Bi sorum olucak..

Yaqmur00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
26
0
36
Ankara
Arkadaşlar bi kız begenmediği bi erkeği sevip aşık olabilirmi ? begenmediği biriyle cok uzun süre devam ettirebilirmi ?

Beğenmediği derken neyini beğenmediği? :44:
Dış görünüşünü beğenmediyseniz, kişiliğine aşık olup, bir ömür boyu birlikte olma şansınız tabi ki var.
Ama kişiliğini beğenmediyseniz, kainat güzeli olsa 5 dakika çekilmez.

Beğenmediği derken neyini beğenmediği? :44:
Dış görünüşünü beğenmediyseniz, kişiliğine aşık olup, bir ömür boyu birlikte olma şansınız tabi ki var.
Ama kişiliğini beğenmediyseniz, kainat güzeli olsa 5 dakika çekilmez.

Dış görünüşü begenmediysek.Sonuçta bi ömür yüzüne bakcaz belkide.sogumazmıyız acaba bi süre snra

bayanların sevme kapasitesi vardır.

erkekler çirkin kadını sevmez, ama kadınlar çirkin erkeği sevebilir.

mesela ünlü yabancı şarkıcı Mick jagger

Hiç tipim değil dediği insana kör kütük aşık olan bir çok tanıdığım var. Bu durumlar kişiye göre değişir aslında, net konuşmak imkansız. Biri yanına görünüş itibariyle de yakışan birini ister, başka biri iç güzelliği yeterli der... Sizin nasıl mutlu olacağınıza kalmış bir durum.

Arkadaşlar bi kız begenmediği bi erkeği sevip aşık olabilirmi ? begenmediği biriyle cok uzun süre devam ettirebilirmi ?

Valla söyle söyleyim beğenmek anlık bir şey bugün beğenirsin haftaya başkası cazip gelir.En önemlisi onun yanında kendini huzurlu,mutlu,güvende hissettikten sonra bence gerisi boş..TAbii kişilikse beğenmediğin yanında asla durmak istemezsin yalnız aşıksan orası ayrı sonuçta ne yapsan gönül asla ferman dinlemez..

Tipine ısınamadığı birinin zamanla karakterine aşık olabilir insan
Hayat bu herşey olabilir kısacası
Hayırdır böyle bi durum mu var şu aralar,şans ver derim :34:

Son düzenleme:
Benim d etam içime sinmiyor ,iki ay oldu,Aslında tipi fena değil,bana çekici geliyor da,davranışta sorun çıkıyor sanki;şive diksiyon bozuk biraz.En önemlisi konuşacak birşey bulamıyoruz,entellektüel olarak biraz düşük buluyorum,konuşamamazı buna bağlıyorum,habire beni sevdiğini söylüyor yada birşeye alınıp tavır yapıyor..Pek alttan almıyor..Ama biraz görmeyince de özlüyorum..İşyerinden bildik ,güvendik..Bana sevgisi çok..Birgün ayrılırsam çok üzmüş olurum onu..Ama talip de çıkmıyor artık,treni kaçırdım.Bunla evlensemmiki?Birşey olur mu bizden sizce?

Son düzenleme:
Zamanla dış görünüş diye birşey kalmyor bence. Onu artık tanıyorsun,yanında mutlusun,birbirinize uyuyorsunuz,en önemlisi aynı dili konuşup,aynı şeylerden zevk alıyorsunuz. O zaman da dış görünüşü düşünmüyorsunuz bile. Bence soğumazsınız bu özellikleri taşıdığı sürece. Ama belki etraf sizin ''yanına yakışmıyor'' gibisinden kafanızı karıştırabilir.

canım zamanla dış görünüşüyle ilgilenmeyi bırakıp karakteriyle uğraşıyorsun...:44:

Benim d etam içime sinmiyor ,iki ay oldu,Aslında tipi fena değil,bana çekici geliyor da,davranışta sorun çıkıyor sanki;şive diksiyon bozuk biraz.En önemlisi konuşacak birşey bulamıyoruz,entellektüel olarak biraz düşük buluyorum,konuşamamazı buna bağlıyorum,habire beni sevdiğini söylüyor yada birşeye alınıp tavır yapıyor..Pek alttan almıyor..Ama biraz görmeyince de özlüyorum..İşyerinden bildik ,güvendik..Bana sevgisi çok..Birgün ayrılırsam çok üzmüş olurum onu..Ama talip de çıkmıyor artık,treni kaçırdım.Bunla evlensemmiki?Birşey olur mu bizden sizce?

Şiveli konuşan insanları çok sempatik ve doğal bulurum :ssz:
Böyle düşünebilirsin belki

olabilir örneğin ben:) eşimi ilk gördüm hiç beğenmedim çok itici geldi bana hiç tipim değildi...bi de hava atıyodu kızlar beni çok beğeniyo falan:1: güzellik çirkinlik göreceli bi kavram tabii..ama zamanla eşimi tanıdıkça onu çok sevdim aşık oldumm..ve bana çok yakışıklı görünmeye başladı... eşim gerçekten güzel ama benim tipim değildi...ama insan sevince herşey boş geliyoo...

evlilik kararı akıldan daha çok kalple verilmesi gereken bi karar kalbin hayır diyorsa emin değilse orda durmalısın...evlilik zor zanaat sevdiğin biriyle bile zaman geliyo çıkmaza giriyosun...sevmediğin biriyle bir ömür geçmez..

aklima bi soz geldi, tam nasil oldugunu unuttum ama soyle biseydi

'GUZEL OLDUGUN ICIN BU GONULDE DEGILSIN,BU GONULDE OLDUGUN ICIN GUZELSIN'"

Back
X