Yine bir es ve bebek vakası ile karşınızdayım
Bebeğim geçen gün 2.Ay aşısı vuruldu ve gece aglamaktan hicbir sekilde uyumadi
Ben susturmaya çalıştım sürekli meme verdim altını aldım karnını doyurdum pispisladim ama susmadı. Eşimden yardım istediğimde ise tüm gün yoruluyorum bi de oturup çocuk mi sallayacağım diye bağırdı, o çalışıyor ben ise bu süreçte evdeyim.
Ben bebeğimi alıp salona geçerken arkamdan ise o hic duymak istemedigim cümleyi söyledi
Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin!

Söylediğin laflara dikkat et demekle yetindim çünkü bebeğim zaten huysuzdu tartışacak mecalim yoktu gecenin bir vakti.
Ağlaya ağlaya uyuttum bebeğimi.
Hiç günahsız bebegimize nasil der bunu diye ağladım, insan evladına bunu diyorsa bana neler yapmaz diye ağladım...Çok ama çok kızgınım şaşkınım.....
Gün içinde arıyor çok soğuk tepkiler verip telefonu kapıyorum ancak eve gelince ona yüz vermiyorum diye çok kızgın şuan. Kapıları tak tük çarpıyor sanki benim bir sucum var!! Kizlar bagirip kavga etmek istemiyorum bebeğim yanimizdayken o yüzden susmayi tercih ediyorum ama ona çok kotu söylemem gereken şeyler var, benim bebeğim o lafı hic haketmiyor.
Sinirle bile söylese hiç bir baba bunu yapmamalı üslup konusunda eşimi ne yaptıysam değiştiremedim. Olan bebeğime oluyor.
Siz olsaydınız ne yapardınız?