bi türlü kiralık ev bulamadıkk :(

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
Kızlar ağustos 2de nasipse düğünüm var kendi şehrimden 6 saat uzaklıkta bursaya kiraya gideceğim nişanlım ev arıyor ama bulamıyoruz bi türlü tamam ev var çok var ama içleri o kadar bakımsız ki mutfağı banyosu..yeni evleniyosun uzağa bi yere gelin gidiceksin yeni eşyalar alıyosun insan güzel bakımlı bi evde oturmak istiyo. Dandik evlere 450 500 kira istiyolar daha fazlasıda bizi aşıyo emlakçısı ayrı çok bunaldım şu ev konusunda. Sadece derdimi paylaşmak için yazdım :(

haziranın ortası gibi muhtemelen evler daha çok boşalır...tayin durumları vs bakımından

haziranın ortası gibi muhtemelen evler daha çok boşalır...tayin durumları vs bakımından

Biraz beklemi dersin yani :((

http://www.sahibinden.com/kiralik/bursa?price_max=500

bak bu siteye 350ye bile çok bakımlı evler var ve her ilçeden. yeni evlenenlere Allah yardım eder inş gönlünüze göre bir yer bulursunuz.

Sahibinden.com artık rüyalarıma giriyo o kadar çok sık giriyorumki yok canım yok biz yıldırım erikli tarafında arıyoruz evi ezberledim artık o sitedeki evleri ben

Biraz beklemi dersin yani :((

Sahibinden.com artık rüyalarıma giriyo o kadar çok sık giriyorumki yok canım yok biz yıldırım erikli tarafında arıyoruz evi ezberledim artık o sitedeki evleri ben

Bende yıldırımda oturuyorum.
Eriklideki evler iyidir.
Size tavsiyem kaplıkaya civarındaki evlerde iyidir.

Kızlar ağustos 2de nasipse düğünüm var kendi şehrimden 6 saat uzaklıkta bursaya kiraya gideceğim nişanlım ev arıyor ama bulamıyoruz bi türlü tamam ev var çok var ama içleri o kadar bakımsız ki mutfağı banyosu..yeni evleniyosun uzağa bi yere gelin gidiceksin yeni eşyalar alıyosun insan güzel bakımlı bi evde oturmak istiyo. Dandik evlere 450 500 kira istiyolar daha fazlasıda bizi aşıyo emlakçısı ayrı çok bunaldım şu ev konusunda. Sadece derdimi paylaşmak için yazdım :(

evet ev konusu en büyük sorun bencede.. bir kere yerleşip adam gibi bir ev olsun istiyorsun. çevresi bitmiyor, ulaşım kolay olsun diyorsun offf sıkıntı cidden. umarım gönlüne göre bir ev bulursun:23::23:

Bende yıldırımda oturuyorum.
Eriklideki evler iyidir.
Size tavsiyem kaplıkaya civarındaki evlerde iyidir.

Evet iyi ama kiraları yüksek işte aşıyo bizi kayınpederim uygun evlerde oturun kısa sürede ev almaya bakalım demiş ama uygun evlerde hiç iyi değil ya içime sinmiyo napıyım :(

evet ev konusu en büyük sorun bencede.. bir kere yerleşip adam gibi bir ev olsun istiyorsun. çevresi bitmiyor, ulaşım kolay olsun diyorsun offf sıkıntı cidden. umarım gönlüne göre bir ev bulursun:23::23:

Amin çok teşekür ederim inş buluruz çok sıkıntı aynen yaa:((

vallahi onu bunu bilmem isterse döküntü olsun mutfağı kullanışlı bi ev bulursan hemen tutun :) 2 oda 1 salon olsun odaları geniş olsun mutfak güzel olsun tmmdır yani

Canm bendr umudumu tukettigim anda guzel evimi buldum. Umarim sende bursun. Bursada nerde yasamayi planliyorsunuz belki yardimci oluruz. Ama sahibindeni herhun özellikle sabahlari kontrol et. Keza evimi ordan buldum be sabahin korunde ilan acildi aradim gorduk anlastik ilan saat 11de kaldirildi:-D

canım eğer eşinin ve ailelerin biraz durumu varsa bence takı yerine bir evin borcuna girin boşuna kira da ödememiş olursunuz. 500 elin evine verene kadar 1000 kendi evini ver en azından mal sahibi olmuş olursunuz.

vallahi onu bunu bilmem isterse döküntü olsun mutfağı kullanışlı bi ev bulursan hemen tutun :) 2 oda 1 salon olsun odaları geniş olsun mutfak güzel olsun tmmdır yani

Canm bendr umudumu tukettigim anda guzel evimi buldum. Umarim sende bursun. Bursada nerde yasamayi planliyorsunuz belki yardimci oluruz. Ama sahibindeni herhun özellikle sabahlari kontrol et. Keza evimi ordan buldum be sabahin korunde ilan acildi aradim gorduk anlastik ilan saat 11de kaldirildi:-D

canım eğer eşinin ve ailelerin biraz durumu varsa bence takı yerine bir evin borcuna girin boşuna kira da ödememiş olursunuz. 500 elin evine verene kadar 1000 kendi evini ver en azından mal sahibi olmuş olursunuz.

kızlarrr ev buldukkk tuttuk çok saolun 2+1 sıfır daire çok şükür gönlüme göre bi ev buldummmmm :))) :52::52:

Kızlar merhabalar , burası derdimi anlatmak içşn en yakın yer gibim geldi :) Bursa yıldırım, Erikli civarı ev bakıyoruz, gören duyan arkadaşlar yardım please.. :D kiralık ev yok piyasada,olanı çok Bakımsız:( bildiğiniz , duyduğunuz ev olursa iletirseniz çooook sevinirim canlar

Erikli de bakımsız ev mi! Çok çok eski evlere baktıysan belki ama orası tamamen kentsel dönüşüm bölgesi aşırı lüks havuzlu ev dolu veya havuzsuz site de evler .

Sahibinden den ziyade gidip bakın çok çok güzel yeşilin ortasi bi yer gelişmiş merkeze yakın.kaplıkaya dere heryere çok yakın arkadaşım 750 oturuyor.
Ama ordan 450 ye falan yeni bina bekleme küçük şehir de bursa bu.kiralar evler pahalı.

Ay pardon konu sahibi millet den tutmus.erikli iyiydi ama hayırlı olsun sonuçta yine yemyesil bi yer

Kızlar ağustos 2de nasipse düğünüm var kendi şehrimden 6 saat uzaklıkta bursaya kiraya gideceğim nişanlım ev arıyor ama bulamıyoruz bi türlü tamam ev var çok var ama içleri o kadar bakımsız ki mutfağı banyosu..yeni evleniyosun uzağa bi yere gelin gidiceksin yeni eşyalar alıyosun insan güzel bakımlı bi evde oturmak istiyo. Dandik evlere 450 500 kira istiyolar daha fazlasıda bizi aşıyo emlakçısı ayrı çok bunaldım şu ev konusunda. Sadece derdimi paylaşmak için yazdım :KK43:

ev sahipleriyle görüşüyo musunuz canım bazı ev sahipleri gerekli eksiklikleri gideriyor, size yansıtmadan. biz tayin için gidiyoruz şimdi tuttuğumuz evde duşakabin yok ev sahibine dedik tamam ben boyasını duşakabinini yaptırıyım dedi başka temel bi eksik görürseniz söyleyin dedi belki böyle bi imkan sunabilirler.

Bursada yaşıyorum,Görükle ve Göçmen konutlarındaki evlerden daha uygun evlerin olduğu bi semt ben daha görmedim açıkcası.Erikli Yıldırım taraflarıda iyide şimdi oralarda yaşayan varsa bana alınmasın ama biraz daha kapalı sıkıntılı bi bölge orası.Vişne caddesi şu bu.Yani o taraflarda oturmak zorunda değilseniz ben pek tavsiye etmem.Görüklede çok öğrenci vardır genç vardır o yüzden eşyalı evler bile 450 ki siz boş ev çok rahat bulursunuz derli toplu.Ha dersenizki o kadar öğrenci genç kafeler olan biyer istemem o zamanda yine görüklede ama göçmen konutları tarafını tavsiye ederim.Hem evler güzeldir yine derli toplu hemde kiraları yüksek değil.

Back
X