Bi tane çakıcam simdi :(

miniksercem000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
948
425
34
Kv kp bize 2 saat uzakliktaki hastanedeler kücük kaynim ameliyat oldugu icin. Kurban kestirmistik etleri paketlemek bana esime ve görümceme kaldi ve mecburen kayinvalidemlere gitmek zorunda kaldim.

Bugun etleri paketledikten sonra yola cikacaktik hastane ziyaretine. Bende dedimki paketleyip hazirlanalim. Görümcemde yanimizda tabi birden Esim sert bi tepki verdi. "Bi tane cakıcam simdi" dedi ve elini kaldirdi. Ne kadar bencilsin ben isten geldim uyicam dedi. Halbuki dun konusmustuk gidicez diye ve sabah uyumustu bi kac saat.
Hem bebegimizin dogumuda yaklasti ona kiyafetler alicaktik cunku kaldigimiz sehir pahali. Benim lafima bu kadar sinirlendi. Neyse kalkip ellerini yikamaya gitti. Geldiginde canim karicim ne guzel paketliyo dedi ben suratimi asinca dedi ne oldu? Nedemek 1 tane cakicam demek? dedim oda saka yaptim dedi. Sakadanda olsa boyle dememelisin dedim. Özür dilerim hadi bayyy yapti dalga gecer gibi. Sonra öbür odaya gidip uzandi. Görümcemde tabi bize bakti öyle.

Bu yaptigi hareketi bu sabahta kahvaltida yapti o zaman bisey demedim sustum ama görümcemin yaninda yapmasi beni cok rencide etti. Ona defalarca aman canim ne olursa olsun aramizda ailenin yaninda birbirimize iyi olalim diye uyarmistim. Esim bana vurmayi birakin el bile kaldirmadi bugune kadar.

Bende eve geldim sinirden o orda uzandi uyuyo. O gelince ona sizce ne demem gerekir???

Bisey demene gerek yok. Zaten demissin. O da saka yaptim demis ve ozur dilemis. Sen de rahatsizligini belirtmissin.

Bence uzatma. Uzatacaksan da,birazcik daha surat asip,kirildigini tekrar dile getirebilirsin.

benımkı öyle deseydı bana, ben de ona o tarz cevap verirdim..

hemen tersle ki bir daha cesaret edemesın..
ben olsam '' hadi lan'' derdim. bak o zaman hemen nasıl geri adım atardı

Görümcenin yanında rencide ettiği için tepkiyi de görümce varken vermek lazımdı bence. Sadece surat asmışsınız. Görümcenin yanında indirmek lazımdı odunu kafasına.
Şu noktadan sonra artık evde yalnızken "ailesinin yanında yapmaması gerekenler" konusunu tekrar edebilirsiniz.

Sen esini bizden iyi tanirsin yani saka gibi mi dedi yoksa erkekligini gorumcenin yaninda ispatlamak amacli miydi?
Her iki kosulda da ben hemen affetmezdim biraz pisman olmasini saglardim

Yerinizde olsam bir şey demezdim. Susmak bazen en büyük cevaptır anlayabilene diye bir söz var ki her kelimesine katılıyorum :cool:

Bundan 1 ay öncede carsiya cikmistik hamileyim yavas yürüyorum yoruluyorum güya saka yapiyo ensemden tuttu hadi dedi sanki hayvan cagirir gibi gene görümcem yanimizdaydi orda buna iyice kizdim öfkemi cok iyi anladi sonra koluma girdi tatliya bagladi. Bugunde bu hareketi yapti suan cok sinirliyim ve açım his bisey yiyesim yok sinirden düsünemiyorum bile

Görümcenin yanında rencide ettiği için tepkiyi de görümce varken vermek lazımdı bence. Sadece surat asmışsınız. Görümcenin yanında indirmek lazımdı odunu kafasına.
Şu noktadan sonra artık evde yalnızken "ailesinin yanında yapmaması gerekenler" konusunu tekrar edebilirsiniz.
Ben iste onun ailesinin yaninda tartismamak icin bisey demiyorum cünkü sonucta onlar beni el kizi olarak görüyorlar. Asla beni kizlari olarak gormediler esimle orda tartisipta onlari sevindirmek istemedim.

Kardeşinin yanında şımarmış, erkeklik gösterisi yapmış güya.eve gelince ne kadar kırıldığınızı belirtin.

X