• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi soru

Özele gittim, ağrı falan olmuyo, elle kontrolde elime geliyo, bi de sıkınca yeşil akıntı
bezeler lipomdur hareket ediyor diyosun habis tümörler hareket etmez birde iltihap kapmışsın bak teşhislerim kuvvetlidir devlet hastanesine git hemen hiç bir muayeneden de kaçma;)özel para için sağlıklı adamı bile keser.

bezeler lipomdur hareket ediyor diyosun habis tümörler hareket etmez birde iltihap kapmışsın bak teşhislerim kuvvetlidir devlet hastanesine git hemen hiç bir muayeneden de kaçma:KK66:özel para için sağlıklı adamı bile keser.
Doğru diyosun valla, gel bakayım sen kesmeden yollamak olmaz misali kuzu kuzu, üniversiteye gidin de mi

Doğru diyosun valla, gel bakayım sen kesmeden yollamak olmaz misali kuzu kuzu, üniversiteye gidin de mi
üniversitede işin uzun surer düz devlet hastanesine git önce bir şey çıkarsa ki sanmıyorum o zaman üniversiteye gidersin şimdi randevu alsan hiç yoktan bir ay sonraya verir üniversite..

I love you parkbyull, I love you parkbyull ağzından bal dalmıyo, içimi ferahlattın
içini ferah tut tabi canım düşünki kötüsü var ne olacak şu an grip gibi kanser denilen şey ,eskiden illetmiş bir arkadaşım en ağırına
yakalandı 8 ay raporluydu 2 ay önce geldi başladı işine var gerisini sen düşün ama zaten her şeyin başı moral..ama samimiyetle sendekinin önemli bir şey olmadığını düşünüyorum şimdi elindeki interneti bulunduğun ildeki devlet hastanesi sistemine girerek bir genel cerrahtan randevu alarak kullan..en geç iki üç gün sonrasına alırsın randevunu,bizede haber ver ;)

içini ferah tut tabi canım düşünki kötüsü var ne olacak şu an grip gibi kanser denilen şey ,eskiden illetmiş bir arkadaşım en ağırına
yakalandı 8 ay raporluydu 2 ay önce geldi başladı işine var gerisini sen düşün ama zaten her şeyin başı moral..ama samimiyetle sendekinin önemli bir şey olmadığını düşünüyorum şimdi elindeki interneti bulunduğun ildeki devlet hastanesi sistemine girerek bir genel cerrahtan randevu alarak kullan..en geç iki üç gün sonrasına alırsın randevunu,bizede haber ver :KK66:
Ok canım, teşekkür ederim

Cok yakin bir arkadsimda vardi ayni sorun,iltihap cikmisti. Umarim sizde de kotu bir sey cikmaz,gecmis olsun

benim de gögsümde var hemde baya ele geliyor boyutu büyük ama akıntı gelmiyor sürekli kontrole gidiyorum
içini ferah tut doktoru ihmal etme bir şey çıkmaz inşallah

Oncelikle gecmis olsun.Annemin oldu. Parca da alindi takip karari verildi. 6 ayda bir kontrole gidiyor.

Annem alti aylik hamileyken kardesim karninda ölmüş ve normal dogumla dogurmus cokca sütü olmuş. Sutlerden sonra hep problem yasamis. En son dedigin givi yeşil bazen de kanli akinti gelince parca alındı. Kotu bir sey çıkmadı ama surekli takipte

Oncelikle gecmis olsun.Annemin oldu. Parca da alindi takip karari verildi. 6 ayda bir kontrole gidiyor.

Annem alti aylik hamileyken kardesim karninda ölmüş ve normal dogumla dogurmus cokca sütü olmuş. Sutlerden sonra hep problem yasamis. En son dedigin givi yeşil bazen de kanli akinti gelince parca alındı. Kotu bir sey çıkmadı ama surekli takipte
Çok geçmiş olsun anneciğinize, ilginiz için teşekkürler

Bayanlar iyi akşamlar, benim bi sorunum var, göğüslerimin ikisinde de elle tespiti olan kitleler var ve her ikisinden de yeşil akıntı geliyo sıkınca, benzer durumu yaşayan veya yaşamış olan var mı? Şimdiden teşekkürler
Süt bezlerin tıkanmış olabilir yada kist aksatma sakin

Back
X