E Efm12 Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2018 33 9 6 25 13 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Efm12 #1 Kızlar çatlatma iğnesi vurundum ve kasıklarım 3 4 gündür ağrıyor sizce tutmuşmudur?
G gkaraca Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2019 1.003 765 123 37 13 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Efm12 #2 Yani bisey demek zor. Kan tahlilinden baska kesin sonuc yok. Belirtiler arasinda sayilabilir. Dua edin sadaka verin size tavsiyem. İnsallah tutar hayirlisiyla
Yani bisey demek zor. Kan tahlilinden baska kesin sonuc yok. Belirtiler arasinda sayilabilir. Dua edin sadaka verin size tavsiyem. İnsallah tutar hayirlisiyla
E Efm12 Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2018 33 9 6 25 13 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Efm12 #3 gkaraca .!.: Yani bisey demek zor. Kan tahlilinden baska kesin sonuc yok. Belirtiler arasinda sayilabilir. Dua edin sadaka verin size tavsiyem. İnsallah tutar hayirlisiyla Genişletmek için tıkla... Kan testinin zamanı var doktorum ne zaman yapmam gerektiğini söyledi ama meraktan duramıyorum
gkaraca .!.: Yani bisey demek zor. Kan tahlilinden baska kesin sonuc yok. Belirtiler arasinda sayilabilir. Dua edin sadaka verin size tavsiyem. İnsallah tutar hayirlisiyla Genişletmek için tıkla... Kan testinin zamanı var doktorum ne zaman yapmam gerektiğini söyledi ama meraktan duramıyorum