kizlar bu aralar aklimi kurcalayan bi kac soru var yardimci olursaniz cok sevinirim opuyorumnanaktan
- hani hep derlerya, bi insan bi kere asik olur, olumune
iki kere coook asik olamazmi bir insan??
- bi insanin hayatina iki kez coook guvenilir biri cikabilirmi??
yani hayatinda iki kisiye coook guvenebilirmi yoksa bir kisiye guvendiyse baska birine guvenmek zormu olur?
- evli deilseniz iliskinizde limitleriniz nereye kadar?
yani opusmekten azcik ileriye gidiyormusunuz yoksa yook ben opturmem bile mi diorsunuz? cunku bi erkek opusurken kontrolunu kaybediyor sanki, ve hep daha fazlasini istiyor, sizin tepkiniz ne oluyo? ve iliskiniz kac zamanlik?
cvp vermek zorunda deilsiniz kizlar
son soruyu soruyorum cunku benim yasadigim yerde kizlar gercekten cigrigindan cikmis, ilk haftada bile sevgilileriyle yatabiliyorlar ve bu konuda Turkiyede yasayan Turk kizlarin fikirlerini merak ediyorum.
tabi herkes istedigini yapabilir bu kimseyi ilgilendirmez ama diyorumya cevremde cok Turk kizi yok ve size sormak istedim.
tekrar soyluyorum cvp vermek istemiyorsaniz vermek zorunda deilsiniz
insallah anlatabilmisimdir ne demek istedigmi ve umarim sorularimi yanlis anlamazsiniz
optm hepinizi Şeniz :1hug:
- hani hep derlerya, bi insan bi kere asik olur, olumune
iki kere coook asik olamazmi bir insan??
- bi insanin hayatina iki kez coook guvenilir biri cikabilirmi??
yani hayatinda iki kisiye coook guvenebilirmi yoksa bir kisiye guvendiyse baska birine guvenmek zormu olur?
- evli deilseniz iliskinizde limitleriniz nereye kadar?
yani opusmekten azcik ileriye gidiyormusunuz yoksa yook ben opturmem bile mi diorsunuz? cunku bi erkek opusurken kontrolunu kaybediyor sanki, ve hep daha fazlasini istiyor, sizin tepkiniz ne oluyo? ve iliskiniz kac zamanlik?
cvp vermek zorunda deilsiniz kizlar
son soruyu soruyorum cunku benim yasadigim yerde kizlar gercekten cigrigindan cikmis, ilk haftada bile sevgilileriyle yatabiliyorlar ve bu konuda Turkiyede yasayan Turk kizlarin fikirlerini merak ediyorum.
tabi herkes istedigini yapabilir bu kimseyi ilgilendirmez ama diyorumya cevremde cok Turk kizi yok ve size sormak istedim.
tekrar soyluyorum cvp vermek istemiyorsaniz vermek zorunda deilsiniz
insallah anlatabilmisimdir ne demek istedigmi ve umarim sorularimi yanlis anlamazsiniz
optm hepinizi Şeniz :1hug: