Bi soru

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.548
1.522
83
Siz olsanız iki yıl aynı odada çalıştığınız ve samimi olduğunuz arkadaşınız, farklı bi kuruma geçtiğinde yine farklı bi kurumdan biriyle aynı yerde indiğini ve arkadaşınızın evine doğru yürüdüğünü görseniz ne alaka diye sorar mıydınız?

su an moralim bozuldu çünkü ben evine iki yılda bir kere gitmişimdir sevilmediğimi düşünmüyorum öyle olsa hissederdim sanırım. Açıkçası bozuldum kötü hissettim

Salağa mı yatayım yoksa yanlış mı gördüm birlikte size mi gidiyordunuz diye sorayım mı?

teşekkürler okuduğunuz için

Edit : düzenleme

Son düzenleme:
Siz olsanız iki yıl aynı dairede çalıştığınız ve samimi olduğunuz arkadaşınız, farklı bi daireye geçtiğinde yine farklı bi daireden biriyle aynı yerde inip arkadaşınızın evine doğru yürüdüğünde ne alaka diye sorar mıydınız?

su an moralim bozuldu çünkü ben evine iki yılda bir kere gitmişimdir sevilmediğimi düşünmüyorum öyle olsa hiss

Salağa mı yatayım yoksa yanlış mı gördüm birlikte size mi gidiyordunuz diye sorayım mı?

Yaşlar kaç?

Siz olsanız iki yıl aynı dairede çalıştığınız ve samimi olduğunuz arkadaşınız, farklı bi daireye geçtiğinde yine farklı bi daireden biriyle aynı yerde inip arkadaşınızın evine doğru yürüdüğünde ne alaka diye sorar mıydınız?

su an moralim bozuldu çünkü ben evine iki yılda bir kere gitmişimdir sevilmediğimi düşünmüyorum öyle olsa hiss

Ben anlamadım ne anlatmak istediniz ki ?

2 yıl değil 20 yıl bile olsa bazı arkadaşlıklar mecburi bazıları tercih meselesidir.

Şey bile ilginç ya hani kim nereye gidiyor diye takip etmek de ilginç belki komşular ne slaka yahu?

ben tüm arkadaşlarımı aynı derecede sevmiyorum

Back
X