Bi sorum olucakda?

bote86

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
455
183
23
Ya sanirim 4,5 5 haftalk hamileyim doktor pztesi kese icin cagrdi yani yarin alttan muayenemi ederki? bn alttan muayene olmak istemiyorum..

Hayirli olsun canim sağsaglim kucagina almak nasip etsin bebişini.

Hayir canim ultrasonla bakacak alttan bakmayacak gönlunü ferah tut. ki alttan bakmak istersede şuan müsait degilim dersin daha sonra dersin...zorla bakmaz merak etme...

Meraba size bisy sormak istyrm hanmefendi bnm degerim 857.75 fakat bosgebelikten cok.korkuyorum asiri stresliyim bna bilgi verirmsnz bos gebelk nedir . napicam

Meraba size bisy sormak istyrm hanmefendi bnm degerim 857.75 fakat bosgebelikten cok.korkuyorum asiri stresliyim bna bilgi verirmsnz bos gebelk nedir . napicam
Boş gebelik hakkinda bilgim yok cok sukur basima gelmedi ama 6 7. haftalarda kese gozukuyor diye biliyorum simdilerde amcak rahim kalınlaşıyor.enazinsan ben de öyle olmustu. evham yapmayin gönlünüzü ferah tutun ins.

Önce karından bakıyor gözükmezse vajinal bakıyor bende öyle olduydu . Tabi her doktorun prensipleride ayrı olabilir belki bi kaç gün sonraya tekrar çağırır

Bana 5.haftada vajinal ultrasonla bakıldı emin olmak için.
Neden istemediğinizi anlayamadım.

bote86 neden bakılmasına bu kadar karşısınız anlamadım?
Sonuçta doktor gözü ile bakmıyor oraya emin olun, bir alet yardımı ile bakıyor.

Ayrıca önce karından kontrol ediliyor, sonrasında mecburen kese görüntülenemezse vajinal bakmak durumunda kalıyor.
Allah hayırlısını versin diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…