- 23 Aralık 2015
- 234
- 162
- 18
- Konu Sahibi nazende sevgili
-
Okadar güzel anlattinizki tam da öyle. Neden böyle olduğunu galiba hiç anlamicsz.Böyle göklere çıkarıp bir anda elinden bırakmıyorlar mı insanın, deli oluyorum. Yüksekten düşmek ne zor, hayallere dalmışken inanmışken gerçeklerle yüzleşmek ne zor. Halbuki senin ondan hiçbir beklentin yoktu değil mi? Bir anda karşına çıktı ve kalbinde bir yer oluşturdu kendine. Büyük cümleler kurdu, romeoculuk oynadı... Sonra sıkıldı ve oyunu bitirdi. Çoğu erkeğin tekrarladığı bir senaryo. Ve bu merhametsizliği hiçbir zaman anlayamayacağım.
Ya da evlenmekten korktuğu için dengesizleşti:)
İşte anlayamadığımız yada hazmedemedigim şey bu. Madem sevmiyosun niye sevmiyomus gibi yaptın ya. İnanırmisin ben zaten onun bana olan sevgisine aşık olmuştum.bi anda nasıl değişebilir.
Pisman olursa sen geri doner misin? Çünkü suan seni bildigin yuz ustu birakip gitmis ve sen 1 aydir avi cekerken ve ona yazarken o sadece senin acinla dalga gecmis "Dusununki biri var, en kötü zamanlarinizda , yalnızlığın dibine vurduğunuz zamanlarda ortaya çıkmış biri. .bi anda hayatınızın merkezi olmuş.gözlerinizin içine baka baka aşkını ilan etmiş biri.sizi sizden çok seven biri... Ve çok kısabir sure sonra ggeri çekilen ciddi düşünmeyen kendini boşlukta hisseden ve beni terkeden kişi bu.ne kadar zıt degilmi?ayriligimiz 1 ay kadar oldu nerdeyse.dayamayip bazen yazdim ona hep kaçak cevaplar..en son bugün yazdm.bidaha asla onunla irtibata gecmicegimi söyledim. Cevapmi? Üzgün işareti 2 saat sonrada bir video guliym diye yollamış.ona gülmem çokmu önemli yazdim tekrar üzüntü isareti. Hem özlüyorum onu çok deli gibi hem ck kizginim . ama terkettiği için değil bana öylesine aşkla baktığı için yanı kandirildigim için? Açıkçası merak ettiğim tek şey pişman okucakmi bir gün ?
tokat gibi çarpti bi yorumunuz.emiçarptıost: 44328937 .!.:Pisman olursa sen geri doner misin? Çünkü suan seni bildigin yuz ustu birakip gitmis ve sen 1 aydir avi cekerken ve ona yazarken o sadece senin acinla dalga gecmis "" yaparak... yerinde olsam asla ama asla bir daha iletisime gecmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?