Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beğenmediği derken neyini beğenmediği? :44:
Dış görünüşünü beğenmediyseniz, kişiliğine aşık olup, bir ömür boyu birlikte olma şansınız tabi ki var.
Ama kişiliğini beğenmediyseniz, kainat güzeli olsa 5 dakika çekilmez.
Arkadaşlar bi kız begenmediği bi erkeği sevip aşık olabilirmi ? begenmediği biriyle cok uzun süre devam ettirebilirmi ?
Tipine ısınamadığı birinin zamanla karakterine aşık olabilir insan
Hayat bu herşey olabilir kısacası
Hayırdır böyle bi durum mu var şu aralar,şans ver derim![]()
Benim d etam içime sinmiyor ,iki ay oldu,Aslında tipi fena değil,bana çekici geliyor da,davranışta sorun çıkıyor sanki;şive diksiyon bozuk biraz.En önemlisi konuşacak birşey bulamıyoruz,entellektüel olarak biraz düşük buluyorum,konuşamamazı buna bağlıyorum,habire beni sevdiğini söylüyor yada birşeye alınıp tavır yapıyor..Pek alttan almıyor..Ama biraz görmeyince de özlüyorum..İşyerinden bildik ,güvendik..Bana sevgisi çok..Birgün ayrılırsam çok üzmüş olurum onu..Ama talip de çıkmıyor artık,treni kaçırdım.Bunla evlensemmiki?Birşey olur mu bizden sizce?
Benim d etam içime sinmiyor ,iki ay oldu,Aslında tipi fena değil,bana çekici geliyor da,davranışta sorun çıkıyor sanki;şive diksiyon bozuk biraz.En önemlisi konuşacak birşey bulamıyoruz,entellektüel olarak biraz düşük buluyorum,konuşamamazı buna bağlıyorum,habire beni sevdiğini söylüyor yada birşeye alınıp tavır yapıyor..Pek alttan almıyor..Ama biraz görmeyince de özlüyorum..İşyerinden bildik ,güvendik..Bana sevgisi çok..Birgün ayrılırsam çok üzmüş olurum onu..Ama talip de çıkmıyor artık,treni kaçırdım.Bunla evlensemmiki?Birşey olur mu bizden sizce?