Bende son ilişkiden bir hafta sonra kan verdim negatif çıktı. Ama hala sağ kasıkta ağrı var ara bir batıyor belimden itibaren anlamıyorum. Sanırım Benimkide kist olduMerhaba, benim yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende son ilişkiden bir hafta sonra kan verdim negatif çıktı. Ama hala sağ kasıkta ağrı var ara bir batıyor belimden itibaren anlamıyorum. Sanırım Benimkide kist olduMerhaba, benim yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş maalesef
Canım merhaba son durumun nedir. Bende aynı şekilde kist oluştu reglinin gelmesini bekliyorum ama 2gun gecikti sende gecikme oldumuMerhaba, benim yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş maalesef
canım selam ben iğneden 14 gün sonra adet oldum kistim büyüdüğü için de bu ay doğum kontrol hapına başladım 5 gün kaldı bitmesine ilacın doktora gideceğim kontroleCanım merhaba son durumun nedir. Bende aynı şekilde kist oluştu reglinin gelmesini bekliyorum ama 2gun gecikti sende gecikme oldumu
5 gün gecikti benim hala regli olmadım pazartesine kdar olmazsan doktor ilaç başlayacağını söyledi. Kesinlikle git ihmal etmecanım selam ben iğneden 14 gün sonra adet oldum kistim büyüdüğü için de bu ay doğum kontrol hapına başladım 5 gün kaldı bitmesine ilacın doktora gideceğim kontrole
Yok yok gideceğim sadece ilacımın bitmesini bekliyorum bakalım inşallah güzel haberler alırız5 gün gecikti benim hala regli olmadım pazartesine kdar olmazsan doktor ilaç başlayacağını söyledi. Kesinlikle git ihmal etme
Ya şimdi benim aklıma birşey takılıyor kist varken hamile kalınır mı test falan yapmadim açıkçası 5gun gecikti hamile olabilir miyim ki sadece göğüs hassasiyetim var başka hiç bir belirti yok bugün de gelmeyecek regli belli 6gun olacak gecikmeYok yok gideceğim sadece ilacımın bitmesini bekliyorum bakalım inşallah güzel haberler alırız
kalınabilir bence ki doktorum da engel değil dedi ancak kist giderse daha rahat olur senin için dedi. çünkü benim tekrar çatlatma iğnesi vurulabilmem için yumurtamın gelişmesi gerekecek bu kist gitmeden mümkün değil gibiYa şimdi benim aklıma birşey takılıyor kist varken hamile kalınır mı test falan yapmadim açıkçası 5gun gecikti hamile olabilir miyim ki sadece göğüs hassasiyetim var başka hiç bir belirti yok bugün de gelmeyecek regli belli 6gun olacak gecikme
Ben tekrar düşünmüyorum açıkçası hem bedenen hemde psikolojik olarak çöktüm. Biraz ara verdim akışına bırakmak en doğrusu. Umarım seninde herşey gönlünce olur canımkalınabilir bence ki doktorum da engel değil dedi ancak kist giderse daha rahat olur senin için dedi. çünkü benim tekrar çatlatma iğnesi vurulabilmem için yumurtamın gelişmesi gerekecek bu kist gitmeden mümkün değil gibi
Ben de aynı şekilde akıştayım kendimi yormayacağım kafamdan da attım zaten olacağı varsa en güzel zamanda bizi bulurBen tekrar düşünmüyorum açıkçası hem bedenen hemde psikolojik olarak çöktüm. Biraz ara verdim akışına bırakmak en doğrusu. Umarım seninde herşey gönlünce olur canım![]()
İnşallah canım haberleşelim inşallah bizede nasip olurBen de aynı şekilde akıştayım kendimi yormayacağım kafamdan da attım zaten olacağı varsa en güzel zamanda bizi bulur![]()