bi insan hiç bir diyeti mi uygulayamaz?

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
kızlar yardım edin lütfen ya 5-6 kilo fazlam var burda o kadar diyet okuyorum yapmaya çalışıyorum en fazla kahvaltıya uyguluyorum sonra dayanamıyorum lütfen biri taktik falan versin önce şu açgözümü doyurayım nasıl dayanıyorsunuz nasıl diyetler uyguluyorsunuz yardım edinnn

canım ya sorun 5-6 kilo fazlalığında işte benim gibi 30 kilo fazlalığın olsaydı ozaman mecbur kalırdın:60: neyse şaka bir yana inşallah daha fazla kilo almadan engel olabilirsin.Eğer fazlalıkların bölgeselse (örneğin;basen,göbek) daha çok protein diyetleri öneriliyor.istersen karatay diyeti bölümünü bir gözden geçir.hem sağlıklı herşeyi dilediğin kadar sınırsız yiyebiliyorsun.hem sağlığına hem de eskiden giydiğin kıyafetlerine kavuşacaksın:))

Son düzenleme:
bende hayatım boyunca hiçbir diyet listesine bağlı kalamadım
ama dikkat ettiğim zaman kilo verebiliyorum
saat 6 olmadan günlük yemek yeme olayını bitiriyorum
her öğünde ne varsa ona göre yerim kahvaltıyı çok yaptıysam öğlen yemem akşama 4-5 gibi yerim
ama kahvaltıyı çok iyi yapmadıysam öğlen normal yemek yerim akşam daha hafif yerim
bu şekilde kilo veriyorum
meyve yiyeceksem ara öğünde yerim
6dan sonra ağzıma yiyecek sokmam
insan zamanla kendini tanıyınca nasıl kilo verebileceğini de anlıyor
bazıları gerçekten listeye göre diyet yapabiliyor ama ben en fazla birgün yapabildim:1:

Son düzenleme:
Diyet olarak düşünme bu yaptığını bende senin gibiydim ama bu yaptığımı diyet olarak değilde sağlıklı beslenme olarak düşünüyorum sadece zararlı yiyecekleri çıkarttım hayatımdan herşey kafada bitiyor yani...
Sen diyet yapıyorum aç kalıcam diye düşündükce vücut direncin azalır ve sürekli canın yemek ister.

ayrıca yine her şekilde beslenmek istiyorum diyorsan bir dergide okumuştum ünlü birinin uguladığı bir taktik var.istediğin herşeyi yemek istiyorsan porsiyonunu yarıya düşürerek ye.örnek veriyorum normalde orta boy bir pizzayı tek başına yiyebiliyorsan bu sefer sadece yarısını ye.yanında sipariş verdiğin salatayı bolca ve sınırsızca yiyebilirsin.gözümü doyuramıyorum diyorsan da benimde uyguladım bir taktik vereyim sana evde yemek yerken tabağına her zaman başladığın gibi değilde bir iki dakika geç başla.yiyeceğin şeye bak ve doyacağını bilerek her lokmanı yavaş yavaş çiğneyerek yut.mümkünse tv ve sohbet aralarında yemek yeme çünkü insan ne kadar yediğini unutuyor ve fazla kaçırıyor.:29:

Canlarim benim cok tesekkur ederim evet fazlaliklarim hep bolgesel gobegim kalcam ve yuzumde protein diyetlerini inceliycem soylediklerinizi de uygulicam cok opuyorum

Back
X