Bir kereye mahsus problem olmaz canım.Merhaba arkadaşlar 6 eylülde kpss var ve benim için çok önemli bir yıldır büyük emekler verip hazırlandım. Adetim sınav gününe denk geliyor ve ilk günüm öyle sancılı kötü geçiyor ki ,zaten stresliyim bugüne de denk gelirse sınava odaklanamam çözemem. Geciktirici ilaçlar olduğunu söylediler ama sonrasında düzensizlik yapıyormuş o yüzden kullanmak istemiyorumDoğal geciktirici veya başka fikileri olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Ağrı kesici alsanız olmaz mı? Ya da adet söktürücü. Bir kerelik kullanım sorun olmaz bence.Merhaba arkadaşlar 6 eylülde kpss var ve benim için çok önemli bir yıldır büyük emekler verip hazırlandım. Adetim sınav gününe denk geliyor ve ilk günüm öyle sancılı kötü geçiyor ki ,zaten stresliyim bugüne de denk gelirse sınava odaklanamam çözemem. Geciktirici ilaçlar olduğunu söylediler ama sonrasında düzensizlik yapıyormuş o yüzden kullanmak istemiyorumDoğal geciktirici veya başka fikileri olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Aseket diye bi ilaç var ağrılı regl dönemlerinin kurtarıcısıMerhaba arkadaşlar 6 eylülde kpss var ve benim için çok önemli bir yıldır büyük emekler verip hazırlandım. Adetim sınav gününe denk geliyor ve ilk günüm öyle sancılı kötü geçiyor ki ,zaten stresliyim bugüne de denk gelirse sınava odaklanamam çözemem. Geciktirici ilaçlar olduğunu söylediler ama sonrasında düzensizlik yapıyormuş o yüzden kullanmak istemiyorumDoğal geciktirici veya başka fikileri olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Ben tatillerime filan denk geldiğinde ilaçla geciktiriyordum. Sonraki ay düzene giriyordu hemen. Bir düzensizlik yaşamadım hiçMerhaba arkadaşlar 6 eylülde kpss var ve benim için çok önemli bir yıldır büyük emekler verip hazırlandım. Adetim sınav gününe denk geliyor ve ilk günüm öyle sancılı kötü geçiyor ki ,zaten stresliyim bugüne de denk gelirse sınava odaklanamam çözemem. Geciktirici ilaçlar olduğunu söylediler ama sonrasında düzensizlik yapıyormuş o yüzden kullanmak istemiyorumDoğal geciktirici veya başka fikileri olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Zaten ağrı kesici kullanmasam dayanamam .Ama o bile kesmiyor ilk iki gün sancı icinde kıvranıyorumAğrı kesici alsanız olmaz mı? Ya da adet söktürücü. Bir kerelik kullanım sorun olmaz bence.
O ilaçları doktor kontrolunde almak gerekli. Ben balayım var, evleniyorum diye kullanılmasına karşıyım ama sizinki ciddi bir sebep. Kadın doğumcuya gidip görüşün. Olmadı güzel bir ağrı kesici verir size uygun.
Inşallah ☺Dediginiz ilacı araştırayım o zaman.Aseket diye bi ilaç var ağrılı regl dönemlerinin kurtarıcısıonu içersen çiçek gibi olursun ağrı sızı olmaz o gün
Duygularım da bu değişiklik yok aynen devam maalesefSizin görücü usulü tanıştığınız adam ne oldu merak ettimdevam mı
Erken olsam daha iyi aslında dediğiniz gibi onun için coraspin ıyi gelir diye biliyorum onu mu denesem bilemedim kiİlaç çok sıkıntı olmaz belki de bunu da kafaya takarsan daha olumsuz olur
Bir de bazı bünyelerde şişkinlik yapar
Erken getirme imkanı olsa o daha iyi çözüm
Ne ilaci agri kesicimi benimde cok sancili geciyorAseket diye bi ilaç var ağrılı regl dönemlerinin kurtarıcısıonu içersen çiçek gibi olursun ağrı sızı olmaz o gün
Bir kereden bisey olmaz cnm kullan bence bende 2018 de hazirlanmistm cok sukur atandm sanada basarilar dilerm Rabbim yardimcin olsnZaten ağrı kesici kullanmasam dayanamam .Ama o bile kesmiyor ilk iki gün sancı icinde kıvranıyorum
Kan sulandırıcı coraspirin. Kullanırsınız başınıza bir iş gelir kanınız durduramazlar riske girilmez.Erken olsam daha iyi aslında dediğiniz gibi onun için coraspin ıyi gelir diye biliyorum onu mu denesem bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?