Arkadaşım. Haberleri izlemiyormusunuz. Ben açıkçası böyle yazilari okuyunca izledigim haberler gelir aklima. Adam esrarkes diyorsun hemde bosanma asamasinda hakaret edip kucuk dusururcesine konusmalar yapiyorsunuz yapacaklarindan korkmuyormusunuz allah korusun. Sessizce bosanip uzaklasmaniz gerekirken tahrik icerikli konusmalar yapmayin bence.
Madem bosanacaksınız neden hala muhatap oluyorsunuz
Adama da sürekli böyle hakaretler mi ediyorsunuz
Tepkisiz kalın açın davanızı bekleyın
Madem muhatap oluyorsunuz adamı iyice gaza getirip biz ne yapalım ?
Hayırlı uğurlu olsun da ne diye böyle ergenler gibi birbirinize laf yetiştirip duruyorsunuz. Ne gerek var buna?
Allah askına gidin uyuyun.Boşanmanızı bir canlının ölümüyle mi kutlayacaksınız?
Madem bosanacaksınız neden hala muhatap oluyorsunuz
Adama da sürekli böyle hakaretler mi ediyorsunuz
Tepkisiz kalın açın davanızı bekleyın
Madem muhatap oluyorsunuz adamı iyice gaza getirip biz ne yapalım ?
O yazsın siz yine olmayın madem şerefsizseBen muhattap olmuyodum o yazmaya basladi. Bosanacagimi defalarca dile getirdim anlamadi. Sonra hakaret edincede cevabini verdim numaramida degistrdim
Engelleseydiniz numarasını mecbur kalmazsınız yüz göz olmaya..neyse olan olmuş kurtulmussunuz artık. .Güzelce söYledim belki 100 kere yazma dedim anlasmali bosanalim dedim anlanadi. Küfürü basinca sinirlendim. Okadar kötü hayat sundu bana bide ben sucluymusum gibi konusuyo
Hala muhatap oldugunuza göre icinizde birseyler bitmemis demek
Numarami degistirdim ztnEngelleseydiniz numarasını mecbur kalmazsınız yüz göz olmaya..neyse olan olmuş kurtulmussunuz artık. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?