• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi isim bulmak bu kadar mı zor olur.Fikirlerinize ihtiyacım var

benim sabunlarımın markası miss soap sende miss boutique ya da miss dress yapabilirsin MERVECE de güzel
(benim sabunlarımda miss hem genc bayan anlamında hemde mis kokulu anlamında ama bence sende genc kız ya da guzellık kralıcesı gıbı anlamlar tasıdıgı ıcın kullanabılırsın) kolay gelsin :)

Fransizca "merveille" kelimesi "harika-muhtesem" anlamina geliyor, okunusu da "mervey"

Umarim içine sinen bi marka bulursun diger arkadaslar cok güzel önerilerde bulunmuslar :)

Tek isim olarak düsünmeyin bence. Sevdiginiz bi renk bile olabilir mesela ben olsam pembe butik :34: ... dahada tatlılastıralım pembis butik vs. diye :9: isimdende bi örnek vereyim Mervece butik felan :emir_bebek:

canım eğer moda genç veya senin yaşlarının modasıysa ,

M18 falan gibi parfüm markası havasında bir şey yaratabilirsin.

Yok eğer casual bişeylerse illa adınla da olmak zorunda değil. Mesela atıyorum lana del rey seviyosun LDR yapabilirsin. Michael Jackson seviyosun MJ yaparsın. Joker yapabilirsin Batman izlediysen o mantıkla.

Yani çok zorlanacak bişey yok, butik çizgini yansıtan şeylerin bir listesini yapıp buraya yaz, sana yardımcı olurum ben hiç sorun değil

Mervelous (İngilizce marvelous gibi)

SFF by Merve (SSF = sexy fun fearless female )

SFF by M

Mervelicious (merve + delicious)

Hot'n Fun by Merve

Çok yaratıcı değilim kabul :1: Lakin soyadın absürdse bence bunu çok güzel kullanabilirsin.

Bu arada tabiki de ismimle alakali olmasi sart degil ben sadece oyle olursa akilda kalir diye dusunmustum onun icin ismimle alakali olursa iyi olur demistim.ingilizce veya turkce bi kelime de olabilir ama tek sart akilda kalmasi,cok uzun olmamasi ve anlamininda duzgun bisey olmasi

benimde yigemim adı merve ama biz ona MERİ diyoruz bence senin markanda MERİLİNE olabilir mi ? (mervenin çizgisi ) :46:

mesela;

elbiseni nerden aldın yaaaaa çok güzelmiş :)

MERİLİNE dan aldım :) kulaga hoş geliyoo :)

Son düzenleme:
çok güzel öneriler gelmiş hepinize teşekkür ederim. bir kaç tanesi cokta hosuma gitti aslında;
MERİLİNE
MERVEİLLE
MERLEE
MERVELVET (bu cok aklıma yattı aslında 'velvet' ingilizcede kadife anlamına geliyormus.hem sagolsun sloganımda hazır olmus oluyo "Tasarımlarımız Teninizde Bir Kadife Dokunuşu" sizce nasıl veya daha iyi bi fikri olan var mı

Back
X