Merhaba, yazıyı yazma amacım derdimi paylaşmak, desteğinizi hissetmek, fikir almak. Yeteri kadar pesimist bi insanım o nedenle lütfen olumsuzsa yumuşatıverin diyeceğinizi, üzülüyorum...
5 yıllık bi ilişkim var. 3 yıldır okullardan dolayı farklı şehirlerdeyiz. Çok az görüşebiliyoruz. Yaz tatillerinde ailesiyleköyde olduklarında görüşemiyoruz. Son 3 yıldır ramazan ayı, mübarek, tüm yazı aldı, oturup muhabbet etmekten başka (o sıcakta) aktivite yapılmıyor malumunuz bi yerden sonra tekrara düşmekten bunalıyorsunuz. Yaz stajımız oluyor sadece hafta sonları görüşebiliyoruz. Sene içi zaten şehirler farklı. Arada bayramlarda tatillerde 2 -3 günümüz oluyor sene içinde. Kısaca hayal edin işte. Doğru düzgün görüşebildiğimiz yok. Benim bakış açımdan durum bu.
Yakın arkadaşlarımdan birinin de yaklaşık 6 aydır bi ilişkisi var, yeni sayılırlar. İlişkilerinin başında sürekli her anlarını bana snapchatten şurdan burdan attılar. Gözüme soka soka. Sürekli. Hala da çok sık olmasa da atar. Cevap atmam. Çocukça gelebilir belki ama bu durumlardan etkilenip defalarca kez kendi erkek arkadaşıma ne kadar üzüldüğümü söyledim ama ikimizin de elinden gelen bi şey yok takdir edersiniz. ki.
Arık istiyorum ki okullar bi bitsin, şu iş ciddiye binsin aileler haberdar edilsin, biz artık kavuşalım bi şekilde müsait bi vakitte Allah kısmet ederse... Benim okulda 4. yılım, bu sene bitiriyorum kısmetse. Erkek arkadaşımın 3. yılı. İş konusunda; staj yaptığı yer memnun kalmış sene içinde part time iş vermişler memnun kalıp. Devam ederse kalıcı olabilirmiş.
Benim iş durumum için konuşursam 2 yıl y.lisans+1 sene tez max diye düşünerek bi plan yapıyorum. Sonrasında araştırma görevliliği için başvurucam.
Bende durum bundan ibaret bi el atıverin ne zaman kavuşuruz biz sizce...