- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger ayrilmayacaksan sakın ha anlatma !!!!!bunları. sonra affedeceksin bu sefer ne saygısı kalacak ne sevgisi bi zaman sonra o seni bırakacak...
ama en acı verici ayrılık ne olur dersen.. hiç birsey söylemeden ayrıl..engelle bütün hesaplardan, telefondan whatsuptan..
arasın msj atsin canı yansın, asla ulaşamasın....
hic söyleme bildiğini hic bişey demeden bitir... ve bitiriyosan mutlaka bitir.
sonradan affedeceksen ayrılma o da aldatsın işte seni netten. belki buluşmuştur bile nette konuştukları ile. artık ne icin buluşmuştur tahmin etmek zor değil...
yanan canın şimdi yansın evlilik filan olur mu bu adamla..
vay adi vay se*fsiz vay rezil.. aynısı geldi başıma daha ilk aylarımızda sosyal medyadan kızın birine yürümüş. farkettim 2 gün trip atıp salak gibi affetim. ki gelip ailemle sülalemle tanıştı söz nişan aşamasındaydık. he sonra noldu başka mantıksız bir sebepten terkedildim. Hemde herkes duymuşken. Kendime gelemedim başlarda. Dönmedi mi döndü bir zaman sonra, dönse ne yazar bu saatten sonra. Uzun lafın kısası bu karaktersizler için üzülmeye değmiyor. İnanki sana koyduğu kadar koymamıştır ona. Ben arada benimkine bakıyırum başka hesaptan nerde yüzlerce takipçisi açık saçık resimleri olan kız onları ekliyor birde kızların yaşları küçük.. rezil karaktersiz haysiyetsizler aynen söylediğin gibi kurduğumuz saf hayallerimiz çarpsın onları. Üzülme ben seni çok iyi anlıyorum zamanla hepsi geçicek.
cok zoruma gitti.hatayi o yaptı aciyi ben çekiyorum. sahte hesaptan yazıyorum salak ayrilmadığını söylüyo. kiz aynı yerde diyo salak.ama gitti yani dün aksam yazmış umarim bi açıklaman olur die cvp vermediğim için. smdi kendisi takipten çıkarmış cocuk gibi ya. hiç mi koymaz bi insana. ay dönümümuzdu bugun. ne salak bi insan için detaylari aklımda tutmusum . ayrilmak için sebep arıyormuş zaten..Allahindan bulsun bisi diyemiyorm bana bunları yaptırdı ya. icim cok yaniyo verdigim degeri gorunce hele. çabuk iyilesiyim nolur Allahim
bende öyle ay dönümünde terkedildim. birde sanki ben suçluymuşum gibi gel konusalım halledelim dedim adama bin tane bahane sıraladı gelmedi. ama aptalım ben çok taviz verdim. hayat dersi oldu ama bana. ben beddua etmiyorum allahından bulsun allaha havale ettim diyip geç. başka şeylere yönel aklına sana yaptığı kötü şeyler gelsin aklına. emin ol bir kaç ay sonra geri gelicek özledim diye karaktersiz pislikler.
adam takmamiş ki.. bana hala bisi yazmadı yazamaz da.. ya da ben onu kandiririm naslsa die şimdi eglencesine bakiyo. nasi göremedim Allahimay dönümü olarak ben yazışmaları yollardım süpriziii golle kutlardım üzülürmüydüm belki sinirimden parçalardım beni aradığında