Bi teselli verin

mumsema

Zaman bende bi' yolcu
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
179
95
48
Merhaba, yazıyı yazma amacım derdimi paylaşmak, desteğinizi hissetmek, fikir almak. Yeteri kadar pesimist bi insanım o nedenle lütfen olumsuzsa yumuşatıverin diyeceğinizi, üzülüyorum... :KK43:

5 yıllık bi ilişkim var. 3 yıldır okullardan dolayı farklı şehirlerdeyiz. Çok az görüşebiliyoruz. Yaz tatillerinde ailesiyleköyde olduklarında görüşemiyoruz. Son 3 yıldır ramazan ayı, mübarek, tüm yazı aldı, oturup muhabbet etmekten başka (o sıcakta) aktivite yapılmıyor malumunuz bi yerden sonra tekrara düşmekten bunalıyorsunuz. Yaz stajımız oluyor sadece hafta sonları görüşebiliyoruz. Sene içi zaten şehirler farklı. Arada bayramlarda tatillerde 2 -3 günümüz oluyor sene içinde. Kısaca hayal edin işte. Doğru düzgün görüşebildiğimiz yok. Benim bakış açımdan durum bu.

Arık istiyorum ki okullar bi bitsin, şu iş ciddiye binsin aileler haberdar edilsin, biz artık kavuşalım bi şekilde müsait bi vakitte Allah kısmet ederse... Benim okulda 4. yılım, bu sene bitiriyorum kısmetse. Erkek arkadaşımın 3. yılı. İş konusunda; staj yaptığı yer memnun kalmış sene içinde part time iş vermişler memnun kalıp. Devam ederse kalıcı olabilirmiş.
Benim iş durumum için konuşursam 2 yıl y.lisans+1 sene tez max diye düşünerek bi plan yapıyorum. Sonrasında araştırma görevliliği için başvurucam.

Bende durum bundan ibaret bi el atıverin ne zaman kavuşuruz biz sizce... :cry:

Son düzenleme:
Kavusursunuz, sunun surasinda ne kadar kalmis ki zaten;) yuzmus yuzmus kuyruguna gelmissiniz
Hayirlisi ise olsun diyorum sizin adiniza
Mutluluklar ;) ama oncelikle is hayatinizda basarilar

Nedem acele ediyorsunuz anlamadım
Asıl sorun şu ki bazen psikolojik olarak da çok bunalıyorum yanlız kalıyorum. Keşke burda olsaydı bi sahilde yürürdük bi şeyler içer laflardık ne güzelmiş buralar diyorum. Gösteriş yapanları benim hayalimi yaşayanları gördükçe üzülüyorum. Acele gibi görünmesinin sebebi aslında artık üzülmek istememem.

Kavusursunuz, sunun surasinda ne kadar kalmis ki zaten:KK66: yuzmus yuzmus kuyruguna gelmissiniz
Hayirlisi ise olsun diyorum sizin adiniza
Mutluluklar :KK66: ama oncelikle is hayatinizda basarilar
teşekkür ederim, zaten en az 3 yıl var bekledik bekliyoruz bekleyeceğiz

Geçirdiğin zamanın , okulun , yaşının keyfini çıkar lütfen .

Bu kadar hesap yapma . Evlilik o veya bu şekilde gerçekleşecek .

Eğitim ve iş için şansını , zamanını , fırsatlarını iyi değerlendir .

Optimist oldu mu ? Oldu bence:)

Geçirdiğin zamanın , okulun , yaşının keyfini çıkar lütfen .

Bu kadar hesap yapma . Evlilik o veya bu şekilde gerçekleşecek .

Eğitim ve iş için şansını , zamanını , fırsatlarını iyi değerlendir .

Optimist oldu mu ? Oldu bence:)
bence de oldu :) şu anda eğitim olayım tıkır tıkır işliyor zaten çok şükür zorlanmıyorum da, eğlenmesini bilmiyorum benim sorunum o biraz

Canım sevginiz gercekse bir sıkıntı yoksa hala seneler olsa bile ikinizde birbirinizi bekleyecekseniz su gibi gecer günler.

teşekkür ederim, zaten en az 3 yıl var bekledik bekliyoruz bekleyeceğiz
O hazirlik donemleri cok eglenceli gecer
Bahsettiginiz 3 yilda para kazanirsiniz, her seyinizi gonlunuze gore alirsiniz ne guzel ;) Allah agzinizin tadini bozmasin da onemli olan o

Canım sevginiz gercekse bir sıkıntı yoksa hala seneler olsa bile ikinizde birbirinizi bekleyecekseniz su gibi gecer günler.
doğru söylüyorsunuz, çok şükür bu kadar güne gelebildik, şükredip hayırlısını ummalı insan.

Bu işler kesinlikle hedaba bakmiyor öncelikle onu söyleyeyim.
Biz lise 3/4 te cikarken herhalde 5 yil sonra nisanlaniriz diyorduk. Sonra bir baktik her sene 5 yil sonraya hesabimiz denk düştü :) şimdi 8. Senemizde nisanlandik. Farkli sehirlerde hiiic gorusemiyorduk bizde. Zor bir süreç ama birbirinize en cok sahip cikmaniz gereken vakit.

Bu işler kesinlikle hedaba bakmiyor öncelikle onu söyleyeyim.
Biz lise 3/4 te cikarken herhalde 5 yil sonra nisanlaniriz diyorduk. Sonra bir baktik her sene 5 yil sonraya hesabimiz denk düştü :) şimdi 8. Senemizde nisanlandik. Farkli sehirlerde hiiic gorusemiyorduk bizde. Zor bir süreç ama birbirinize en cok sahip cikmaniz gereken vakit.
biz de lise 2'den beri birlikteyiz o zamanlar "10 yılımız var yeaa" diyoduk ergen ergen :D şaka gibi gelmişti ama 5 yılı gitti. Bizim sonumuz da sizinkine benzeyecek herhalde 8-9. seneye ancak :rapci: hayırlısı her şeyin, amiiin

Zaman su gibi akıp geçiyor.
İlerde zaten hep beraber olucaksınız.
O yüzden bence şimdi yaşınızın,okulunuzun ve yalnızlığınızın tadını çıkarın :KK66:

Teşekkürler destek için gerçekten işe yaradı teşekkürler KK :cool:

Back
X