- 1 Nisan 2021
- 1.548
- 1.522
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Hiç mi arkadasınızı kıskanmadınız paylasamam demediniz ömrünüzce10 yaşında olsam derdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç mi arkadasınızı kıskanmadınız paylasamam demediniz ömrünüzce10 yaşında olsam derdim
Dikkat edin yürürken kim nereye kimle gidiyor diye bakarken düşmeyinAy yolda yürürken yazdım müsait bi yerde revize edeyim
Tabi ki demedik öyle bişeyHiç mi arkadasınızı kıskanmadınız paylasamam demediniz ömrünüzce
En son lisedeydim ben böyle hissettiğimde.Hiç mi arkadasınızı kıskanmadınız paylasamam demediniz ömrünüzce
7. Sınıfta olmuştu en yakın arkadaşım başka kanka bulmuştuHiç mi arkadasınızı kıskanmadınız paylasamam demediniz ömrünüzce
Hiç mi arkadasınızı kıskanmadınız paylasamam demediniz ömrünüzce
neden kıskanayım ki arkadaşımı? benim bir tane arkadaşım yok, karşımdakinden de tek benle arkadaşlık kurmasını bekleyemem herhalde. hayatınızı tek bir insanla iletişim kurmak üzerine kurmayın sizde.Hiç mi arkadasınızı kıskanmadınız paylasamam demediniz ömrünüzce
Tamamneden kıskanayım ki arkadaşımı? benim bir tane arkadaşım yok, karşımdakinden de tek benle arkadaşlık kurmasını bekleyemem herhalde. hayatınızı tek bir insanla iletişim kurmak üzerine kurmayın sizde.
Ahahahahajdkfk7. Sınıfta olmuştu en yakın arkadaşım başka kanka bulmuştu8 de yalnız kalmıştım , çok üzülmüştüm
sonra büyüyünce geçti
Aradığım yorumTercüme ediyorum; arkadaşım beni evine çağırmıyordu diğer arkadaşını çağırmış galiba nasıl olur böyle bişey inanamıyorum diyo![]()
Allah askina su konulari siz olsaydiniz seklinde sormayin anlasilmiyo. Belki beraber o yone gidiyolardir eve gittiklerine eminmisiniz?Siz olsanız iki yıl aynı dairede çalıştığınız ve samimi olduğunuz arkadaşınız, farklı bi daireye geçtiğinde yine farklı bi daireden biriyle aynı yerde inip arkadaşınızın evine doğru yürüdüğünde ne alaka diye sorar mıydınız?
su an moralim bozuldu çünkü ben evine iki yılda bir kere gitmişimdir sevilmediğimi düşünmüyorum öyle olsa hiss
Salağa mı yatayım yoksa yanlış mı gördüm birlikte size mi gidiyordunuz diye sorayım mı?
teşekkürler okuduğunuz için
Ahahah düzelttimTekerleme gibi olmuş.
Bir memur bir memura gel beraber bir daireden diğerine dalalım demiş.
Vallahi bravoTercüme ediyorum; arkadaşım beni evine çağırmıyordu diğer arkadaşını çağırmış galiba nasıl olur böyle bişey inanamıyorum diyo![]()
Kiskandiniz mi bunu mu demek istedinizSiz olsanız iki yıl aynı odada çalıştığınız ve samimi olduğunuz arkadaşınız, farklı bi kuruma geçtiğinde yine farklı bi kurumdan biriyle aynı yerde indiğini ve arkadaşınızın evine doğru yürüdüğünü görseniz ne alaka diye sorar mıydınız?
su an moralim bozuldu çünkü ben evine iki yılda bir kere gitmişimdir sevilmediğimi düşünmüyorum öyle olsa hissederdim sanırım. Açıkçası bozuldum kötü hissettim
Salağa mı yatayım yoksa yanlış mı gördüm birlikte size mi gidiyordunuz diye sorayım mı?
teşekkürler okuduğunuz için
Edit : düzenleme
Ben de anlamamıştım ilk okuyunca. Sonra yorumlara bakayım belki anlarım diye yorumları okurken bu tercümeyi gördüm. Yıkıldım resmen bu nasıl bir tercüman-i ahvaldırTercüme ediyorum; arkadaşım beni evine çağırmıyordu diğer arkadaşını çağırmış galiba nasıl olur böyle bişey inanamıyorum diyo![]()