- Konu Sahibi dj_sinem_0106
-
ya arkadaslar hıc mi fıkrı olan yok allah askına ya ne olurr gucumu kaybedıyorum sadece ıkı kelıme yaaaa
bosanma davamı actım darptanda dava acıldı sulh cezaya dusmus ama bu son sılahlıu olay agır cezaya dusmus ne olur bu davadan fıkır lutfen avukat arkadaslar bosanmada avukatım var ama cezalarda yok
bosanma davamı actım darptanda dava acıldı sulh cezaya dusmus ama bu son sılahlıu olay agır cezaya dusmus ne olur bu davadan fıkır lutfen avukat arkadaslar bosanmada avukatım var ama cezalarda yok
geçmiş olsun. ama anlayamdım ne sormak istediğinizi. zaten ceza davaları açılmış duruşma gününü bekleyeceksiniz. savcı kamu adına soruşturmayı yürütmekle görevlidir zaten. bu aşamada hangi konuda yardım talep ediyorsunuz tam net anlamayadım
tehdit cebir kullanarak cinsel saldırıda bulunmak ruhsatsız atesli silahlarla mermileri satın alma veya tasıma veya bulundurma magdurun beden ve ruh saglıgını bozacak sekılde cinsel saldırı basit cınsel saldırı nıtelıklı cınsel saldırı
suc bu
agır ceza mahkemesınde gorulcek dava evlı oldugum adam tarafından magruz kaldım evden ayrılmıstım babamın evınde kardesımın yatagında kafama sılah dayadı bısey dıyın
tehdit cebir kullanarak cinsel saldırıda bulunmak ruhsatsız atesli silahlarla mermileri satın alma veya tasıma veya bulundurma magdurun beden ve ruh saglıgını bozacak sekılde cinsel saldırı basit cınsel saldırı nıtelıklı cınsel saldırı
suc bu
agır ceza mahkemesınde gorulcek dava evlı oldugum adam tarafından magruz kaldım evden ayrılmıstım babamın evınde kardesımın yatagında kafama sılah dayadı bısey dıyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?