• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi isim bulmak bu kadar mı zor olur.Fikirlerinize ihtiyacım var

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
e bu tatil sürecinde bizim bi ödevimiz var kendi hayalimizen bir kıyafetinin kalıbını cıkardık ve diktim herşeyi hazır ödevimin ama tek bi sorun var benim marka ismim yok yani kıyafete etiketini dikemiyorum.2 aydan az kaldı okulların acılmasına ve çok teleşlanıyorum güzel bi isim bulamıycam diye.internette butik isimlerine baktım tanıdık herkese sordum ama hiç hoşuma giden bi marka ismi cıkmadı.kolay bişey de olabilir mesela KOTON gibi.ismimle alakalı olsa çok iyi olur diye dusunuyorum.internette gördüm şüheda diye bi kız arkadasları hep şüşü diyolarmış markasını şüşütown yapmış bunun gibi mesela.benimde adım merve banada arkadaslarım hep mero diyolar ama aklıma hiç bişey gelmiyo ve şimdi kullandıgım markayı ilerde butik açmayı istiyorum inşallah onun için fikirleriniz benim için çok çok önemli.şimdiden yorum yapan herkesten Allah razı olsun

Son düzenleme:
"Mervelvet" olabilir mesela. Velvet İngilizcede kadife anlamına geliyor. "Tasarımlarımız Teninizde Bir Kadife Dokunuşu" gibi bir slogan da kullanabilirsin beraberinde.

Mervenin anlamı çakıl taşı diye biliyorum. İngilizce isim düşünürsen isminin anlamının İngilizcesi olabilir. "Pebble"
Daha başka bir şey gelmedi aklıma :)

illa adınla ilgili mi olmalı.nickin yüzünden midir bilmiyorum benim aklıma ''romeo'm'' geldi ilk(biraz erkeksi ama olsun)bi de '' juliet''olabilir.ya da ''mina''ne bileyim tabi türkçe olsun istersen başka fikirler de verilebilir.ya da ingilizcede harika anlamındaki ''marvellous'' buna ne dersin hem merve ile bi bağlantısı oldu:3:

Son düzenleme:
merwin... mervelim... mervella...

Son düzenleme:
aslında soyadını da yazsan ordan da güzel isimler yakalanabilir...

Back
X