Bi umut

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Erkek arkadaşımın işsel problemleri vardı. İşten çıkarıldı borc felan derken depresyona girmişti. Benden uzaklasmak kafa dinlemek istemişti elimden geldigince olgun karşılamaya çalışmıştım.
Yaklaşık 1 haftadır iletisimsizligimizden dolayı dün aradım ve nasıl olduğunu sordum. Bu dönemde üstüne gitmemek icin sık sık aramak istememistim. O da aramadı zaten.
Iyi olmaya çalıştığını felan söyledi ve bugün icin görüşelim demişti bi heycanla hemen olur tamam dedim. Bugün aradığımda bi akrabasinda oldugunu orda kalacağını görüşme meselesini yarına ertelesek mi dedi. 2 haftadır gorusmeyince bende fisekler atti tabi. Benim artık sana ihtiyacım var lütfen artık gel bende iyi değilim dedim. Beni istemiyorsan cık git hayatimdan bende yoluma bakayım dedim. Hayır diye söylendi cok kötü olduğunu benide üzdügü icin daha fazla kahroldugunu söyledi bunlari yarin yüzyüze konuşalım dedi.
Ben artık ne yapacağımı bilmiyorum. İşe bile gitmek istemiyorum artık. Orda bi sürü güzel anilarimiz var ve biz durumdayken oraya nefretle bakiyorum. Haksiz yere işinden olduğu için herkese ofkelendim. Yuzyuze gelip ne konuscagimizi bile bilmiyorum neler soyleyecegini kestiriyorum kendi kendime cevaplar hazırlıyorum. Hayatimin her alaninda bana destek olan adamin bu denli benden uzaklaşması beni kahrediyor. Yokluğunu çok hissediyorum. Artık çok doldum kimseye icimdekileri anlatamıyorum doğru düzgün. Aman olmadi yenisini bulursun diye tepkilerden sıkıldım. Sevmek aşık olmak bu kadar basit mi

Daha dur 1 hafta olmuş adam kendine gelsin, sen de topla kendini olur öyle şeyler. En ufak aksilik de bitsin demeyin kendinize zarar veriyorsunuz.

Biraz nefes alsın adam, işini kaybetmiş bu zamanda. Psikolojisi kötüdür zaten.

Madem bu kadar seviyosun sevmek fedakarlık ister değil mi belli ki işe girmeden senle yanyana gelmek istemiyor sana ihtiyacım var demek yerine yeni bi iş bulana kadar rahat bırak.. kimseye de öfkelenme madem haksız yere çıkarılmış emin ol bulacağı iş eskisinden daha iyi olur ilahi adalet bu

Yalnız bırakmak ne demek,yanlış yapmışsın.destek olacaksın,neşelendireceksin,senden kopöamasını sağlayacaksın gerekirse beraber iş arayacaksınız.yanlış yapmışsın.

Bilmiyorum bahane olabilir mi? Tamam morali bozuk da çık git hayatımdan yoluma bakayım nedir nasıl böye bi şey diyebiliyo ?

Ben seni hatalı buldum . Konuyu ayrılığa cekmissin hemen . Evet zor ama sabret. Zor günler geçiriyordur.

Bilmiyorum. Daha önce de sevgilinde bir gariplik olduğunu düşündüm. Hala düşünüyorum.

Yalnız bırakmak ne demek,yanlış yapmışsın.destek olacaksın,neşelendireceksin,senden kopöamasını sağlayacaksın gerekirse beraber iş arayacaksınız.yanlış yapmışsın.
Bende sizin dediklerinizi yapmak isterdim ama bana "beni biraz yanliz birak ben bi sure gorusmek istemiyorum" demisti. Simdi nasil derim ki gel beraberim arayalim dertleselim diye. Keske beraber atlatabilsek. Ama o yanliz kalmak istedi onunda hakki saygı duymak duser bana.

Bilmiyorum bahane olabilir mi? Tamam morali bozuk da çık git hayatımdan yoluma bakayım nedir nasıl böye bi şey diyebiliyo ?
Hayır hanımefendi ben öyle dedim. Daha doğrusu denemek için. Düşüncesini merak ettim. Ayrilmaya mi calisiyo bahanelerde bulunarak yoksa cidden depresyonda olduğu icin mi sacma sapan davranıyo diye

O erkek öyle der ama sen öyle yapma

tuhaf. yani bi erkek neden der ki biraz yalnız kalmak istiyorum. aranızda başka sorunlar olmadığına emin misiniz?
eğer başka sorunlar yoksa bence yalnız bırakmayın. ama iş konusunuda fazla açmayın; canı zaten sıkkınmış.

Bilmiyorum. Daha önce de sevgilinde bir gariplik olduğunu düşündüm. Hala düşünüyorum.
Olabilir. Ama arada baya tanıdıklar var iliskimizi bilen. Gonul eglendirmek icin felan kalbimi kirmayi goze alicagini düşünmüyorum yemez yani. Bu durumumuzdan aileminde haberi var biraz yuzeysel anlatıyorum cok darlandikca olabilir kafasini dinlemek isteyebilir diye tepki veriyolar

Hayır hicbi sorunumuz yok. Kendi bu olaylardan önce dugunumuzu surda yapalım şöyle yemek verelim diye hayallerini paylasirdi benle. Gayet mutluyduk. Ne zaman işten çıkarıldı biz sanki bittik. Dun telefonda konuşurken şirketi sordu. Biz ayni yerde calisiyorduk. Bende burda durumlar karışık bi iki kişi çıkarıldı. Daha da çıkarılan olacakmış diye bahsettim. Belki biraz içi sogur diye. Ki ciddende öyle yalanda soylemedim. Bu durumu beni cok üzüyor surekli is yerini soruyor konuştuğumuzda o napti bu napti onlar tabi çalışır kötülerin haksizliga uğradığı nerde görülmüş felan diye cok yiprandi.

bence maddiyat girdi diye böyle yaptı. okuyoruz bazen bu forumda da; erkekler işsiz kaldığında böyle uzaklaşıyomuş falan.
geçen gün sevgilim bi işi halletmek için kredi çekicekti ama halledememiş. bende işle ilgileniyorum ama krediyi soramıyorum. para mevzularını konuşmaktan hoşlanmıyorum diye. e kendisi de bişey anlatmıyo. böyle konu açılır gibi olur hep kapanırdı. sonunda dedim ki 'sen bi işi halledicektin hala yapmadın falan'. orda anlattı işte.
yani demek istediğim galiba işsiz kalması zoruna gidiyo. bide anladığım kadarıyla evlenmeyi planlıyordunuz. Bence ayrılma lafı geçmesin böyle. Biraz zaman verin ama onu arayın sorun. iletişim kopmasın. o aramıyosa siz arayın. zorlanıcaksınız belki ama bence en mantıklısı. başka sorunda yokmuş

Issiz kaldığında ki haftasonu dışarı çıkmıştık geziyorduk. Ikimizde tasarım işiyle uğraşıyoruz. Magaza gezerken bak aşkım uygunada var istersen simdilik böyle seyler al işe gireyim söz daha iyisini alicam dedi. Bende olumlu yaklaştım begenirsem alirim tabi sen merak etme isede gir bi sifta yaparız deli gibi alisveris yapariz demistim. Yani bana sürekli böyle yaklaşan bi insanin sevgisinden şüphe edemem. Bi evimiz olduğunda şöyle yapmak istiyorum sen ne diyorsun diye fikir alırdı benden. Ama son 2 haftadır boyleyiz ışte en kisa zamanda isler yoluna girer insallah..

Duygularini cok uclarda yasiyorsun.
Bir haftada, ''artik yeter'' diyebilecek kadar kendini kaybediyor ve yasananlarin isine, kisacasi su anina ve gelecegine etki etmesine sebep oluyorsun.
Herkese ofkeleniyor ve karsilasmaniz halinde soyleyeceklerini simdiden dusunuyorsun.
Hayatin iliskinden ibaret olmus haberin yok.
Maximum 15 yasina uygun dusen davranislar bunlar.

Şu sıralar evet hayatım ilişkim oldu. Bende çok rahatsızım bu durumdan. Kendimi toparlamaya çalışıyorum bi yandan da cok fazla düşünüyorum. İşe odaklanamama sorunu oluyor. Umarım toparlanabilirim hemen..

Kendine karsi, ''iyi niyetli''-''anlayisli'' yaklasirsan toparlanamazsin.
Kendi kendine kizmali, zorlamalisin.
Bence sen, kendini kaybetmeyi hakkin olarak goruyorsun.
Ve bu, fazlasiyla yanlis olan durumunu normallestirmeni, kabullenmeni ve seni daha fazla ele gecirmesini sagliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…