• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi ilişkinin gelebileceği en son nokta

aciklamasi olmadığı için..

cok soguyorum ama çok özlüyorum sevgi denen sey neden biranda bitmez. tam geçti diyorum.. Allah başka dert vermesin tabi ama zor atlaticam biliyorum. . canim yanıyo cok. . beni neden mecbur ettin ki..
çok zor ya. umarım atlatırsın bir an önce. seni kaybetmeyi göze almış askerde de olunca.. yazık ya 6 yıl dile kolay. allah yardımcın olsun

çok zor ya. umarım atlatırsın bir an önce. seni kaybetmeyi göze almış askerde de olunca.. yazık ya 6 yıl dile kolay. allah yardımcın olsun

amin.. o anki kararlılığım gidiyor bazen. kişiler degil anilar izlenir ya. bi ozluyorum bi soguyorum su ruh halim bi gecse..

sen olduğunu anladığım için konuştum diye kıvıracak
üstelik de sana kızdığım için çıkardım seni konuşmadım nasıl beni denersin diye üste çıkacak
umarım farkındasındır

sen olduğunu anladığım için konuştum diye kıvıracak
üstelik de sana kızdığım için çıkardım seni konuşmadım nasıl beni denersin diye üste çıkacak
umarım farkındasındır

oyle olsa şimdiye yapardı bence bi aciklamasi olmadığı için boyle yaptı

dun gece duygu seliyken güncel halim: ferahlık,rahatlık. içten içe hırs devam tabi... nereye kadar sürecek bakalım

amin.. o anki kararlılığım gidiyor bazen. kişiler degil anilar izlenir ya. bi ozluyorum bi soguyorum su ruh halim bi gecse..
kararlı olmaya çalışın lütfen. bu yaşadıklarınızı ne siz hakettiniz ne ilişkiniz. bence daraldıgınız zaman boşbir sayfaya yazın düşüncelerinizi sonra da onu yakın..

tuhaf seyler .. beynim oyun oynuyor benimle sanirim. nefret etmem gereken insani ozluyorum saka gibi, o gün nefret doluydum
diyorum ya şuan duygularınız çok normal, gelgitleriniz. nefret dolup özlemeniz.
6 yıldan bahsediyoruz.
benım de ilişkim 6 yıla yakın devam ediyor kendimi sizin yerinize koyuyorum ve inanın çok üzülüyorum.

Back
X