Ganopeptly çatlatma iğnesi

Merhaba, benim yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş maalesef
Bende son ilişkiden bir hafta sonra kan verdim negatif çıktı. Ama hala sağ kasıkta ağrı var ara bir batıyor belimden itibaren anlamıyorum. Sanırım Benimkide kist oldu

geçmiş olsun, doktorunuza bi görünün isterseniz gerçi regl ile atılıyor dedi ancak boyutu önemli bu noktada

Kızlar 11 Temmuz'da Ganopepty vurulmuştım. 21 inde kan vermiştim 10.gün yani sonuç negatif çıkmıştı. Bugüne kadar ara ara kasık batmsı duygusal değişimler devam etmişti. Bugün artık dayanamadım idrar testi yaptım sonuç ilk resimdeki. Gibi oldu 10 dakka sonra tekrar baktım ikinci fotoğraftaki gibi oldu. Yarın lan vereceğim inşallah sonuç pozitif olur yine. Burada sorduğum için yazmak istedim

Eklentiler

• IMG-20250731-WA0009.webp
    IMG-20250731-WA0009.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG-20250731-WA0012.webp
    IMG-20250731-WA0012.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 9
Canım merhaba son durumun nedir. Bende aynı şekilde kist oluştu reglinin gelmesini bekliyorum ama 2gun gecikti sende gecikme oldumu
canım selam ben iğneden 14 gün sonra adet oldum kistim büyüdüğü için de bu ay doğum kontrol hapına başladım 5 gün kaldı bitmesine ilacın doktora gideceğim kontrole

canım selam ben iğneden 14 gün sonra adet oldum kistim büyüdüğü için de bu ay doğum kontrol hapına başladım 5 gün kaldı bitmesine ilacın doktora gideceğim kontrole
5 gün gecikti benim hala regli olmadım pazartesine kdar olmazsan doktor ilaç başlayacağını söyledi. Kesinlikle git ihmal etme

Yok yok gideceğim sadece ilacımın bitmesini bekliyorum bakalım inşallah güzel haberler alırız
Ya şimdi benim aklıma birşey takılıyor kist varken hamile kalınır mı test falan yapmadim açıkçası 5gun gecikti hamile olabilir miyim ki sadece göğüs hassasiyetim var başka hiç bir belirti yok bugün de gelmeyecek regli belli 6gun olacak gecikme

Ya şimdi benim aklıma birşey takılıyor kist varken hamile kalınır mı test falan yapmadim açıkçası 5gun gecikti hamile olabilir miyim ki sadece göğüs hassasiyetim var başka hiç bir belirti yok bugün de gelmeyecek regli belli 6gun olacak gecikme
kalınabilir bence ki doktorum da engel değil dedi ancak kist giderse daha rahat olur senin için dedi. çünkü benim tekrar çatlatma iğnesi vurulabilmem için yumurtamın gelişmesi gerekecek bu kist gitmeden mümkün değil gibi

kalınabilir bence ki doktorum da engel değil dedi ancak kist giderse daha rahat olur senin için dedi. çünkü benim tekrar çatlatma iğnesi vurulabilmem için yumurtamın gelişmesi gerekecek bu kist gitmeden mümkün değil gibi
Ben tekrar düşünmüyorum açıkçası hem bedenen hemde psikolojik olarak çöktüm. Biraz ara verdim akışına bırakmak en doğrusu. Umarım seninde herşey gönlünce olur canım 🌸

Ben tekrar düşünmüyorum açıkçası hem bedenen hemde psikolojik olarak çöktüm. Biraz ara verdim akışına bırakmak en doğrusu. Umarım seninde herşey gönlünce olur canım 🌸
Ben de aynı şekilde akıştayım kendimi yormayacağım kafamdan da attım zaten olacağı varsa en güzel zamanda bizi bulur 🫂

Back
X