaliyim, hatalı miyim?

Valla evlenmeden yasiyorsunuz iste ewlilik hayatini ewlenincede boyle olcak monoton surekli oyun oyunu biter arkadaslari baslar o biter baska biseyi baslar.. erkekler boyle. Sende birak biraz ne yapiyosa yapsin sende kendi arkadaslarinla disari cik.

Valla evlenmeden yasiyorsunuz iste ewlilik hayatini ewlenincede boyle olcak monoton surekli oyun oyunu biter arkadaslari baslar o biter baska biseyi baslar.. erkekler boyle. Sende birak biraz ne yapiyosa yapsin sende kendi arkadaslarinla disari cik.
Konusmicam ilgilenmicem umursamicam bile su bir iki ay kadar. Ben böyle yaptıkça kendini daha vazgeçilmez zannetti galiba

Evlendikten sonra erkeklerin olan halleri bunlar ,, sizde bi evli gibi birlikte yasayip görmüssünüz ilerde olacaklari iste

Mesafe güzel diyelim tamam ama ilerde evlenince de beraberken aynı problemler yaşanmaz mi?
Hayır, yaşanmaz yani yaşanmamalı.
Evliliğin bireylere yüklediği sorumluluklar farklıdır.
Kimse kafasına estiği gibi gece 12 de dışarı çıkıyorum diyemez.
Daha önceden bu tarz şeyler planlanıp, eşe danışılır ki o da kendine bir program ayarlasın yalnız kalmasın diye.
Siz şuan evli olmadığınız için birbirinizin üzerinde hiçbir söz hakkınız ve gereklilikleriniz bulunmuyor bana göre.
Bu sebeple de sevgilinizden bir şey talep etmeye, beklentiye girmeye hakkınız yok, keza onun da sizden.
Açıkçası yaşadığınız evlilikten beter bir durum.
Böyle bir evliliğim olsaydı net olarak söylüyorum boşanırdım!

Yaslariniz kac? Ayni evde yasadiginiz icin evli gibi degerlendiricem. Alt tarafi imzayla dunya degismiyor yani.
Insanlarin hayatlarinin bir doneminde hizli ve eglenceli daha dogrusu kafasina gore yasamalari gerektigine inaniyorum.
Bu donemi yasadi mi?
İkimizde 22 yasindayiz yaşadı denemez çünkü çocukken tanıştık da denilebilir

Hayır, yaşanmaz yani yaşanmamalı.
Evliliğin bireylere yüklediği sorumluluklar farklıdır.
Kimse kafasına estiği gibi gece 12 de dışarı çıkıyorum diyemez.
Daha önceden bu tarz şeyler planlanıp, eşe danışılır ki o da kendine bir program ayarlasın yalnız kalmasın diye.
Siz şuan evli olmadığınız için birbirinizin üzerinde hiçbir söz hakkınız ve gereklilikleriniz bulunmuyor bana göre.
Bu sebeple de sevgilinizden bir şey talep etmeye, beklentiye girmeye hakkınız yok, keza onun da sizden.
Açıkçası yaşadığınız evlilikten beter bir durum.
Böyle bir evliliğim olsaydı net olarak söylüyorum boşanırdım!
Yol yakınken dönmem en iyisi olucak o zaman teşekkürler

İkimizde 22 yasindayiz yaşadı denemez çünkü çocukken tanıştık da denilebilir

O donemi yasamayan insanlarin bir yerde sapittigina inaniyorum ben. Bir yerden cikiyor yani.
Bir sure gozlemle bakalim ne kadar surecek. Abartabilir de bitebilir de.

O donemi yasamayan insanlarin bir yerde sapittigina inaniyorum ben. Bir yerden cikiyor yani.
Bir sure gozlemle bakalim ne kadar surecek. Abartabilir de bitebilir de.
Bi bakalım bana değer veriyorsa eğer bu hoşuma gitmeyen şeylerden vazgeçer. Nasıl ben onun için degismissem oda benim için birseylerden vazgecmeli.

aynı evde kalmaya ne gerek var daha bu yaşta çocuk belli ki gezip tozmak istiyor sen de hayatını yaşasana ona mı kaldın allasen

Evlenmediğinize göre kimse kimseye hesap sormayacak, bir sorumluluk almayacak, herkes kafasına göre yaşayacak demektir. Sen evli gibi davranmasını istersen bıkkınlık gelir. Bir sen yoksun hayatımda demesi bunları anlatıyor. Ondan ayrılıp başkasıyla evlenseniz de farklı bir hayat olmayacak. Evlilik yükü binince hayat rutine dönecektir zaten. Evlilik hayatı laylaylom geçen var mı?

Muhtemelen universite ogrencisisiniz.Evliligin sorumlulugunu alacak yaslarda degilsiniz. Ayni evde iki yildir yasiyoruz diyorsunuz bunun evlilikten tek farki imza. Kadin ve erkek ayni yasta olsalar bile ayni olgunlukta olamiyorlar. Tanidigim psikolog arkadaslarimin cogundan sunu duydum "biz de ergenlik 23- 24 yaslarinda anca sonlaniyor(fiziksel gelisimden bahsetmiyorum )ozellikle erkeklerde. Tabi bunu herkes icin demiyorlar genelleme.

Suan birlikte oldugunuz kisi bir adam degil "genc bir adam" sizin genc bir kadin olmaniz gibi. Hayatta oncelikleri, ilgisini ceken seyler sizin beklentinizin disinda olacaktir. Bence bu cokta normal. Evet oyun oynayacak, hatta saatlerce arkadaslari ile ellerinde oyun konsolu ile sabahlayacak, maca gidecek belki vb.

Sizinle birlikte ise tabi ki size karşı duyguları vardir ancak sorumluluk baska birsey. Siz muhtemelen herseyi size gore yaşamasını istiyorsunuzdur ama bu imkansiz. Ben onun icin degistim demissiniz. Lutfen kimse icin degismeyin. Olumsuz davranislarimizi tabi ki torpulemeliyiz, olabildigince yok etmeliyiz ama eminim sizin kastettiginiz boyle birsey degildir.

Onun bir hayati var tipki sizin gibi. Birakin hayatini yasasin siz de yasayin bu yaslariniz cok guzel. Onu hayatinizin merkezi yapmayın, onun da sizi yapmasini beklemeyin.

Evlenmeden birlikte yaşıyorsunuz adam kendini özgür hissediyor sen evli gibi davraniyorsan zaten sıkıcı olursun canım bence bu işi evliliğe taşıman zaten çok kötü olur ayrı takıl biraz ilgiyi kes göreceksin farki

Back
X