Moralim sıfır..

1000 veren 1250 yide verir bahane uretmesine takildimda 250 lira kucumsenecek bir rakam degil heleki ev gecindiren insan icin cok uc noktalarda para kazanmadigi surece guzel para yani bahane uretmiyordur bence
Valla kardeşine 5 binlik yardım yapan 250 tl yi de verir bana göre.. ona bakarsanız 1000 lirada az değil ama gel gör ki değmez bir evde oturuyorlar çile çekeceğine 250 fazla versin dedim bende.. ancak izmirde olduklarını şimdi gördüm kendimde izmirliyim ve yanı başımda doğalgazlı sıfır binalar 1000 tl kirası var.. konu sahibi biraz daha araştırmalı.

Ya siz evlenirkenkk fiyatlarla simdiki fiyatlar aynı değil. Ayrıca elti çalışıyor mu? Siz de çalışın. Eşiniz 1000 verebiliyorsa 200de mutfak masrafindan siz ayirin esinizi ikna edin çıkın. Sizlanmakla olmaz, cozum sunun.

Merhaba.
Rutubetli ve sobalı diye bakımlı manzaralı içi yeni yapılmış evimden çıkıp 200 tl fazla kira ile ( eşim taşınmak istemediği ve emlakçı parası vermek istemediği için kış ayına giriyoruz diye) bitişiğimizdekiler taşınıyor diye bi yan eve taşındık. Bi yıl olcak . Bu ev de çok bakımsız mutfak tezgahı tahtadanmış su aldıkça üst kaplaması yarıldı dolap kulpları elimde kaldı . Orta koridoru böceklerden cinnet geçirip önceki kiracının parke üstüne parke yaptrmş söktüm komple süpürgeliksz kaldı ve alttaki parke çok koyu renk ve çirkin duruyor.
Böcek hamam böceklerden bıktım usandım.
Evlenirken durumumuz iyi değildi ve eşyaları iyi alamadık. Yardım edende pek olmadı. Yatak odası 4 senede elimde kaldı hala kullanıyprum.
Kaynım evlnck ondada parası yoktu ama kayınpederime 5 bin tl lik 123 ekran tv 5 bin tl lik klima 1 bin tl ye ütü filan aldrmş koltuk takımını da 5 bin e biz aldık ( o da bize Yardım etmişti diye koltuk takımında ) babasına sadece 22 bin e beyaz eşyaları aldrmş . Evide 1200 e tutmuş çok lüks müthiş bi ev . Durumu bizden iyi değil hatta herşeyde eşim Yardım ediyo iş konısunda parası kazanması konısunda ama nedense bizim ev kötü onların herşeyi müthiş . Biz evi komple 20 bin e dizdik onların sadece beyaz eşyaları o kadar .
Kimsenn birşeyinde gözüm yok . Herkes mutlu olsun. Hayrlsıyla otursunlar.
Ama biz iyi durumdayken neden böle ki? Haram da yemiyoruz.
Evimden hiç memnun değilim 1200 e iyi bulmuşlar ev çok bakımlı o paraya çok kötü evler var baktım bulamadım .
Biz de 850 tl veriyoruz .
Moralim çok bzuldu ağladım.
Bi türlü evden yana yüzüm gülmedi. Temiz güzel bi ev bulamadım .
Eşim bin tl den fazla veremem diyo. Ev çok kötü bnde güzel evde oturmak istiyorum .
Eski evinize 5000 lira harcayıp kombi+kalorifer yaptirdaydiniz keşke. Zaten 2 yıllık kira farkınız bu kadar üstüne taşınma masrafinizda olmazdı.

Merhaba.
Rutubetli ve sobalı diye bakımlı manzaralı içi yeni yapılmış evimden çıkıp 200 tl fazla kira ile ( eşim taşınmak istemediği ve emlakçı parası vermek istemediği için kış ayına giriyoruz diye) bitişiğimizdekiler taşınıyor diye bi yan eve taşındık. Bi yıl olcak . Bu ev de çok bakımsız mutfak tezgahı tahtadanmış su aldıkça üst kaplaması yarıldı dolap kulpları elimde kaldı . Orta koridoru böceklerden cinnet geçirip önceki kiracının parke üstüne parke yaptrmş söktüm komple süpürgeliksz kaldı ve alttaki parke çok koyu renk ve çirkin duruyor.
Böcek hamam böceklerden bıktım usandım.
Evlenirken durumumuz iyi değildi ve eşyaları iyi alamadık. Yardım edende pek olmadı. Yatak odası 4 senede elimde kaldı hala kullanıyprum.
Kaynım evlnck ondada parası yoktu ama kayınpederime 5 bin tl lik 123 ekran tv 5 bin tl lik klima 1 bin tl ye ütü filan aldrmş koltuk takımını da 5 bin e biz aldık ( o da bize Yardım etmişti diye koltuk takımında ) babasına sadece 22 bin e beyaz eşyaları aldrmş . Evide 1200 e tutmuş çok lüks müthiş bi ev . Durumu bizden iyi değil hatta herşeyde eşim Yardım ediyo iş konısunda parası kazanması konısunda ama nedense bizim ev kötü onların herşeyi müthiş . Biz evi komple 20 bin e dizdik onların sadece beyaz eşyaları o kadar .
Kimsenn birşeyinde gözüm yok . Herkes mutlu olsun. Hayrlsıyla otursunlar.
Ama biz iyi durumdayken neden böle ki? Haram da yemiyoruz.
Evimden hiç memnun değilim 1200 e iyi bulmuşlar ev çok bakımlı o paraya çok kötü evler var baktım bulamadım .
Biz de 850 tl veriyoruz .
Moralim çok bzuldu ağladım.
Bi türlü evden yana yüzüm gülmedi. Temiz güzel bi ev bulamadım .
Eşim bin tl den fazla veremem diyo. Ev çok kötü bnde güzel evde oturmak istiyorum .
O senin eşinin cimriliği bence. Kardeşi pek cimri değil parayı iyi yaşamak için araç olarak görüyo ama senin eşin öyle değil.her kardeşin yapısı farklı oluyor sizde çalışın bir işe girin istediginiz evde oturun cimri eşinizin eline bakmayın

O senin eşinin cimriliği bence. Kardeşi pek cimri değil parayı iyi yaşamak için araç olarak görüyo ama senin eşin öyle değil.her kardeşin yapısı farklı oluyor sizde çalışın bir işe girin istediginiz evde oturun cimri eşinizin eline bakmayın

Kaynım böle yaparsk çok borçlandı ama daha iyi durumdsydı şimdi elindekilerde gitti çok fazla borçlandı bankalara . Bizde tam tersi arttırdık . Öle hrrşye harcanmaz tmm ama eve de harcamak gerek diye düşünüyorum .

Canım esinin taşınmaya alerjisi yok.... Para harcamayı sevmiyor.Anliyorum zorlukla kazanıyorsunuz ama eviniz tüm günü gecirdiginiz yer.Orda mutlu olmazsan dışarı çıkmak istersin dışarıda daha çok para harcarsınız.Bence acilen iş bul ve 3/5 deme çalış,maaşıni da hayat standartlarını yükseltmek için kullan

Hamam bocegi?:KK57: En tiksindiyim şey. Nerde gorsem bagirir, saatlerce kendime gelemem, elim ayagim titrer (((
Ev konusunda benim de yuzum hic gulmuyo (((
ALLAH sabr versin size ...

Öncelikle kaynının evine eşyasına bakıp kendinle karşılaştırma. Kp onu almış, kaynın bu kadarlık ev tutmuş bunlar açık söyleyeyim sizi ilgilendirmiyor, ve de bunu düşünmenin hiç bi faydası yok, onlar daha kötü evde otursa sizin böcek probleminiz çözülecek mi mesala? Hayır. Siz sadece şu durumda eşinizin başkalarına yardım etmesine karışın. Çok parası varsa kendi evini düzeltsin.
Böcek için bi ilaç var adını falan bilmiyorum, ilaçlama şirketinden almıştı eşim. Normalde verirler mi bilmiyorum iş yerini ilaçlatırken almış. Bi kere sürdü kokusuz renksiz bir şey bir daha yıllar oldu böcek sorunumuz kalmadı. Gerekirse şirket gelip kendi ilaçlasın.
Tezgah dolaplar diğer şeyler için de ev sahibiyle förüşebilirsiniz. Ufak ufak yapılır kiradan düşülür. Yada sürekli kiralık ev bakın daha iyisini bulduğunuzda bütçenize göre oraya çıkarsınız.

Kaynım böle yaparsk çok borçlandı ama daha iyi durumdsydı şimdi elindekilerde gitti çok fazla borçlandı bankalara . Bizde tam tersi arttırdık . Öle hrrşye harcanmaz tmm ama eve de harcamak gerek diye düşünüyorum .
Hımm bu durumda her ikiside kötü. Bankalara borçlanmakta kötü zorunlu ihtiyaçlardan kısıp birikim yapmakta kötü. Ortası olmalı. 2 kardéş ve birisi savurgan birisi cimri

Hımm bu durumda her ikiside kötü. Bankalara borçlanmakta kötü zorunlu ihtiyaçlardan kısıp birikim yapmakta kötü. Ortası olmalı. 2 kardéş ve birisi savurgan birisi cimri
Eşim cimri değldr aslnda ben ondsn daha çok cimriyim işte kayınvalidem çok taşınmış onun yüzünden Eşim bıkmış taşınmktan paradan çok taşnma derdinide hiç sevmiyo. Kayınvalidem in yaptığını ben çekiyorum

Eşim cimri değldr aslnda ben ondsn daha çok cimriyim işte kayınvalidem çok taşınmış onun yüzünden Eşim bıkmış taşınmktan paradan çok taşnma derdinide hiç sevmiyo. Kayınvalidem in yaptığını ben çekiyorum
Ama konuda kiraya binden fazla vermem diyo demistiniz eşiniz için. Güzel evlerde binden fazlaymiş. Birikim yapicana güzel bir evde oturabilir ama birikim yapiyor

Back
X