Bi insan gerçekten hatasını anlayıp düzelirmi

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
Merhaba kızlar konu açmak istedim budamı dert demeyin bazen mutluluk bile dert olabiliyor..Erkek arkadaşımın bazı vukuatları olmuştu sanal sohbet gibi ben görmedim ama yazıştığını falan itiraf etti önemsiz bişey olduğunu söyledi ve söz verdi bidaha yapmayacağına dair bende affettim..bu olaylar olalı sanırım 2,5-3 ay geçti..Şu sıralar o kadar ilgiliki sürekli arıyor yazıyor görüntülü konuşmak istiyor..Geçenlerde biyere gittik ve arabası bi çukura girdi ben sürdüm o ittirdi ve birlikte çıkardık hele ogünden sonra bana karşı acayip sıcak sen benim her sıkıntımda mutluluğumda yanımdasın diyerek..gülüyorum halime ama adamın iyiliği bile şüpheli:))) inanmak istiyorum gerçekten bidaha yapmazmı acaba diye bazende ya yaptığı kötü şeylerin üstünü örtmek içinmi bu kadar iyi diyorum kafam öyle karışıkki sizce bi insan gerçekten hatasını anlayıp düzelirmi

içselleştirmişse ve gerçekten hata olarak görüyorsa düzelir ama mesela sırf siz istiyorsunuz ya da öyle görüyorsunuz diye hata kabul ediyorsa değişmez..
Evet evet aynen böyle.Cünkü benimde gibimsi hatalarım oldu ve gercekten cok pisman oldum.Bidaha da yapacagımı düsünmüyorum

Son düzenleme:
Geçmişte yaptigim bazi hatalar vardi.
Farkina vardim hepsinin pişman oldum, daha yapmam dedim. Ama yine yaptim.
Yani insan değişmez...

içselleştirmişse ve gerçekten hata olarak görüyorsa düzelir ama mesela sırf siz istiyorsunuz ya da öyle görüyorsunuz diye hata kabul ediyorsa değişmez..

En doğru cevaplar verilmiş.
İnsanoğlu yaptığı hatalardan pişman olsa da vazgeçmiyor kanımızda arsızlık var.
Geçmiş geçmişte kalmış deyip üzerine düşmeyin ama takibi de bırakmayın derim :)

Tabiki düzelebilir ama gözlem iyidir temkinli olun.
gözüm çaktırmadan üzerinde zaten ama bilemiyoki insan
Evet eğer gerçekten pişmansa düzelir
inşallah öyledir sağolun
Geçmişte yaptigim bazi hatalar vardi.
Farkina vardim hepsinin pişman oldum, daha yapmam dedim. Ama yine yaptim.
Yani insan değişmez...
hatanın ne olduğuna göre değişmezmi bu
düzelir,ama değişmez....
yine yapar...
herkes için aynımıdır sizce yoksa konuya duruma kişiye göre degişirmi

Kız sen yine paranoya yapmışsın canım benim :))) Bence hatasını anladı hem düşünsene kendisi itiraf etmiş eğer niyeti kötü olsa senin görmemiş olduğun bir şeyi sana itiraf eder mi? Bence keyfini çıkar mutluluğun :KK60::KK19:

sana değil kendime söz veriyorum ben demişti sürekli sorupta sık boğaz etmek istemiyorum güvenimde yerine geldi gibi ama insanın içi içini yiyo bazen malesefki

Tabii ki değişir.
Mesela ben ani tepkilerim yüzünden çok pişman oldum .
Çok kalp kirdim ama yine yaptim.
2 gün dikkat ettim 3. Gün yine aynisi oldu
gözüm çaktırmadan üzerinde zaten ama bilemiyoki insan

inşallah öyledir sağolun

hatanın ne olduğuna göre değişmezmi bu

herkes için aynımıdır sizce yoksa konuya duruma kişiye göre degişirmi

Kız sen yine paranoya yapmışsın canım benim :))) Bence hatasını anladı hem düşünsene kendisi itiraf etmiş eğer niyeti kötü olsa senin görmemiş olduğun bir şeyi sana itiraf eder mi? Bence keyfini çıkar mutluluğun :KK60::KK19:
ahh ah defalarca telefonmu kurcalanmadı avea online işlemlermi günde 1500 defa kontrol edilmedi benden daha paranoyagı yoktur şu yeryüzünde eminim :KK48: inşallah dedigin gibi olur canım benim

Siz sürekli aynı konuları açacağınıza eski konularınızdan devam etseniz?
Hayatınızı sevgiliniz üzerine kurmuşsunuz..
Hayatta başka şeyler de var. 1 kere affetmişseniz affetmişsiniz, madem takacaktınız ne diye affettiniz?
2169423791 küsür konu açtınız resmen.
Konu tekrarından bu da kapanır, demedi demeyin..

ahh ah defalarca telefonmu kurcalanmadı avea online işlemlermi günde 1500 defa kontrol edilmedi benden daha paranoyagı yoktur şu yeryüzünde eminim :KK48: inşallah dedigin gibi olur canım benim
Bence öyle neticede sanal sohbet dediğin olay hevesden ibarettir ya da meraktan ibarettir yani kimsede kalıcı olabilecek bir şey değildir. Üstelik itiraf etmiş kendisi, istese etmezdi inkar ederdi. Bence düzeldi demektir :KK66: Ha ayrıca itiraf etmemiş olsaydı ve senin hiç bir falsosunu görmeseydin de yine didikleyecektin zaten yani her halükarda mercek altında olacaktı :))) bence rahat bir nefes al :KK60:

X