Bi özel şoför olmadığım kalmıştı..!

Kelebenkk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
449
486
103
36
İyi geceler kızlar.. Yazmasam çatlayacaktım akşamdan beri sinirlerim tepemde uyku da tutmadı sinirden ne yapacağımı bilemez bir haldeyim..

Konuma gelecek olursak konu benim işgüzar kocam.. İşi dolayısıyla şu an şehir dışında.. Akşam bi mesaj attı.. (Şu numara amirin eşinin numarası yarın akşam 6 da uçağı iniyo yengeyi gider alırsın..) bi an şaka yapıyo falan sandım ne uçağı ne yengesi dedim? Bizim amirin eşi burda kimsesi yok yarın sen gidip havaalanından al yazdı.. Dedim kadını tanımam etmem boynuma kart yazıp havaalanında karşılayayım istersen tur şirketleri yapar ya o şekilde yok diyo bak numarası var kadını ara tanışın dedi ciddi ciddi.. X dedim saçmalama bu nerden çıktı bana sormadan bu ne emrivaki dedim karnım burnumda uzun yol işim var mı önce bi deseydin ben bi eşime sorayım müsaitse o alabilir eşinizi diye.. Yok sen anlamıyorsun hiç kimseleri yok falan dedi pişman ettin dediğime dedi.. Gönül koydu falan üzüldüm amiriyle arkadaş gibiler benim yüzümden aralarının bozulmasını istemedim.. Gönülsüz bir şekilde tamam dedim ama içim içimi kemiriyor kızlar haksız mıyım sizce benim ne işim var ya sonuçta eşimin amiri benim değil kadın benden küçük çocuk sayılır 6 aylık hamile halimle zoruma gidiyor yani.. Eşim geldikten sonra nasıl bi tavır takınmalıyım sizce.. Bana sormadan yaptığı bu emrivakiden hoşlanmadığını nasıl belli etmeliyim..? Çok sıkıntılı bi işi var genelde tartışma çıkarmamaya çalışırım ama bu yaptığı fazla geldi bana.. Uzun oldu hakkınızı helal edin..

Hamile olmasanız bile ayıp etmiş. İnsan ne kadar samimi olursa olsun "Bir eşime sorayım uygun olur mu" der, -ki hamilesiniz de yani yorgun olabilirsiniz vs. Amirinden korkuyor mudur nedir?
Korkma değil arkadaş gibiler samimiyetten söyledi sanırım benim eşim gider alır diye atlamıştır o kesin ben biliyorum.. O kadar canım sıkılıyor ki anlatamam.. Şehir içinde bile arabayı kullanırken kramp giriyor ayağıma çok kullanmamaya çalışıyorum..

Ben dert etmem alırım özellikle kimsesi yoksa orda. Gurbette yalnız olmak nedir bilirim. Benim de başıma gelmişti. .kızım küçüktü daha..gece iki olmuş eşim uzakta işte kızım da ağlayıp duruyo doktora gidelim dedik. Eşim de amiri konumunda birini aradı rica etti. Ee tabii yalnız olduğum için karısını da getirmiş yanında. Kadın çok güleryüzlüydü. Gelmeselerdi üzülürdüm..kızım da açmış sadece. Sütüm az geliyormuş p zaman. Tecrübesiz anne olmak böyle bişey işte:)

Ben dert etmem alırım özellikle kimsesi yoksa orda. Gurbette yalnız olmak nedir bilirim. Benim de başıma gelmişti. .kızım küçüktü daha..gece iki olmuş eşim uzakta işte kızım da ağlayıp duruyo doktora gidelim dedik. Eşim de amiri konumunda birini aradı rica etti. Ee tabii yalnız olduğum için karısını da getirmiş yanında. Kadın çok güleryüzlüydü. Gelmeselerdi üzülürdüm..kızım da açmış sadece. Sütüm az geliyormuş p zaman. Tecrübesiz anne olmak böyle bişey işte:)

Ya tamam mecburiyette alınır illaki ama taksi diye bişey var amir eşi pekala taksiye binebilir kuş uçmaz kervan geçmez bir yer değil ki koskoca havaalanı..

Durumlar farklı ancak. Konu sahibi şuan 6 aylık hamile. Hamileliği hastalık olarak cinslerden değilim ama kimsenin şoförlüğünü yapacak konumda değil bana kalırsa şuan.

Korkma değil arkadaş gibiler samimiyetten söyledi sanırım benim eşim gider alır diye atlamıştır o kesin ben biliyorum.. O kadar canım sıkılıyor ki anlatamam.. Şehir içinde bile arabayı kullanırken kramp giriyor ayağıma çok kullanmamaya çalışıyorum..

Valla keşke kabul etmeseydiniz. Emrivakilerden hiç hoşlanmam ben. Kendi kendine başkalarının adına söz vermemeyi öğrensin.

Taksiye verecek parası yoksa bile havaalanları için otobüsler var. Binsin gelsin. Evli barklı kadın, çocuk değil ki bu.

Valla keşke kabul etmeseydiniz. Emrivakilerden hiç hoşlanmam ben. Kendi kendine başkalarının adına söz vermemeyi öğrensin.

İşi çok sıkıntılı ayın yarısında evde yarısında görevde arayı bozmamak tek amacım diyebilirim çoğu şeye göz yumdum fakat bu durum aşırı derecede canımı sıktı..

Eğer eşiniz amirinden korkmuyorsa arkadaşça geçiniyorlarsa kesinlikle gitmeyin. Siz ve bebeğiniz söz konususunuz. Eşinizin birinci planda kimleri tutması gerektiğini anlaması lazım. Kramp yüzünden benim doktorum asla 6 aydan sonra araba kullanmıcaksın demişti. Ölüm değil kalım değil bu ne saçma şey. Amirin karısınınki can da sizin ve bebeğinizki ne? O önemseniyor da siz neden göz ardı ediliyorsunuz? Gaza getirmek istemiyorum ama ben olsam asla gitmezdim. Benim hamileliğim biraz zor geçmişti belki ondan da bu kadar tepki vermiş olabilirim.

Emrivaki değil de rica olsaydı üstüne düşünebilirdim amma lakin bildiğin noktayı koymuş , gelince konuşuluru bilmem de direk taksi denen birşey var ben kendim için girmiyorum trafiğe diye kesin bir dilde redederdim , sözü kendisi verdiyse de yerinize durumu da kendisi halletsin...

Katiyen gitmeyin hatta eşinize de çıkışın bu halimle nasıl beni şoför edersin uzak yola diye. Allah korusun bi sancı bi kramp girse ne yapacaksınız? Gitmeyin. Amiriyle arasını kendi düşünsün.

karnım burnumda uzun yol işim var mı önce bi deseydin ben bi eşime sorayım müsaitse o alabilir eşinizi diye..

Şehir içinde bile arabayı kullanırken kramp giriyor ayağıma çok kullanmamaya çalışıyorum..

En azindan bir sorsaydi direkt "al" demek ne demek. Kramp falan giriyormus ustelik bilmiyor mu? Karim hamile araba kullanirken kramp giriyor demeliydi oncelik sizsiniz amirin agzini acip bir sey soylemeye hakki yok bence sizi dusundu diye.. Direkt soyleyin bir daha emrivaki yapma bana kabul etmem araniz bozulmasin diye kabul ettim, kramp giriyor yolda bilmiyor musun deyin bence.
Yani sehri bilmiyorsa aldirmak istemesi garip degil ama sizin goreviniz de degil, olmadi arayip su dolmusa bin derler.

Bence çok büyütmüşsünüz ya.6 ay araba kullanmaya sıkıntılı bi ay değil ki. Belli ki eşin sana güvenmiş senin adına söz vermiş. Bi eşin bu kadarını yapmaya hakkı var diye düşünüyorum. Git şehir değiştir demiyor yani sonuçta. Ne bileyim bende eşime güvenirim beni mahcup etmez o an laf gelişirse onun yerine bi söz verebilirim. Ben eşime böyle bi sebepten kavga çıkarmam açıkcası bi işin de Yokmuş zaten.
Ya hayatı neden biraz rahat yaşamıyoruz bilmiyorum ki. O benden izin almadı,ben ona sunu dedim ama yanlış mı anlar,şöyle yapmak istiyorum ama elalem ne der...

Back
X