bi sorum olcaktı:(

Kızlar ben ayın 13 Haziran'da kan testi yaptırdım 8.84çıktı 15 Haziran'da tekrar yaptırdım 9.20 çıktı doktor gebelik ihtimali var yarın yine yaptır dedi yaptırdım 9.83 çıktı bu seferde doktor dış gebelik olabilir dedi bilgisi olan var mı acil cevap verir misiniz ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar daha adet tarihime 15 gün var fakat adet olacakmış gibi ağrı var anlayamadım acaba hamilemiyim diye düşündüm ama sonuç almak içinde çok erken diye düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim:19:

arkadaşlar daha adet tarihime 15 gün var fakat adet olacakmış gibi ağrı var anlayamadım acaba hamilemiyim diye düşündüm ama sonuç almak içinde çok erken diye düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim:19:

benimde bat 30 haziran benımde dun hafif öyle adet olacakmışım gibi agrı ve sıkıntı oldu bilmıyorm sonuç ne olur ve belirti için erken inşallah bebişimiz tutunmaya çalışıyodur :D

benimde bat 30 haziran benımde dun hafif öyle adet olacakmışım gibi agrı ve sıkıntı oldu bilmıyorm sonuç ne olur ve belirti için erken inşallah bebişimiz tutunmaya çalışıyodur :D

inşallah canım öyledir ama yinede umudumu yüksek tutmuyorum ben çünkü benim bu daha 2. ayım deneme açısından .... bir yandan da acaba bu yumurta çatlama dönemimi acaba diye düşünmüyorda değilim :(

bi sorum olcak arkadaşlar 18 haftalıgım vajinama ara ara agrı batıyo sizce neden ?

Merhaba arkadaşlar, 9 aylık evliyim ve bebek istiyorum artık. Bu ay ilk defa umutlandım bir çok belirti vardı ancak adetime daha 8 gün varken adet oldum. Herzaman ki gibi sancılıydı ve farklı olarak adetimin ilk günlerinde kustum sürekli. Şimdi merak ettiğim adetten bi hafta önce ilişki yaşamıştık hamile olma olasılığım var mı hala :(

Back
X