bi sey diyin ne olur

dj_sinem_0106

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
117
0
96
40
Ankara
tehdit cebir kullanarak cinsel saldırıda bulunmak ruhsatsız atesli silahlarla mermileri satın alma veya tasıma veya bulundurma magdurun beden ve ruh saglıgını bozacak sekılde cinsel saldırı basit cınsel saldırı nıtelıklı cınsel saldırı
suc bu
agır ceza mahkemesınde gorulcek dava evlı oldugum adam tarafından magruz kaldım evden ayrılmıstım babamın evınde kardesımın yatagında kafama sılah dayadı bısey dıyın

bosanma davamı actım darptanda dava acıldı sulh cezaya dusmus ama bu son sılahlıu olay agır cezaya dusmus ne olur bu davadan fıkır lutfen avukat arkadaslar bosanmada avukatım var ama cezalarda yok

bu nasıl birşey ya Allahım gözlerime inanamadım....
konu hakkında hiçbir fikrim yok...
bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

bosanma davamı actım darptanda dava acıldı sulh cezaya dusmus ama bu son sılahlıu olay agır cezaya dusmus ne olur bu davadan fıkır lutfen avukat arkadaslar bosanmada avukatım var ama cezalarda yok

Tam olarak neyi sordun pek de anlamadım canım...dava ne olur diye mi soruyorsun?CADIARZU

benim bildiğim avukatın yoksa baro avukat tayin ediyo ama
adliyedeki bi polise savcıya sorsaydınız

geçmiş olsun. ama anlayamdım ne sormak istediğinizi. zaten ceza davaları açılmış duruşma gününü bekleyeceksiniz. savcı kamu adına soruşturmayı yürütmekle görevlidir zaten. bu aşamada hangi konuda yardım talep ediyorsunuz tam net anlamayadım

Sinemcim evet anlayamadık..Olay yargıya intikal etmiş zaten...

Seni bu kadar panik yapan nedir?

arkadaslar bosanma davamı actım onda avukatım var fakat ceza davalarında bana avukat verılmedı darp sulh cezaya dustu benım anlamadıgım agır ceza mahkemesıne dusen davam sucları yazmıstım ne ceza alır bılmıyorum avukatta verılmedı zaten kamu davası olarak acılmıs bıraz aydınlatın allah askına sucları yazmıstım

Ağır ceza mahkemesi zaten gereğini yapar sen ne için sıkılyorsun anlayamadım...sen sonuçları bekle...senin boşanma avukatın varmış zaten...ona söyleyip o davaya da girmesini isteyebilirsin...ama ayrıca ücret isteyebilir...zaten ağır ceza mahkemesi her türlü delili toplayarak karar verecektir üzülme...:teselli:

suçlarııı buuu lütfennnnnnnkafamçokkarıştı

tatlım ne konuda ne dememiz geerek
zaten işlenen suç ağır cezada dava olarak görülmeye başlanmış
sen iddianameden almış yazmışsın cümleleri...
allahtan hayırlısını dile bu satten sonra ve hukukun duzgun tecellisi için dua et
geçmiş olsun

normalde suçlar çok agır başkası yapsa direk tutuklanırdı ama biz evli oldugumuz için adama sadece adli kontrol verildi ya bu bana revamıydı bu kadar basitmiydi derken bide eylulu bekle bu bekleyiş beni magdurken dahada magdur ediyo ınanın çok kotuyum aldıgım ılaclar da yetmıyo ızlerını hala tasıyorum ıntıharı dusunuyorum bu kadar acıları hangı ınsan evladı hakeder ve sadece evlıyız dıye bıde ceza almazsa ıste benım öldugum gundur hergun her an aklımda kabuslu gunler bıde elımde 4320 sayılı karar olmasına ragmen onlarada uymadı arayıp msj cekıp aglıyo pısmanmıs delı oluyorum ust uste yapılan hatalar bana reva gorulen cehennem benden caldıkları ve sonuc pısmanım bu benı daha da yaralıyo sadece nıkahlısıyım dıye ıstedıgım zaman doverım ıstedıgım zaman operımı dusunen zıhnıyet bole ınsanlık olurmu yaaa allahım inşallah cezasız kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…