bi umut insan bekliyor işte

nazende sevgili

masallar aslında hep kötü biter.;)
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
234
162
18
Dusununki biri var, en kötü zamanlarinizda , yalnızlığın dibine vurduğunuz zamanlarda ortaya çıkmış biri. .bi anda hayatınızın merkezi olmuş.gözlerinizin içine baka baka aşkını ilan etmiş biri.sizi sizden çok seven biri... Ve çok kısabir sure sonra ggeri çekilen ciddi düşünmeyen kendini boşlukta hisseden ve beni terkeden kişi bu.ne kadar zıt degilmi?ayriligimiz 1 ay kadar oldu nerdeyse.dayamayip bazen yazdim ona hep kaçak cevaplar..en son bugün yazdm.bidaha asla onunla irtibata gecmicegimi söyledim. Cevapmi? Üzgün işareti 2 saat sonrada bir video guliym diye yollamış.ona gülmem çokmu önemli yazdim tekrar üzüntü isareti. Hem özlüyorum onu çok deli gibi hem ck kizginim . ama terkettiği için değil bana öylesine aşkla baktığı için yanı kandirildigim için? Açıkçası merak ettiğim tek şey pişman okucakmi bir gün ?

Pisman olup olmayacagini dusundugune gore ona kapin aralik sanirim.Bunu kendine yapma birakilan yerde bulunan insan olma.
Kiymetin bilinecek sanma boyle yaparak.
Daha cok kirilmaktan baska biseye yaramaz.
Unut gitsin.Kimse aşktan ölmez.Milletin anasi babası ölüyorda biyere kadar ağlıyor hayat devam ediyor.

Böyle göklere çıkarıp bir anda elinden bırakmıyorlar mı insanın, deli oluyorum. Yüksekten düşmek ne zor, hayallere dalmışken inanmışken gerçeklerle yüzleşmek ne zor. Halbuki senin ondan hiçbir beklentin yoktu değil mi? Bir anda karşına çıktı ve kalbinde bir yer oluşturdu kendine. Büyük cümleler kurdu, romeoculuk oynadı... Sonra sıkıldı ve oyunu bitirdi. Çoğu erkeğin tekrarladığı bir senaryo. Ve bu merhametsizliği hiçbir zaman anlayamayacağım.

Okadar güzel anlattinizki tam da öyle. Neden böyle olduğunu galiba hiç anlamicsz.

Ya da evlenmekten korktuğu için dengesizleşti:)

Üzgünüm ama insan gerçekten sevdiği biriyle evlenmeyi ister. Belki hemen değil, birkaç sene sonra ama ister yani. Şimdi senden ayrıldı, sen ileride başkasıyla evleneceksin. Bunu içine sindirebiliyor o adam, kabullenebiliyor. Sevgi midir bu?

Açık kapı değil aslında sadece yaptığı hatayı anlamasını ve üzülmesini istyrm
Çünkü biliyorum ki ona dönmem ancak hirsimi almak için olacaktır.

Elbet bir gun pisman olur.
Belki goruceksin o gunu belkide gormuyceksin.
Pisman oldugu o gunu takip ediyim deme.
O zmn odak noktan hep o kalicak ve hic önune bakamiycaksin.
Hayatini yasamaya bakman gerek.

İşte anlayamadığımız yada hazmedemedigim şey bu. Madem sevmiyosun niye sevmiyomus gibi yaptın ya. İnanırmisin ben zaten onun bana olan sevgisine aşık olmuştum.bi anda nasıl değişebilir.

İşte anlayamadığımız yada hazmedemedigim şey bu. Madem sevmiyosun niye sevmiyomus gibi yaptın ya. İnanırmisin ben zaten onun bana olan sevgisine aşık olmuştum.bi anda nasıl değişebilir.

Bu sorularla çok uzun süre boğuştum canım benim. Hiç anlayamadım. Öyle sözler verildi ki, öyle büyük laflar edildi ki. Hem de ben hiç beklemediğim halde. Hani "beni seviyor musun" diye sorarsın da adam "evet" der, amenna. Ben sıkıştırdım ondan evet demiştir der geçerim. Ama hiç akılda yokken gelip seni hep severim ben, elini hiç bırakmam denince inanıyor insan. Bu adamlar bizim üzülebileceğimizi umursamadan nasıl böyle davranabiliyor ki? Düpedüz kötülük bu.

Şunu anladım şimdiye kadar yaşadıklarımda, erkekler hisleri geçtikten sonra çok daha gaddar davranıyor. Bizlerse "aman kırılmasın yazık" diye daha yumuşak oluyoruz. Haketmeyen kimseyi sevmemeyi kimseye acımamayı öğrenmemiz lazım.

Biz kadınlarda bu kadar duygusal ve düşünceli olduğumuz surecede onlar gibi kötü olmayı beceremicrz :/ ya anılarımiz aklıma gelince içim parçalanıyor sanki ben tek basima o anıları biriktirmiştir gibi duyarsız,. Ve saçma olan bana daha bi ayrılık konuşması bile yapmadı .zamana bıraktı ben ayrılık konuşması yaptım hatta 3 4 defa hoacakal demisimdir. Ama o ya mesajı g
Çok geç gprdu cevap vermedi ya da konuyu kapadı.. En azından bi vedayi hakkettim

Pisman olursa sen geri doner misin? Çünkü suan seni bildigin yuz ustu birakip gitmis ve sen 1 aydir avi cekerken ve ona yazarken o sadece senin acinla dalga gecmis "" yaparak... yerinde olsam asla ama asla bir daha iletisime gecmem.

emiçarptıost: 44328937 .!.:
Pisman olursa sen geri doner misin? Çünkü suan seni bildigin yuz ustu birakip gitmis ve sen 1 aydir avi cekerken ve ona yazarken o sadece senin acinla dalga gecmis "" yaparak... yerinde olsam asla ama asla bir daha iletisime gecmem.
tokat gibi çarpti bi yorumunuz.

Bu davranislar bana resmen sen bi cepte dur. Suan baskasiyla ilgileniyorum ama o kesin degil. Eger bana evet demezse seni de kaybetmemis olayim tavri gibi geliyor. Nitekim bugune kadar bu tavri sergileyenlerden bu sonucu gordum. Yerinde olsam ne uzuldugumu ne taktigimi hicbi seyi belli etmezdim. Cok sevse ce senin uzuntunu gercekten onemsese neden yaninda olmasin ki???

aniden karşına çıkıp aşık olmuş anidende bırakmış...boşver hayırlısı buymuş deyip önüne bak..

Dengesiz ya. Birilerinin kendi için aşk acısı çekmesini isteyen bir tip demek ki. Oyununa gelmeyin. Sevseydi size bunları yaşatmazdı.

Bekleme...
Onlar kendi yasamlarina bakiyorlar.
Gunumuzde erkekler ask acisi cekerken bile yeni bir aday belirleyip onun gozune girmek icin ugrasiyorlar.

Kimseden emin olmamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…